Unban nevimnick:D
dimix
1.10.2011
PBGUID možnost1: 59d950e8
PBGUID možnost2: 6740bd6d
IP:93.185.7.3
Žádám o unban.. dostal jsem perma za nadávky jestli si vzpomínám asi před rokem... Jsem cholerik
a ty nadávky byly z mojí strany oprávněné.. a chtěl bych zase hrát na tomhle serveru
Prosím tedy o unban děkuji
PBGUID možnost2: 6740bd6d
IP:93.185.7.3
Žádám o unban.. dostal jsem perma za nadávky jestli si vzpomínám asi před rokem... Jsem cholerik
K4r3l01
1.10.2011
Tak jsem si to zkontroloval a nebylo by od veci napsat co ti to presne pise pokud tam mas slovo global tak to znamena ze jsi zabanovan celosavetove v tom pripade doporucuji zakoupeni originalni kopie hry
dimix
1.10.2011
ten druhý PBGUID je můj momentální a IP mám správné.. tak nevím.. Ten první PBGUID jsem měl když jsem dostal ban
dimix
1.10.2011
Divné... Globální ban nemám.. při připojení do hry mi to píše You have been banned by server admin. a Pbguid který používám je tenhle da62bf58..
K4r3l01
1.10.2011
tenhle pb_guid u nas taky nic nema v zaznamech jedine co ti poradim porid si origo a budes mit klid
K4r3l01
1.10.2011
tak dal jsi tri pb_guidy a ani na jednom neni zadnej ban aktivni a na tve ip take ne
mnaauuu
1.10.2011
Pouzi tento programik pre generovanie PBGUID-u http://forum.4gf.cz/...guid-generator/
Potom nam sem daj ten 8-mestny PBGUID
Dalej/Pripadne chcem aspon jednom meno pod ktorym si sa dnes pokusal pripojit a cislo serveru. Mozno to zvladnem aj bez toho tvojho PBGUID-u.
Potom nam sem daj ten 8-mestny PBGUID
Dalej/Pripadne chcem aspon jednom meno pod ktorym si sa dnes pokusal pripojit a cislo serveru. Mozno to zvladnem aj bez toho tvojho PBGUID-u.
mnaauuu
1.10.2011
Uz som ho nasiel:
PBGUID: 40b87d49
Prvy cas je cas incidentu, druhy cas je cas, ked ti vyprsal trest.
V buducnosti doporucujem nenadavat. Mimochodom, nikdy ale nikdy nie si v prave nadavat - "nadávky byly z mojí strany oprávněné". Vzdy sa da vsetko vyriesit bez nadavok. V pripade, ze si myslis, ze su tvoje nadavky opravnene, my si budeme mysliet nieco ine. A budeme v prave. B3 ma limity, admini nie. NIe sme tu od toho aby sme ucili slusnost. Dodrzuj pravidla.
01.10.2011 - 11:39 01.10.2011 - 17:39 Rule #8: Zadne urazky, nadavky apod !!! (WARN 6h) ( pyco => pyco )
PBGUID: 40b87d49
Prvy cas je cas incidentu, druhy cas je cas, ked ti vyprsal trest.
V buducnosti doporucujem nenadavat. Mimochodom, nikdy ale nikdy nie si v prave nadavat - "nadávky byly z mojí strany oprávněné". Vzdy sa da vsetko vyriesit bez nadavok. V pripade, ze si myslis, ze su tvoje nadavky opravnene, my si budeme mysliet nieco ine. A budeme v prave. B3 ma limity, admini nie. NIe sme tu od toho aby sme ucili slusnost. Dodrzuj pravidla.