OT - ale pochopil, kamaráde, pochopil.

Ako zrejme vieš, som už nejakých päť rokov adminom na codfóre a pravidlá, ktoré sú prevážne na všetkých fórach podobné, ovládam. Osobne keď vidím topic s názvom "mám problém", tak ho mažem a ani sa neunúvam to zakladateľovi oznamovať. Keď mám blbý deň tak to mažem, mažem, mažem a keď sa ukľudním je tristo príspevkov fuč. Takže chápem čo máš na mysli a súhlasím. Upresnil si svoje myšlienky a tak na koniec upresním tie moje. Presne toho čo si písal, som si bol vedomý a preto som nezakladal nový topic, ale po preskúmaní celého fóra či už to riešenie tu nie je a nebolo, som ho vtesnal do už vytvoreného topiku, ktorý bol mŕtvy, takže som sa nikomu nemiešal do kapusty a bol pomenovaný "Chyba při kompilování" ... nie - "mám problém", nie - "problém všetci sem", nie - "PLS HELP" ... atď. Môj názor - topik je pomenovaný výstižne. Aspoň vtedy som to tak vnímal. Možno, že teraz by som to pomenoval trošku inak, keď už zhruba za Vašej pomoci, som sa v tom zorientoval.To, že sú tu topiky založené duplicitne, ja neovplyvním - aspoň nie tu.
A aby to nebolo OT, tak k téme.

To čo si Karle písal som si tiež všimol. Presne tak, keď som pridával nejaký model a prerušil som to z nejakého dôvodu tak tam ostal štvorček. Ale ak sa nemýlim, mám pocit, že bol bez výplne. Nie ako ten čo som dal screen. Ale nie som si istý. Takýto pozostatok môže robiť problém? Musím si na to dávať pozor.
Tie súradnice som definoval len pomocou mouse a nič som tam nevidel. Možno som to neurobil správne. Cez menu som to neskúšal, ale tušil som, že sa to asi dá, len som nevedel kde to hľadať.

... takže ďalšia dobrá poznámka do zbierky skúseností.
Ako tu pár milých ľudí písalo - najlepšie je predsa len rozbehať to TS a riešiť to online. Budem už dávať pozor na to, aby som som nevytváral topiky a nerobil Vám vrásky. Ešte to nie je s počtom mojich príspevkov až tak vážne. Len 23 oproti 8549 na mojom fóre.