Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o UNBAN

9 odpovědí na toto téma

Kiddnes

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
18
Přeji dobrý den, dne 30.11. 2011 jsem dostal ban od Admina Brikiho za WH. Jsem neviný a hodně lidí co znám zde na serveru, by řeklo nejspíš totéž. Rád bych viděl nějaký důkaz o tom že jsem WH opravdu měl. Zarazilo mě to že i můj spoluhráč v klanu dostal ten den ban také ale v čase 13:43. Já jsem ban dostal okolo 22:45, nevím jestli proti našemu klanu má briki a markus nějaké věci které nejsou zdrovna pozitivní. Věřím že se bud jedná o omyl nebo ste dostali typ od hráče kterého jsme nevzali do klanu a tím pádem se nám chtěl pomstít. Připadá mi opravdu směšné abychom měli oba WH. Děkuji za odpověd.

PB ID: 5b212ac8
IP: 188.120.211.17

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Já sám jsem odsouhlasil tvé zabanování. Ty a tvůj kamarád z klanu jste byly zabanování za použití WH a jako důkaz máme demo. Nebanujeme zde na základě, že se někdo nepohodne, ale na základě důkazů. U tebe a tvého spoluhráče z klanu jsou důkazy více než přesvědčivé.

demo: Přiložený soubor  ATL.zip   828.77K   65 Počet stažení

Kiddnes

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 9 Příspěvků:
18
ZDE demo neni

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
já chci taký .. to demo mi nejde :( DENIED píše mi.. je to přístupné i pro ostatní ? taky bych se rád podíval.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
jj hned dodám tech. potíže

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
to demo jsem natacel sam osobne, po dohode s Marsalem jsem te zabanoval az vcera, byt demo je tyden stare... Souvislost s banem tveho kolegy nikde nehledej. Ani proti klanu ATL nemam absolutne nic, prakticky jsem o vas slysel poprve, nejde o zadnou osobni zast... Osobne jsem presvedceny, ze mnou natocene demo jako dukaz staci... Pokud ne, tak mi budes muset par killu vysvetlit... Demo jako dukaz urcite dostanes, staci byt trpelivy.

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676
Jen jsem nepochopil souvislost proc je zde uvadeno me jmeno...
Pokud sem i ja banoval hrace za Wh z vaseho klanu tak taky pouze na zaklade ukazkoveho videa s WH a nevim proc by to melo byt ze zaujatosti nebo podlosti nejakych adminu ,takto zde nepracujeme...
Jedine pro co nemame pochopeni jsou hraci na tak nizke urovni kteri si musi pomahat podpurnymi programi a znevyhodnovat jine hrace - vis co? poradim ti jdi si zahrat s nekym pexeso a vsechny karty si otocte at vidite obrazky.... treba te to bude taky bavit

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Mily Kidnessi, rad bych zde cetl tvoje vyjadreni k cele situaci po shlednuti dema... a pokud stale nesouhlasis, tak proc nehrajete sve zapasy na streamovanych serverech?

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
Hi
Já jen nepochopil souvislost proč do tohodle tématu pořád někdo odepisuje.. myslím administrátory, proč se stále zabivají někým kdo popírá vinu i na základě důkazů ? při čemž se ještě ohrazuje tím že ho administrátor prověřil o pár dní později ?! "btw: některé odpovědi které jsem tu ještě odpoledne četl tady v tuhle dobu nevidím nevím proč ? :) " Prostě a z krátka tohle to něco co se jakože nazývá žádost o unban bych uzavřel protože to postrádá smysl dál řešit :))) navíc se chlapec ohání tim že mu "přijde směšné že i jeho spoluhráč dostal taky za wh" - "kluci dovedu si vás předtsavit YT download link na WH - volačky na skypu a koukej na ty krutopřísný rádoby wallbangy při kterých se ani nedokážu trefit na jistotu viz. Demo ^_^ no to je asi vše co bych k tomu měl :-) ted' si na mě ukažte a vylijte si to jak jsem porušil pravidla a napsal do žádosti o unban ve které stojí cituji "Jsem neviný a hodně lidí co znám zde na serveru, by řeklo nejspíš totéž." Čau

Příspěvek upravil Maršál Koněv: 3.12.2011 - 02:23
minus za to že pišeš kam nemaš jinak souhlas

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
spajku, trolling.. :) ja osobne bych rad cetl vyjadreni cloveka, ktery i po banu na nasich serverech vesele dal hraje CW mimo streamovane servery... asi mam v sobe prilis entusiasmu, kdyz cekam, ze se nekdo ozve a treba rekne "sry..."
proste mi prijde kazdy permaban jako spise smutna zalezitost

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních