Ahojte zdravím všechny adminy hraju tu již přes 7 let a chtěl jsem požádat všechny admini hlavně Appla a Karla alespoň o Senior admin. Děkuji moc doufám že to pochopíte Everyday.
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 3.03.2021 - 14:17

Odesláno 3.03.2021 - 15:24

Ahoj, žádosti posuzuje Lameduck a Já
Z mé strany zamítam jelikož adminu máme dost a ty osobně nesplnuješ ani jeden požadavek k tomu aby jsi zde vykonavál admina byt jen seniora.
Nezlobse ale NE
A pokud se vyjádří Lameduck jinak, tak pochybuji že se rozhodne opačně.
Z mé strany zamítam jelikož adminu máme dost a ty osobně nesplnuješ ani jeden požadavek k tomu aby jsi zde vykonavál admina byt jen seniora.
Nezlobse ale NE
A pokud se vyjádří Lameduck jinak, tak pochybuji že se rozhodne opačně.
Odesláno 3.03.2021 - 15:57

Nic ve zlem a omlouvam se ze se dotoho pletu ale vazne jsi napsal senior admina ??? to je dobrej vtip ja jen ze senior admin je vyssi hodnost nez vetsina adminu zde takze tohle je zadost uplne mimo

Odesláno 3.03.2021 - 16:05

K4r3l01 dne 3.03.2021 - 15:57 napsal:
Nic ve zlem a omlouvam se ze se dotoho pletu ale vazne jsi napsal senior admina ??? to je dobrej vtip ja jen ze senior admin je vyssi hodnost nez vetsina adminu zde takze tohle je zadost uplne mimo 

Ahoj K4 on se spletl on chtěl napsat Junior Admin

Odesláno 3.03.2021 - 16:11

Ahoj, jak už jsem ti psal zhruba před měsícem, nesplňuješ požadavky pro to stát se adminem. A i kdyby ano, určitě bychom ti nedávali aspoň červenou hvězdu
Tímto tvou žádost také zamítám.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních