Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Hraní Call of Duty Modern Warfare 3 a Battlefield 3

• Nemůžete odpovědět na toto téma
Téma nemá žádné odpovědi

Bady

https://forum.4gf.cz/index.php?app=core&module=usercp&ta

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 181 Příspěvků:
254
  • HLSW:Interpol
  • LocationKarlovy Vary
Tak jsem se rozhodl napsat své pocity , které jsem strávil testováním na svém počítači při hraní her nejdříve Battlefield 3 a po vydání i zbrusu originální hry Call of Duty Modern Warfare 3. Nejdříve jako každý z Vás jsem si nainstaloval betaverzi multiplayeru hry Battlefield 3. Začal jsem vidět, bohužel skutečnost, o které jsem už přesvědčen delší dobu, že EA Games jde s dobou a vytváří hry pro nové herní systémy a náročnost grafiky se projevuje na náročnosti sestav. Hrál jsem teda nejdřív betaverzi a zkoušel jak hrát MP přes Origin. To je aplikace herního klienta, který je stejný jako je Steam nebo XFirea další. Samotný MP nabízel několik map pro kvalitní hru hráčů,ale fakt jsem si musel stáhnout svoji grafiku a své nastavení na minimum. Takže můj požitek ze hry byl dost omezen. Čekal jsem teda na vydání singlplayeru.Základ hry Battlefield 3 tvoří právě tato špičková technologie, která jí umožní vyniknout především vysokou kvalitou grafického zpracování, celkovou robustností, propracovanými efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav. V Battlefield 3 jsem se octnul v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty a zažival adrenalinové mise v rozmanitých lokacích, jako je Paříž, Teherán či New York.Nejlepší zpracování boje v různých typech vojenské techniky je zde ještě dokonalejší. Musím teda dodat, že tvůrci jdou s dobou a dělají hru velmi kvalitní na náročnost, zavedou Vás do všech možných kampaní a můžete si vyzkoušet všechny možné druhy zbraní a techniky. Nejvíc co mě od EA Games dostalo byla mise, kde jste pilotka stíhačky a vrháte se na letecké bitevní lodi do své stíhačky s parťákem, kontrolujete vše před startem stíhačky a potom vyrážíte do bitvy. Fakt toto jsem doposud neviděl u kolekce her BF tak ani u Call of Duty. Samozřejmě jsem se v duchu těšil na 8. listopadu 2011 až vyjde můj oblíbený žánr hry MW3, jelikož jsem od začátku co vyšel první díl Call of Duty příznivcem této kolekce a taky jsem velkým fanouškem tvůrců firmy Activision.Netestoval jsem MW3 bohužel na beta ,ale přímo jsem si vyzkoušel hraní přímo v SP a opravdu jsem zůstal opět PAF. Tvůrci mě opravdu přesvědčily v tom, že pokračování kolekce COD mě zase uvrtá k mému počítači na pár dnu než dohraji hru ve všech možných obtížnostech co hra nabízí. Náročnost a nastavení grafiky a zvuku bylo na velmi dobré úrovni a nemusel jsem si vůbec hrát s nastavením a vše to udělalo za mě. Hned jsem se pustil do bojů a pokračoval jsem v misích , kde to skončilo v MW2. Samozřejmě jsem pouze na začátku obou her. Střídám hraní po hodině ,abych si užil hru. Bohužel můj počítač má dost problém si vychutnat se mnou herní zážitek BF3, který je opravdu velmi dobrý a děj hry je dobře postaven a hraní se stává skutečností, že si hráč připadá, že by se těchto misí sám účastnil. Za to ,ale opravdu jsem rád, že MW3 běží tak jak má, že detaily nastavení grafiky mám maximum. Zvuk na mém PC v MW3 je taky krásně plynulí a nezaznamenávám echo a zpoždění jako u BF3. To jedině mi vadí, že u BF3 nemohu si vychutnat hru na plný výkon. Bohužel jako každý z Vás si nekupuji novou herní sestavu po vydání novinek. Na to bohužel v dnešní době není. Ale postačuje mi potěšení, že mě opět nezklamalo Call of Duty a že je velmi kvalitní pro střední hladinu hráčů jako jsem já. Proto dávám samozřejmě přednost MW3 před BF3. Dále Vás budu informovat o hraní těchto her v SP a i v MP. Neslibuji, že Vám tyto články nějak pomohou, ale udělají Vám názor na hraní těchto her a stejně si uděláte vlastní názor a rád bych,abyste napsali komentáře a postřehy k těmto hrám. Přidal jsem pár obrázku ze svého hraní. Snad to dohraji co nejdříve a budu Vám postupně vysvětlovat rozdíly a nápady, které mě napadnou u hraní těchto kvalitních her.

Zobrazit článek
: BF3 vs MF3.jpg

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních