Zdravíme komunitu,
tak se nám změnila situace a pojedeme dále,
brzo vás budeme informovat o změnách.
Uvažujeme o znovuzprovoznění TeamSpeaku
což zabere to nějaký čas tak se vás chceme zeptat zda by jste o to měly zájem.
Hlasujte prosím v anketě
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 22.11.2020 - 15:48
Odesláno 22.11.2020 - 15:50
100% ano ale volba ano neni pristupna :-)
Odesláno 22.11.2020 - 15:56
Odesláno 22.11.2020 - 17:53
ještě k tomu TS pokud to není problém od 4GF tak sem můžu dát IP , stejně tam chodí většina
Odesláno 22.11.2020 - 17:59
kvrdlo tam by se zalozilo ts primo pod 4GF ktere budeme administrovat a spravovat my nebudem davat odkaz na ts server ktery nespravujem
Odesláno 22.11.2020 - 18:02
tak třeba prozatím než se udělá nové , pak budeme stejně využívat jedno TS a místo tohoto TS pak budou zase sponzorské dary větší ale jak budete chtít
Odesláno 22.11.2020 - 18:12
Zdravím,
Pokuď máte na serveru s něčím, nebo někým problém a je v mé moci Vám s tím pomoci. Tak vás poprosím pište mi to na discord nebo kdo mě má na fb tak tam a jestli bude ts tak třeba i na ts. Na dc a fb jsem prakticky 24/7 takže si toho všimnu, tady na foru ve zprávách nebo livechatu si toho moc nevšimnu, děkuji Třeba když přijde někdo s wh/ab tak to nepište na serveru ale rovnou mě ať stihnu udělat důkaz a věc vyřešit, zpětně se to dělá špatně
*edit: Samozřejmě takhle to vyhovuje mě, mluvím za sebe né za všechny adminy.
Pokuď máte na serveru s něčím, nebo někým problém a je v mé moci Vám s tím pomoci. Tak vás poprosím pište mi to na discord nebo kdo mě má na fb tak tam a jestli bude ts tak třeba i na ts. Na dc a fb jsem prakticky 24/7 takže si toho všimnu, tady na foru ve zprávách nebo livechatu si toho moc nevšimnu, děkuji Třeba když přijde někdo s wh/ab tak to nepište na serveru ale rovnou mě ať stihnu udělat důkaz a věc vyřešit, zpětně se to dělá špatně
*edit: Samozřejmě takhle to vyhovuje mě, mluvím za sebe né za všechny adminy.
Příspěvek upravil Witík: 22.11.2020 - 18:17
Odesláno 22.11.2020 - 18:14
kvrdlo tam se uvidi jak to vubec dopadne ohledne lidi jaky bude zajem protozue i tak to nejsou male penize ktere se mohou kdyztak uchovat na jine veci
Odesláno 22.11.2020 - 18:21
chápu jen jsem nabízel když by jste to chtěli , uvidíme časem jak to dopadne
Odesláno 26.11.2020 - 14:12
Promyslete ještě to tsko. Já se ho dřív také nechtěl vzdát a přejít na discord ale když si na discord zvyknete, na tsko se vám zpět nechce. 4gf má svůj discord a pár lidí ho využívá. Po domluvě tam můžete mít své místnosti jako na ts a je to daleko víc game friendly než tsko.
Navíc ušetřené peníze za tsko, můžou jít na chod serveru - což je teď asi důležitější.
Je to jen o zvyku
Navíc ušetřené peníze za tsko, můžou jít na chod serveru - což je teď asi důležitější.
Je to jen o zvyku
Odesláno 26.11.2020 - 15:23
Witík dne 26.11.2020 - 14:12 napsal:
Promyslete ještě to tsko. Já se ho dřív také nechtěl vzdát a přejít na discord ale když si na discord zvyknete, na tsko se vám zpět nechce. 4gf má svůj discord a pár lidí ho využívá. Po domluvě tam můžete mít své místnosti jako na ts a je to daleko víc game friendly než tsko.
Je to jen o zvyku
Je to jen o zvyku
Odesláno 27.11.2020 - 21:19
Děkujeme vám za vaše hlasy.Teamspeak jsme nakonec na zkoušku spustily a uvidime jak se uchyti
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních