Příspěvek upravil Pepiček__Wtf: 19.10.2020 - 18:23
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 19.10.2020 - 18:20

Dobry vecer zadam o snizeni spam LVL myslim si ze jsem se polepsil a proto zadam o snizeni dekuju mockrat
Josef Kaleja BEST GYPSY PLAYER.
Odesláno 21.10.2020 - 17:43

Ahoj, já tam tedy žádné zlepšení nevidím, stále řešíš a píšeš věci, které do hry nepatří a můžete si je psát v soukromí na ts, fb, atp. Takže uděláme takový pro mě kompromis. Snížím ti ho, ale zároveň nastavíme znovu ten delší warn na spam. Pokud si se skutečně polepšil, tak by si bany od b3 neměl dostávat.
Odesláno 21.10.2020 - 19:00

Lameduck kopiroval jsem neco a dal sem enter a Dostal sem ban
Josef Kaleja BEST GYPSY PLAYER.
Odesláno 22.10.2020 - 14:48

Ale Lameduck nikde nenapsal ze nemas spam lvl ale ze ti ho pouze snizil a snizil ti ho z 18 na 15 a s tim ze ti dal warning na 7 dni to znamena ze i tak nemas spamovat +-5 zprav behem jedne minuty jak mas ve zvyku tohle o hodne zmirni a muzeme se pak bavit a jen male doporuceni nepouzivej barevny text ve hre ten je na spam lvl haklivej mnohem vic nez normalni text
P.S. jen upozorneni pokud dostanes dva warny tak budes mit mnohem delsi ban nez normalne jen aby jsi si uvedomil co delas a snad pak konecne i pochopis proc mas takovy spam lvl
P.S. jen upozorneni pokud dostanes dva warny tak budes mit mnohem delsi ban nez normalne jen aby jsi si uvedomil co delas a snad pak konecne i pochopis proc mas takovy spam lvl
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních