Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Po dlouhé době jsem zpět


15 odpovědí na toto téma

#1
Kawasaklesh

    Recruit

  • Sponzor Bronz
  • 5 Příspěvků:
3
  • LocationPraha 5
Offline
Nazdar bando, po dlouhé době bych si s Vámi opět zahrál.

Ale teď jak na to. Na starém disku který jsem připojil k pc jsem nasel Iso soubor s cod4. a nainstaloval. Zapnul hru a vyzkoušel single player, který jede.. Zapnul jsem i mp, zadal svůj licenční klíč. Ale na žádný server se mi nepodařilo připojit. Tímto prosím o radu, jak to dat do kupy. Říkám si jestli není problém v tom iso souboru, který má na sobe nějakou starou verzi. Originální hru s klíčem mám na cd, jenže nové pc je bez mechaniky. Hru klidně koupím znovu třeba na steamu. Co myslíte bude nejlepší? Díky moc

ps: uz se tesim az dostanete nekolik headshotu eaglem od veterana xD

#2
yogi

    Recruit

  • Sponzor Bronz
  • 4 Příspěvků:
1
  • LocationWroclaw PL
Offline
Podobný problém jsem měl po přechodu z win7 na win11, pak jsem si koupil hru na steamu a vše funguje.

#3
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Jakou verzi patche tam máš?

#4
Kawasaklesh

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 5 Příspěvků:
3
  • LocationPraha 5
Offline

Zobrazit příspěvekGamer33 dne 21.04.2024 - 23:19 napsal:

Jakou verzi patche tam máš?
hele ve hre to píše 1.7.568

#5
Nitro0o

    Věčný

  • Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 99 Příspěvků:
116
Offline
To máš starou verzi, nainstaluj cod4x patch 21.1

#6
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
V menu hry (multiplayer) by jsi mel mit uplne nahore AUTO UPDATE, to zmakcni a ten novy patch by se mel stahnout.
Jinak co se tyce to CD, tak si muzes pro tyhle pripady koupit externi mechaniku do USB, tak to aspon delam ja.

#7
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Online
Gamer33 to je pouze v pripade ze jiz ma nekterou z verzi cod4x nicmene kdyz se zkousis pripojit na jakykoliv z nasich serveru tak by te to melo automaticky vyzvat ke stazeni update na cod4x coz by melo provest samo ale musis se pokusit pripojit nna nase servery bud pres klienta ci pres treba hlsw nebo jeste je tu moznost pripojit pres konzoli a to ze otevres konzoli a do nic napises /connect 88.86.107.135:29260 a potvrdis enterem pak musis povilit update na cod4x.
pote by jsi se mel normalne pripojit jiz do hry

#8
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Oki

#9
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Online
kdyztak mne kontaktuj pres discord najdes me pres 4GF discord

#10
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Asi stejně zbytečná snaha, jak se koukám...
Týden uběhl a nic. :rip:

#11
Kawasaklesh

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 5 Příspěvků:
3
  • LocationPraha 5
Offline
Diky moc za odpovedi. Zbytecna snaha to neni nikdy. :)) Tri deti, k tomu prace v nemocnici. Je pro me dneska uz raritou mit cas na sebe, sednout si treba k pc a venovat se svym vecem xD

#12
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Ok.
Tak pojď do toho, potřebuju body :DD

#13
Kawasaklesh

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 5 Příspěvků:
3
  • LocationPraha 5
Offline
Velike diky vsem. Hru jsem rozchodil a je to parada. Ale musim zacinat zase od nuly, coz uz takova parada neni xD Nu coz

#14
Kawasaklesh

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 5 Příspěvků:
3
  • LocationPraha 5
Offline

Zobrazit příspěvekGamer33 dne 28.04.2024 - 18:28 napsal:

Ok.
Tak pojď do toho, potřebuju body :DD
haha, ja ted budu chvilku asi snadny terc. To ano xD

#15
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Však pojd hrat, kde jsi?

#16
Gamer33

    Private

  • Sponzor Silver
  • 38 Příspěvků:
17
  • LocationFrýdek-Místek
Online
Admini ti lvl vrati





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních