Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Po 30+ hodinách práce jsme opět online
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Změny které se odehrály za posledních pár dní>>více info ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Ukončení činnosti 4GF

41 odpovědí na toto téma

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3631 Příspěvků:
5029
změna info: https://forum.4gf.cz...dpost__p__62100
Z důvodu nedostatku času a financí na provoz serveru Vám bohužel musíme oznámit že se vedení For Gamers Fusion rozhodlo ukončit provoz herního portálu 4GF, a to k Lednu 2021.
Děkujeme všem hráčům za podporu a věrnost, dále děkujeme všem adminům kteří se podíleli na pořádku a vývoji na serverech během těch krásných 10 let. Děkujeme!

Click here to view the record

/Papi/

Sergeant Gold

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver
  • 258 Příspěvků:
397
  • Location(CZ) Karlovarský kraj

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 21.11.2020 - 12:24 napsal:

Z důvodu nedostatku času a financí na provoz serveru Vám bohužel musíme oznámit že se vedení For Gamers Fusion rozhodlo ukončit provoz herního portálu 4GF, a to k Lednu 2021.
Děkujeme všem hráčům za podporu a věrnost, dále děkujeme všem adminům kteří se podíleli na pořádku a vývoji na serverech během těch krásných 10 let. Děkujeme!

Click here to view the record

Tak to je hodně špatná zprava :rip:

PaPe3

Gunner Gold

• Sponzor Bronz
  • 93 Příspěvků:
0
S pristupem a aroganci nekterych adminu se to dalo ocekavat jinak tem ostatnim dekuji za cas a praci, kterou venovali tomuto serveru

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 879 Příspěvků:
1387
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy
Nu což,škoda krásně "zabitýho" času.Budu na server 4GF vzpomínat v dobrém. :thumbup:

Odeslaný obrázek

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ
Tak toto je masakr, no je mi to lito tedy a pokud je nejaka sance jak tomu predejit rad pomuzu v jakem koliv smyslu.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
apple to jsme jiz zkusily v roce 2018 coz nas udrzelo az doted jinak by jsme skoncily uz mnohem drive

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
Obrovská škoda opravdu jinak děkujem za věnovaný čas který jste nám věnovali :rip: :4gf: :4gf: :4gf: :4gf:

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 21.11.2020 - 13:49 napsal:

apple to jsme jiz zkusily v roce 2018 coz nas udrzelo az doted jinak by jsme skoncily uz mnohem drive
K4 tak myslis ze sance tu neni? jsem ochotny platit el. a pripojeni coz i naklady na server pokud nemas hosting nebo posilat mesicne 1500-2000

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
apple mi mame server housing server je nas ktery je umisten v klimatizovane serverovne ale uprimne tohle jsme zkusily uz a jde o to ze to stejne drive nebo pozdeji nastane i kdyby se nasel clovek ktery by dokazal pomoci s pokrytim veskerych nakladu se serverama spojených tak by se bohuzel jen oddalilo nevyhnutelne a pak je tu jeste ten cas aby jsme se tomu nejak venovaly a ten proste neni musim se hlavne venovat rodine a tez praci a na tohle uz nezbyva moc casu a nakonec jeste pak resit lidi typu violence to uz jsem vcera neustal

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ
no k4 myslim ze kdyby forum bylo omezene jen na hru ban/unban a tomu podobne myslim ze tady cas by se dal zrekuvat a vim ze tech return lvl a lidi co zlobi je tu hafo, myslim ze pokud by se nasly lide co tomu daji aspon dve hodky casu myslim tim admini a lide co ti pomahaji treba lameduck a nenechavat to z 90% na tobe
chtelo by to udelat zmeny ale ano jsem ochotny ti znacnou cast pridat na provoz a treba se to zlepsi a nebo jak pises jen se posune cas umrti ale mrzelo by me to a spouste lidi si myslim tez

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
tak ohledne admina tam jde o to ze on je pracovne dost vytizeny stejne jako ja on mozna jeste o neco vice jelikoz jezdi na sluzebni cesty atd. pokud by se nasla financni podpora a hlavne nekdo kdo by mel cas byl duveryhodny a venoval by tomu nejaky cas v ramci dohlizeni nad adminy vraceni lvl atp. tak by se o tom dalo popremyslet ja bych max nekdy vypomohl ale chci se hlavne venovat rodine na pocitaci uz skoro ani nehraju bud neni cas nebo neni nalada spis koukam na filmy atp. protoze po praci jsem rad ze si odpocinu a ne potom jeste resit veci zde :(

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 21.11.2020 - 14:40 napsal:

tak ohledne admina tam jde o to ze on je pracovne dost vytizeny stejne jako ja on mozna jeste o neco vice jelikoz jezdi na sluzebni cesty atd. pokud by se nasla financni podpora a hlavne nekdo kdo by mel cas byl duveryhodny a venoval by tomu nejaky cas v ramci dohlizeni nad adminy vraceni lvl atp. tak by se o tom dalo popremyslet ja bych max nekdy vypomohl ale chci se hlavne venovat rodine na pocitaci uz skoro ani nehraju bud neni cas nebo neni nalada spis koukam na filmy atp. protoze po praci jsem rad ze si odpocinu a ne potom jeste resit veci zde :(
Ja to chapu a nekdy jsem te i litoval jak jsi mel doma ty problemy a tady jeste resit rozmary nekterych lidi
Jak jsem ti psal jsem ochotny pomoci v jakem koli smyslu financne i s praci ja jsem ted doma uz skoro pul roku a casu je hafo a jeste dlouho budu jelikoz mam mizerny zdravotni stav a ID tak ze i kdyby se neco stalo porad mi zbyde cas 2-3h .....
Popremyslej nad tim a zbytek poresime kdyz tak mezi sebou

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
kdyztak me kontaktuj na DS tam to muzeme probrat vice do detailu ale osobne bych chtel aby me nekdo nahradil kdo by resil adminske veci

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3953 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Obrovská škoda. Tolik let jsme tu hráli a toho času, nu což loučím se s velmi dobrou partou kamarádů.
Děkuji že jsem tu s vámi všemi hrát. :thumbup:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Nitro0o

Private 1st Class

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Gold
  • 42 Příspěvků:
51
Ahoj, sice mě tu moc lidí nezná, ale taky bych rád poděkoval 4GF za servery a komunitu, kterou jste tady vytvořili a která trvala několik let. Hrával jsem hlavně na serverech, které už tu ani nejsou dostupné (zom_db, deathrun, #51 CJ) a na serveru #42 CJ, kde jsem strávil stovky hodin hraní. Děkuju, že jsem tu mohl hrát, jak už před x lety na full serverech, tak i v nedávné době na serverech, které už zdaleka full nejsou, ale velký obdiv, že to vydrželo tak dlouho, protože tahle hra sama o sobě upadla do zapomnění pro několik stovek hráčů, kteří se na 4GF objevili, ať už ti hráči byli CZ/SK nebo ze zahraničí.
Kdokoli potřebuje pomoc na CJ serveru [ 4GF.CZ #42 | CJ | Normal | Jump | CUSTOM-MAP ], stačí mi napsat.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
Tak to vypadá že se to vyřešilo aspoň zatím tak uvidíme jestli to vydrží s tím že zítra budu řešit předání mích práv jednomu hráči z vás tak doufám ze ho přijmete jako nového admina který tu bude pro vás
Všem hráčům kterým podporují a snaží se udržet tuto komunitu mockrát děkujem

/Papi/

Sergeant Gold

• CoD4 Admin
  • 258 Příspěvků:
397
Tak to je super zpráva. Karle za všechno moc děkujeme. :ThanxSmiley:

shifty_1984

Private 1st Class

• Sponzor Silver
  • 42 Příspěvků:
38
Ahoj, doufám, že to dobře dopadne, fakt by mě mrzelo, kdybych neměl kde s váma hrát :(
Držím palce!
Ahoj shifty

PS: Violence je prostě vypatlanej a votravnej, ale myslím, že to by se dalo řešit, kdyby mělo práva trošku víc lidí do hry mohlo tyhle vemena třeba za spam nebo urážky na den dva zabanovat.
Nějaké prověřené nicky samo :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
tak violenceho uz resit nebudu ten uz ma dvere zavrene na 4GF vcera pretekl muj pohar trpelivosti s jeho osobou a ohledne adminu to aktualne ani nejak nema smysl jelikoz co vidim tak jsou aktivni pouze dva servery a to je 26 a 52 obcas se nekdo objevi na 54 ale to je uz minimalne

Kebi

Corporal Gold

• CoD4 Admin
  • 120 Příspěvků:
179
Čaj,apple držím palce

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ

Zobrazit příspěvekKebi dne 21.11.2020 - 17:09 napsal:

Čaj,apple držím palce
Ahoj Kebi
Od tebe tu podporu jsem cekal nejmene ,dekuji ti

Kebi

Corporal Gold

• CoD4 Admin
  • 120 Příspěvků:
179

Zobrazit příspěvekapple*CZ* dne 21.11.2020 - 17:19 napsal:

Ahoj Kebi
Od tebe tu podporu jsem cekal nejmene ,dekuji ti
:4gf: :4gf: :4gf: :4gf: :4gf:

Witík

Ten hodný

• CoD4 Admin
  • Others: V.I.P Člen
  • 307 Příspěvků:
384
  • LocationPísek
Rád čtu, že je ještě naděje servery nějak zachránit, nebo minimálně o nějaký ten rok oddálit konec. Na twse/4gf jsem prakticky vyrostl, strávil jsem tu tisíce hodin. Jako malý fakan jsem tu byl jako osina v zadku - jsem rád, že jste to semnou vydrželi, přetrpěli. Když si na to vzpomenu, asi bych sám se sebou neměl tolik trpělivosti jako admini tady :D. Poznal jsem tu spousty kamarádů. Navzdory mé minulosti (provokatéra a vulgárního dítěte) jsem dostal tu šanci se stát adminem a aspoň trochu pomoci v chodu serverů. Za tu dobu jsem asi naštval dost lidí ale nikdy to nebylo nic osobního. Pouze jsem se snažil plnit práci admina, udržet pořádek a chod serveru. Shrnul bych to asi jedním velkým DĚKUJI jak bývalým tak současným hráčům a adminům, za super partu lidí se kterou jsem strávil ty hodiny u PC.

Do budoucna, rád pomůžu novému adminovi s chodem serveru jak už jako admin ve hře tak i ostatními věci ohledně serveru.

:4gf:

Kasťa

Private

• Člen
  • 38 Příspěvků:
63
  • LocationNMnM
Tak diky za par set hodin s Váma tu strávených.. diky za spoustu herních zážitků na YEDDLE MODU především..

Ještě pár her se do soudného dne stihne :kolobok_addon_gamer: :4gf:
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1229 Příspěvků:
2064
  • LocationJa su Pražák

*
POPULÁRNÍ

Chlapi jsem tu s Váma rád, i když jsem měl nekolik výpadků.
K4r3l01 je člověk, který se o nás staral nejenom ze strany hráčské, ale hlavně ze strany udržení serveru v chodu.
Karle já osobně jsem ti nesmírně vděčný a doufám, že bychom mohli udržet 4gf komunitu jako takovou. (posranej COVID a politici) chtěl bych ještě zorganizovat alespoň rozlučkovou akci, to je věc, kterou si 4gf zaslouží, jenže podle aktuální situace, by to bylo možné nejdřív příští léto.

PS: omluvte mou mluvu, ale letošní rok je píčou ke zdi.

PS2: Na těchto serverech (TWSE/4gf server 53 TDM HC,který jsem pomáhal tenkrát ) se o Vás starám od svých 16let a vždy jsem to řešil podle vlastního morálního kompasu a svědomí, Doufám, že se mi dařilo zavést klid a dobrou náladu do hry.

PS3: Víc se Vám rozepíšu zítra, dneska už mi to nemyslí(nevlastní tatík se mi pořezal motorovkou)

LS: píšu poněkud opiven.....

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Kebi

Corporal Gold

• CoD4 Admin
  • 120 Příspěvků:
179
To dame nedamé padnout 4GF kurná nééééééééééééé

StREJDA_bEnGoRO®

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 107 Příspěvků:
71
  • LocationChotěboř
Tolik času sem tu stravíl sem tu aby sem mněl lvl a lepší zbraně.... Ale chápu život je krátky a přednejsí Rodina .... :) jak sem tu četl tak snad to dopádně dobře :) drižím palecky appple snad ty to vijde

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2281
Zítra budeme ještě řešit některé konkrétní detaily, ale zatím to vypadá tak, že pokud bude vyřešena finanční strana problému, nemuselo by 4GF k lednu 2021 skončit.

Pepicek_Noob

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 51 Příspěvků:
16
  • HLSW:client
  • xFire:4GF
Je to moc smutna zprava hral jsem to dlouho a najednou toto :rip: :rip: :rip: :4gf:
Josef Kaleja nejmladši nejlepši hrac v cs/sk.

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
Apple veřím že budeš budeš skvělí admin hlavně to tu udržte :4gf:

Everydey

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 45 Příspěvků:
-29
take se hlasim na finacni stranu

Everydey

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 45 Příspěvků:
-29
že bych neco prispival na 4gf

Téé-cko

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
2
Chalani veľmi cením ako ste sa k tomu postavili a že to chcete ešte udržať ... je to úžasne aká sa tu vytvorila komunita srdciarov(samozrejme sú aj výnimky :D ) ... Poviem tak ja už tu síce nehrávam 3-4 roky nie z dôvodu komunity alebo niečo podobné len už celkovo nemám čas .. Všetko to zjavne prišlo vekom ... No včera keď som si prečítal že by to malo zaniknúť tak mi prišlo až slabo :D Čo som tomu nechcel veriť ... tak týmto chcem len novému impulzu pogratulovať a zároveň držím palce až to udrží čo najdlhšie na žive. Aj keby sa to nepodarí chcem Vám všetkým poďakovať za ten pekný čas čo som tu strávil..

Do dnes si ešte pamätám časy TWSE ... alebo keď bola údržba serveru a nevedel som čo celý deň budem robiť :D

A hlavne K4,Remien ... Ďakujem za ochotu, prístup a za to čo ste tu priniesli ... Aspoň za môjho času hrania, dnes neviem či ešte Remik vôbec existuje ale ak áno tak ho pozdravujem :D

Prajem Vám veľa šťastia v živote a až ste zdraví.

Ďakujem !

PaPe3

Gunner Gold

• Sponzor Bronz
  • 93 Příspěvků:
0
Uz jsem mel rozjednany grant na veskere finacni pokryti tohoto serveru, ale kdyz vidim averzi nekterych adminu tohoto serveru vuci me osobe je zbytecne se dale pokouset. Moc me to mrzi.

Příspěvek upravil PaPe3: 23.11.2020 - 06:30

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3631 Příspěvků:
5029
pape prosimte kdo ma proti tobe averzi? :) nebud nervak prosimte :)

/Papi/

Sergeant Gold

• CoD4 Admin
  • 258 Příspěvků:
397

Ahoj PaPe3, nedá mi to neodpovědět. Zajeď si zde na foru na tvůj nick a zobraz si svůj obsah. Žádná averze, jak píšeš není a nebyla. Byla pouze Tvá věčně nespokojená kritika Admin Teamu buď ve hře nebo zde na foru, kdy si se citil ukřivděně za cokoliv.

Kishi

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
1
Držím Palce Apple :jupi: :jupi: :jupi: :balloon: :balloon:

pidimamina

Private

• Sponzor Bronz
  • 36 Příspěvků:
114
Pánové :) :D očividně je tu až dost lidi, co chce podpořit ,a jsem i za to ráda, jen buďme k sobě podporou ,trochou snahy udržet servery ,vím v této době je těžké vše, a pro všechny, ale když se spojime, tak společně jde vše líp. :) Já jako Mamina se taky pokusím ,jak by se jen dalo. Pro hooodně lidi tady, je ta hra odreagovani, tak i pro mě, pokud můžu jakkoli, pomůžu. :) :sm548: :sm548: :sm548: :sm548:

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Administrátoři
  • 230 Příspěvků:
269
  • LocationCZ
Prdolo hezky jsi to napsala ale viš kolik lidí tady slibovalo podporu a dopadlo to jak to dopadlo.
Hrstka lidí tu je co sponzoruje tento server a není jim to lhostejné
Važim si tve snahy a hezky napsaná slova
Díky

Pepicek_Noob

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 51 Příspěvků:
16
  • HLSW:client
  • xFire:4GF
apple držim ty Moc Palce :sm548: :sm548: :jupi:
Josef Kaleja nejmladši nejlepši hrac v cs/sk.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních