Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Oddalení od obrazovky

3 odpovědí na toto téma

Doktor.K

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
0
Ahoj potreboval bych poradit kdyz jsem sel na vas servr MW2 a pak zpatky na steam tak se mi oddalila zbran od obrazovky (u CoD4 staci napsat do console /cg_fov 65/80) a nwm jak to mam dat z5 pres steam a nebo nejak v nastavení (nebo v consoli ale ta nwm kde je). Dekuju za kazdou radu s pozdravem Doktor.K

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Musíš do adresáře s hrou pak adresář players/profiles/tvuj profil/ zde najdes soubor config_mp.cfg ve kterém najdeš řádek s cg_fov a nastavis na hodnotu kterou chceš ale jak bylo v návodu nemýlim li se napsáno tak nedoporučuji aby jsi měl alteriw hru neboli upravenou kopii MW2 mimo steam aby se nestalo
že ti zabanují ůčet proto ti doporučuji aby jsi si tu upravenou verzi někam přesunul a bohužel znova stáhl čistou kopii přes steam aby jsi se vyhl zbytečným možným problémum

Doktor.K

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 4 Příspěvků:
0
ok dekuju za radu :-)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
i když nad tím přemýšlím tak se ti to nemohlo stát u nás protože mi tento dvar neforcujeme neboli ho neposíláme hráči jediné co hráčovi posíláme tak je vypnuti spamování zabalovaných lidí globálním anticheatem což hodně lidi při hře akorát rušilo

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních