Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Ranč - MAPA

• Nemůžete odpovědět na toto téma
62 odpovědí na toto téma

Anketa: Ranč - MAPA (45 členů volilo)

Kterej mod máte radši?

1. Classic (2 hlasů [4.44%])

Procento volících: 4.44%

2. OpenWarfare (32 hlasů [71.11%])

Procento volících: 71.11%

3. Zombie (9 hlasů [20.00%])

Procento volících: 20.00%

4. Jump (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. Sniper (2 hlasů [4.44%])

Procento volících: 4.44%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
nejsem zrovna na abstraktni umeni takze to nevypada moc prirozene...

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
da se na tem dum vylest nebo najak jumpnout???ale inac je to vyborne
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
nn neda, zatim vim jen o jednom jumpu(na strechu), mam ho tam nechat?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
pokud nemusis tak bych ho tam nenechaval protoze pak vidim ty kempi na strese a to je pak o nicem

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekPetX dne 2.02.2011 - 21:11 napsal:

ta se mi tam nechce davat, tohle je obrovsej model(to mam osazene travou za 5 minut) a vysoka trava je malilinkej to bych delal hodinu xD
ale na druhe strane bude pole(psenicne) a tam bude vyssi trava...
vyber model>editor>n>napis model_scale (nebo jen modelscale, ted si nevzpomenu) 1.5 nebo vic, spodni cast posunes pod "podlahu" a mas vysokou travu a nepouzil jsi zadny novy model
:)

Mapa pekna, kolik hodin uz ma?
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
modelscale poznam, ale pak to je takovy divny... zvetsi se totiz i stebla travy a pak je moc "tlusta", radsi to udelam takhle...

Citovat

Mapa pekna, kolik hodin uz ma?
coze? xD

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
U cloveka bych se ptal, kolik ma let... otazka, jestli mas cca prehled, kolik hodin ta mapa uz zabrala

Anebo vezmi misto prefab jen model (vyskocis ze slozky prefabs, zkocis do slozky raw/xmodel a tam toho je... nektere travy jsou dokonce uz sparovany dohromady aby zabrali vetsi plochu, vyberes jednu, posadis si ji nekam nad mapovaci prostor, X krat zkopirujes, nejak rozestavis, vsechny oznacis (filtrem docasne vypnes ostatni objekty a evtl. vypnes oznacovani skyboxu) a pak tlacitkem z listy nahodnou velikost a rotaci a mas to.

Nebo uplne jinak, udelej tam nekde pole :)to muze byt do urcite miry opakujici se a je behem par minut. To ani nejlepsi sedlak tak rychle nezmakne :)

Příspěvek upravil CharlieGoodEye: 22.02.2011 - 23:53

Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
ja tam mam nejvetsi model travy jakej sem nasel :-)
ale jinak tahle trava se mne osobne celkem libi, je to takove "svezi" a nevis kde bych vzal vetsi model psenice? vse co jsem poslal Karlovi bylo spatne, rikal ze to nema textury nebo co...

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Cece... tu jsem teda nikdy nehledal, ale pokud tam neni, tak si udelej vlastni material, hod do Asset Manageru, to se ti pak objevi v Radiantu a mas to. Pak uz jen hodis K- IWI (haha, vtip, slaby, ja vim) do IWD mapy a hotovo je. Do mapy do vlozis jako decal, aby se tim dalo prochazet a muzes kolem toho udelat foilage brush, takze kdo tim bude prochazet, tak bude sustit.

Příspěvek upravil CharlieGoodEye: 23.02.2011 - 21:17

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
tohle mne vubec nenapadllo, ale neumim udelat v assest manageru decal :-(

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Heh, kdyz se podivas do nastaveni Asset Manageru, tak tam je maly checkbox a ma nazev "decal" ^_^

EDIT....
Ted jsem to precetl znovu (jeste napul spim). Otevres Asset Manager>otevrit soubor>levels.gdt>NewEntry
Material Type - world phong
Sort - sumak
Surface Type - Grass je tomu asi nejblize, defakto jde o to, jak se bude textura chovat, kdyz do ni strelis
usage - sumak

Pak vyberes ColorMap (TGA nebo DDS), TileBoth, NoMipBilinear, a zbytek nechas jak je

+ zaskrnes slovicko "decal" a pokud to nepomuze a budes narazet do brushe, tak uplne dole jsou dalsi checkerboxy, kde najdes nonColliding a nonSolid (zkus nejdriv nonColliding, kdyz nic, tak nonSolid)

Příspěvek upravil CharlieGoodEye: 24.02.2011 - 11:53

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
udelam z toho patche non-colliding v radiantu a je to bez problemu :-)

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Ono je to vsechno tezky nebo slozity, ale kdyz to jednou zmaknes, tak po druhe uz vetsinou vis co delat a pak uz jen kopirujes existujici a menis drobnosti....

DevonCZ

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
5
Heh. Nádherná mapa!!! povedla se ti... Od toho prvního obrázku ses hodně pohnul a to k lepšímu

DevonCZ

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
5
petx chtěl sem se zeptat. co dělat když vkládám model a hodí mi to error ???

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Junior zaloz topic s tou chybovou hlaskou pak to poresime

Drak

Private 1st Class

• Člen
  • 42 Příspěvků:
20
Zase další pékná mapa Petx =D. Doufám že si mě pamatuješ, byl sem snad před rokem na kasanosu a zrovna si dělal mapu ze Stargate s bránou ;)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
petx delal pred rokem mapu na stargate???co vim tak prvni kdo delal mapu pro stargate sem delal ja

Drak

Private 1st Class

• Člen
  • 42 Příspěvků:
20

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 5.04.2011 - 15:48 napsal:

petx delal pred rokem mapu na stargate???co vim tak prvni kdo delal mapu pro stargate sem delal ja

Tak možná ty, byla to taková budova, spousta posuvnejch dveří a brána s portem ještě nikam i panel to mělo na portál....Petx dělal hodně jump mapy no

DevonCZ

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
5
tady to máš ... PS: až tu mapu dodělám tak taky snad tak budete hodnotit :-)

DevonCZ

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
5
jak přidat obrázek ???

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
zaloz novy topic tady se probira mapka na ktere pracuje petx tak pls udelej topic a jinak nejlepsi je vkladat obrazky ve formatu png a vlozit ho jako prilohu

PetX

Notepad rat

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
Ahoj lidi, jen chci oznamit, ze ted kdyz je venku tak hezky, tak se mi u pc uz sedet nechce :P takze dokonceni mapy odkladam na neurcito...

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních