←  Žádost o snížení spam LvL

For Gamers Fusion

»

Prosba o snížení spam lvl

, uživatelova fotka Renatka 1.09.2020

Ahoj :) chtěla bych zkusit zažádat o snížení spam levlu :biggrin3: snad sem se polepšila :-)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 4.09.2020

Tak jsem se kouknul na tvoji historii a tve spamovani se spis zvysilo nezli snizilo jsi schopna pehem jedne minuty napsat 3-4 zpravy takze jsem ti spam lvl zvedl z 5 na 7
Odpovědět

, uživatelova fotka Renatka 4.09.2020

Moc děkuji nic jiného jsem ani nečekala někteří si ve hře píšou jak chtějí a nic :D a to v té hře je jako sem tam něco napsat zakázané? to jako máme být úplný němtoši ? :D K čemu je dobré potom že chodím na ts vidím že úplně zbytečně .. :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Violence91 4.09.2020

ja si myslim ze kaja ma namysli tu romtstinu,on nevi prece co kazdy slovo znamena,tak proto,a tech lidi je tu nekolik,vcetne tebe kdo pise romsky,ja taky ale nepisu sprosty slova :-) priznavam se
Odpovědět

To si vio nemyslím Karel je vůči mě zaujatý :) to je celé a v romštině už nepíšu když jím to vadí :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Violence91 4.09.2020

nepisu nic,ja vim svi,tod vse,kdo co a jak pise.a co tu ty chces resit? mas prece 7 a to je dobre,ja to mam taky,a nemsel jsem ani jednou warn,zitra davam tez taky topic,a taky se u me uvidi,nikdy nevis co si kde kdo najde,ale ja jsem vdecnej za to ze mam 7 spam lvl,a ne 20 ci 15,to uz se psalo hodne spatne,tak me neco povidej ;-)
Příspěvek upravil Violence91: 4.09.2020 - 19:46
Odpovědět

Ja radši nic už řešit nebudu :D nemá cenu :) svoje jsem napsala :-)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 4.09.2020

Vio nemam na mysli romstinu ale neustale spamovani do herniho chatu lokud si chcete povidat tak k tomu jsou jine kanaly a ne herni chat
Odpovědět