spam lvl
Violence91
7.09.2020
Ahojte,je to uz mesic,stale bez warnu a banu samozrejme :-) tak bych prosil o mensi cislo,dekuji.
K4r3l01
7.09.2020
vio aktualne to na snizeni nevidim chtelo by to omezit to spamovani chatu ktere je furt dost znacne jde o to ze herni chat je urcen ke komunikaci v ramci hry nikoliv aby jste se tam bavily s kamaradama od tohoto mate discord atp, takze aktualne to nechame tam kde to je a naucte se vyuzivat ten herni chat k tomu k cemu je primarne urcen ne vsichni hraci jsou zvedavi na vase diskuze tak to tak ber je to to same s Renatkou
Violence91
7.09.2020
dekuju,na co ale presne narazis,abych byl v obraze vis,nebo ja jsem hodny,nedelam problemy,.jen kdyz se mi prece neco nelibi tak se ozvu ze :-)
K4r3l01
8.09.2020
jde o to ze herni chat je k heni komunikaci a ne k tomu aby to byl diskuzni krouzek od takovychhle diskuzi mate fb discord atp.
Violence91
8.09.2020
ikdyz mas pravdu,tak uz dlouho jen vyuzivam ts na loacku vcetne psani,do hry uz moc nepisu,ale jinak te chapu.
K4r3l01
8.09.2020
vazne uz moc nepises? 
denne minimalne 40-50 zprav a z toho se tak 10 zprav tyka hry
a to nemluvim o oblibenemt psani 2-3 zpravy behem jedne minuty

denne minimalne 40-50 zprav a z toho se tak 10 zprav tyka hry

Renatka
8.09.2020
Když jsem na ts tak nepíšu
mluvím tak jak to potom bereš absolutně nechápu Karle a to že sem tam něco prohodím napíši ohledně hry nebo mi někdo napíše a já jen odepíšu je velký problém tak na co je ten herní chat ? To asi počítáš i smajlíky..musím souhlasit Violencem :-)

K4r3l01
8.09.2020
se smajlikama to nema nic spolecneho jen si vzpomente co pisete do hry ja to tu vypisovat nebudu
Violence91
8.09.2020
ja davam dlouho dobe jen *xD :-D :-* :-)* tod vse,nebudem to rozebirat,jinak dik renat :-D
K4r3l01
8.09.2020
na discord jsem ti poslal screen kterej je v rozporu s tvym tvrzenim
nebudu to davat verejne

Lameduck
9.09.2020
Renatka dne 8.09.2020 - 16:50 napsal:
Když jsem na ts tak nepíšu
mluvím tak jak to potom bereš absolutně nechápu Karle a to že sem tam něco prohodím napíši ohledně hry nebo mi někdo napíše a já jen odepíšu je velký problém tak na co je ten herní chat ? To asi počítáš i smajlíky..musím souhlasit Violencem :-)

Renatko, třeba například ještě 3.9. tam vidím, že jsi za jednu hodinu napsala do chatu 50-60x, to mi nepřipadá jako "sem tam něco prohodím ohledně hry"

Renatka
9.09.2020
No dobře někdy se to prostě