Dobrý den,
chtěl bych se omluvit za své chování / porušení pravidel, kvůli kterému jsem dostal ban. Uvědomuji si, že jsem udělal chybu, a mrzí mě to. Nebylo mým cílem kazit ostatním hráčům komunitu ani dělat problémy.
Prosím o ještě jednu šanci. Z celé situace jsem se poučil a podobná situace se už nebude opakovat. Budu respektovat pravidla a chovat se slušně.
Předem děkuji za zvážení mé žádosti a případný unban.
S pozdravem:Máňa
pbguid:0bccba1d
ip 86.49.244.115
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 17.05.2026 - 02:32
Odesláno 17.05.2026 - 02:50
Delfin dne 17.05.2026 - 02:32 napsal:
Dobrý den,
chtěl bych se omluvit za své chování / porušení pravidel, kvůli kterému jsem dostal ban. Uvědomuji si, že jsem udělal chybu, a mrzí mě to. Nebylo mým cílem kazit ostatním hráčům komunitu ani dělat problémy.
Prosím o ještě jednu šanci. Z celé situace jsem se poučil a podobná situace se už nebude opakovat. Budu respektovat pravidla a chovat se slušně.
ip 86.49.244.115
ip 86.49.244.115
Odesláno 17.05.2026 - 13:52
Jelikož jsme se dohodli, že unban dostaneš po resetu, tak bych to tak uzavřel.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Téma je zamčeno
Zpět nahoru