Já ti věřím Pohodíku.Vím,že už bezdůvodně nikomu nenadáváš či jinak neurážíš,pokud nejsi napadán(vím to,protože tě 90% her sleduji).A myslím si,že pan Bengoro se chce Pohody zbavit proto,že je prostě dobrý(a má z toho neuvěřitelný mindrák).Bengoro,taky jsem byl z toho zezačátku špatný a těžko to nesl,ale přišel jsem na to,že správný chlap prostě přizná,že druhý je lepší(není to ostuda,naopak je to ukázka vyspělosti člověka).Opravdu Pohodovi věřím a za tím si 100% stojím.Pokud byste ho natrvalo vyhodili,tak je nutno dodat,že si sice pan Bengoro vyhrál,ale neporazil ho na herní úrovni.Co tady hraji,neznám člověka,který by vyhrával 80% všech her na free for all.Pohoda je ikona 52ky i 62ky.Inspirací a motivací hráčů by mělo být snažit se ho překonat( o tom by to mělo být) a ne se ho zbavit za každou cenu.Je zajímavé,že já s Pohodou nemám žádný problém.Když občas vyhraji,tak mi pogratujuje a ja mu podekuju(tohle by člověk,tak jak tady líčí Pohodu Bengoro,neudělal).Pohodu neurážím a on neuraží mě,vzájemně si vyhovíme a jsme kamrádi.Tohle by měla být pro tebe ukázka toho,jak s ním navázat dobrý vztah,když vyhraje,tak mu pogratuluj a ne že budeš psát nějaké provokativní fráze.Tímto bych to ukončil.