←  Open Warfare - Request for return LvL

For Gamers Fusion

»

admin

, uživatelova fotka Everydey 3.03.2021

Ahojte zdravím všechny adminy hraju tu již přes 7 let a chtěl jsem požádat všechny admini hlavně Appla a Karla alespoň o Senior admin. Děkuji moc doufám že to pochopíte Everyday.
Odpovědět

, uživatelova fotka apple*CZ* 3.03.2021

Ahoj, žádosti posuzuje Lameduck a Já
Z mé strany zamítam jelikož adminu máme dost a ty osobně nesplnuješ ani jeden požadavek k tomu aby jsi zde vykonavál admina byt jen seniora.
Nezlobse ale NE
A pokud se vyjádří Lameduck jinak, tak pochybuji že se rozhodne opačně.
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 3.03.2021

Nic ve zlem a omlouvam se ze se dotoho pletu ale vazne jsi napsal senior admina ??? to je dobrej vtip ja jen ze senior admin je vyssi hodnost nez vetsina adminu zde takze tohle je zadost uplne mimo :D
Odpovědět

, uživatelova fotka StREJDA_bEnGoRO® 3.03.2021

K4r3l01 dne 3.03.2021 - 15:57 napsal:

Nic ve zlem a omlouvam se ze se dotoho pletu ale vazne jsi napsal senior admina ??? to je dobrej vtip ja jen ze senior admin je vyssi hodnost nez vetsina adminu zde takze tohle je zadost uplne mimo :D

Ahoj K4 on se spletl on chtěl napsat Junior Admin :D .. ale má to napsaní blbe Vojto :D :D taky mně to rozesmálo musíš něco udělat pro (4GF) aby sis to záslouzil :biggrin3: :biggrin3: :success:
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 3.03.2021

Ahoj, jak už jsem ti psal zhruba před měsícem, nesplňuješ požadavky pro to stát se adminem. A i kdyby ano, určitě bychom ti nedávali aspoň červenou hvězdu :) Tímto tvou žádost také zamítám.
Odpovědět