Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Vánoční turnaj 2020

57 odpovědí na toto téma

StREJDA_bEnGoRO®

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 117 Příspěvků:
74
  • LocationChotěboř
Lameducuk Dobře napsaní

Zobrazit příspěvekLameduck dne 29.12.2020 - 00:49 napsal:

Jestli to chápu správně, tak se některým hráčům nelíbí, že Luck si sestavil svůj tým z NHL hráčů, zatímco ostatní týmy sestavil převážně z hráčů co hrají jen okresní ligu.

dOBŘE NAPSANÍ

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
OMG tak tohle mi uz vazne hlava nebere tak kurna snad se hraje pro zabavu a ne aby jste tu brecely ja s timhle a a prto tomuhle hrat nebudu.tvl zacinam si tu pripadat jak v matersky skolce kurna lidi proberte se jde o zabavu ne o zivot

HuSky

Recruit

• Sponzor Bronz
  • 12 Příspěvků:
19

Zobrazit příspěvekLameduck dne 29.12.2020 - 00:49 napsal:

Jestli to chápu správně, tak se některým hráčům nelíbí, že Luck si sestavil svůj tým z NHL hráčů, zatímco ostatní týmy sestavil převážně z hráčů co hrají jen okresní ligu.

Myslím si, že tady žádný NHL hráč není. Historicky se promod hrál, ale to je třeba tak 5-7 let zpátky. V dnešní době to už každej hraje jen pro zábavu a musím říct, že tu není ani jeden človek se kterým jsem v té době hrál, takže nějaká sehranost nebo takové věci, co tu padly jsou irelevantní. Za mě má každej stejné šance a nikdo tu není složen z kamarádů "promoďáků".

Je to spíše fraška ze strany Kvrdliče a Elkyho. A to s tou adresou od pána Kvrdly to je totálka. :D :D

Pozn. Jestli mi uniká nějakej vyšší význám tohoto turnaje (skrytá výhra v podobě zlatého bludišťáka nebo tak, tak se nechám zasvětit a budu to hrotit stejně).

Příspěvek upravil HuSky: 29.12.2020 - 10:50

nopixel

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 110 Příspěvků:
105
Koukám, že od roku 2011 se nic nezměnilo :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: pořád bude někdo brblat, ať je to mladý nebo starý hráč. Za mě palec na horu pro lidi co se snaží něco dělat pro druhé. To co je kolem jsou jen malichernosti :4gf:

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
Zdravím chci se zeptat ohledně turnaje začíná se v 18:00 ale na jakém serveru jako první? 33 nebo 37 dík za odpověd

KuLiSeeK

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 50 Příspěvků:
2
myslim ze 33 patrik :D

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 233 Příspěvků:
274
  • LocationCZ
Zdravim, po kratsi odmlce se musim vyjadrit
Muj zamer na tento turnaj byl na popud dvou harcu,prislo mi to jako skvele oziveni tohoto serveru a udelat vam aspon trosku radost na ty svatky....
Ale co ctu tak jsou jedinci kterym se nezavdeci, a hledaji nejake chyby
Lidicky tento turnaj je hlavne pro zabavu a pro ty kteri nevedly co je vubec promod...
Ucast je dobrovolna!!Kdo vidi nejaky zamer nemusi preci hrat

KuLiSeeK

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 50 Příspěvků:
2
přesně apple to je pravda je to jenom hra ja v tom žádnou chybu nevidim promod sem nehral nikdy takže promě to zabava bude :D :D

Příspěvek upravil KuLiSeeK: 29.12.2020 - 11:31

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
No víš co bylo mi řečeno že na ts v 18:00 se to domluví na jakým serevru se začne ale já mám problém že mě ts nejde kvůli zvukovce tak proto potřebuji info :D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
patriku a to ti nejde ani zvuk? nemyslim mikrofon pokud ti jde aspon zvuk tak ts mit muzes

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
právě že nejde ani zvuk :(

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
Hraji bez zvuku :D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
aha tak to je potom docela naprd a proc si nekoupis aspon nejakou zvukovku do usb?

apple*CZ*

Sergeant Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 233 Příspěvků:
274
  • LocationCZ
Patriku uz jsem ti psal, zkousel jsi driver na audio i pro win7 kdyz mas 10ky? To ti nejde zvuk vubec? nebo jen micro - vstup?

non1ckK

Recruit

• Sponzor Silver
  • 14 Příspěvků:
7
Kvrdla to podal no ne zrovna dobře. Ale je fakt, že jeden tým byl úplně překopán od základu a ve zbytku proběhli jen "kosmetické" úpravy. Základem byl turnaj ať si zahrajeme, oživí se 4gf a pobavíme se, ale taky a to jsme se bavili i na TS ať je to vybalancovaný a zachováme to fér. Ruku na srdce vybalancované to teď rozhodně není.

PS. Pro některé chytré hlavy. Není to stížnost jen můj názor. Jdu si zahrát s lidma se kterýma už tady nějaký pátek hraju. Byl to super nápad uspořádat turnaj, ať je nějaká změna, ale i tak jsem očekával trochu férovější přístup.

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
bohužel mi nejde celkově zvuk

Patrik Dzurkovič

Private

• Sponzor Bronz
  • 22 Příspěvků:
8
Stačilo by mi jen info před 18:00 kde na jakém serveru se začíná toje vše