Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Config

config cod4

8 odpovědí na toto téma

Pentik

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
0
Zdravím,

mam problem s configom, vždy na serveroch 4gf.cz sa mi prepíše config, rozhodí sa mi nastvenie a rozlíšenie, robili to viac ludom tak som skusil to co pomohlo im a to je prekopirovat config cez subory kompatibiliti v zlozke profiles no tento problem stale pretrvava, nerobilo mi to na starom PC a ani na inych konkurencnych ceskych serveroch.

Za rady dakujem.

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy
Je zakázáno :

• používání souborů všeho druhu, které upravují hru, nebo nahrávání do složky hry soubory, které nejsou její součástí
  • více-http://forum.4gf.cz/topic/10-call-of-duty-4-pravidla-a-informace/page__p__18#entry18
  • nastavit config defaultně-pak už se to opakovat nebude

Příspěvek upravil Čučo: 20.10.2011 - 16:26

Odeslaný obrázek

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
taky se mi porad prepisuje :) asi nejjednodusi zpusob bys mel pouziti externich configu..

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
nastaveni grafiky se urcite neprenastavuje tedy pokud nemas nami zakazane nastaveni naprikld cg_drawdecals a veci tomu podobne

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
mam pocit, ze mu to nenacita jeho config a codko si vzdy vytvori defaultni, pak se prenastavi i grafika, ovladani...
co nejake omezeni v pristupu CODka do adresare s profilem? firewall? nastaveni woken? UAC?

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
Pentik podivej se jestly se ti ten config jmenuje: config_mp
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Briki pokud nastavoval jen veci ktere jsou k nastaveni primo ve hre tak se mu to ulozi a na tom jede ale je mozne ze si tam neco pridal co je u nas proste zakazane a v tom je ccelej problem

Pentik

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 2 Příspěvků:
0
Pred tým ako som zakladal tému som si pozrel všetky pravidlá, moj cfg všetky dodržuje.
Čo sa týka grafického nastavenia tak sa mi skoro vsetko zmení, okrem rozlisenia.
Skúšal som viacero configov, aj originálny, nič nepomohlo :D

a najzaujímavejšie je to, že ked si manualne pocas hry upravim grafiku tak sa nič nezmení, reconnectne sa hra a nič...

Příspěvek upravil Pentik: 22.10.2011 - 17:39

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
Když to tak vezmeš do detailu, všichni kdo tu hrají porušují pravidla :) ale to je odbočka..

Co konkrétně teda potřebuješ? Z původního postu sem myslel, že po tom, co hraješ na OW, se ti v CFG změní některé příkazy upravující různé detaily / pozici chatu atd. atd. a když potom jdeš hrát normal, promod nebo jinej mod, tak tam máš ty detaily nastavené tady z OW. K tomu ti pomůžou dva configy, mezi kterýma se můžeš ve hře přepínat (pro načtení nového nastavení může být potřeba resetovat grafiku).

Z nějaké reakce tady sem pochopil, že ti možná nějaké příkazy (především bindy) z toho configu zmizí a ty bys je potřeboval, to opět řeší dva configy.

Z tvého posledního postu se mi ale zdá, jako by si chtěl měnit některé grafické nastavení na OW. To ale možné není a ani zkouška jiného configu ti k tomu nepomůže, ať už defaultního, nebo ne. Vždy se ti to změní, protože to tady je tak vyžadováno. šlo by s tím něco udělat, ale tohle ti radit nebudu, holt OW hraj na tom nastavení, jak se ti to spustí.

Nebo nějaká čtvrtá možnost?

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních