Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Prosím o vrácení lvl #P!PEK

3 odpovědí na toto téma

#PIPEK

Recruit

• Sponzor Bronz
  • 19 Příspěvků:
0
Ahoj prosím o vrácení lvl syn mi něco udělal s pc a vymazal celý cod4 díky za pochopení ..
ID Forum 4064
Moje ID 269847
Díky :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Omlouvam se ze se dotoho zapojuji ale nechapu proc jsi si neudelal zalohu profilu jak se v live chatu resilo a dalsi vec to jsi musel kvuli smazanemu codku delat novou instalaci windows? to my nejak hlava nebere

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Hotovo, máš to vrácené. Doporučuji ti udělat si zálohu profilu. Stejně jako v případě ostatních ti odteď bude level vracen maximálně jednou za půl roku. Žádat o navrácení třikrát během jednoho měsíce je podle nás trochu hodně. Zvláště když máte možnost vytvořit si zálohu. Děkujeme za pochopení.

#PIPEK

Recruit

• Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 19 Příspěvků:
0
Omlouvam se ... :/ mam problem s pc :/ porad mi padaji si win tak jsem ho dal do opravny .. profil sem si zalohoval ale bohuzel jen zastupce moc se omlouvam az budu mit pc zpet uz se to nestane

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních