Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o ban pro hráče ALi Pohoda Camp

Neustálé slovní napadání.

19 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Přiložený obrázek: Pohoda1.pngPřiložený obrázek: Pohoda2.pngPřiložený obrázek: Provokace1.pngAhoj, hned na počátku bych chtěl napsat, aby tuto žádost posoudil Marshal Koněv, protože jsem mu několikrát posílal zprávu do PM, aby výše zmíněnému hráči domluvil. Bohužel, hned druhý den se do mě začal opět navážet a dnes můj pohár trpělivosti přetekl. Nikdy jsem mu nic špatného nenapsal, nic neudělal. Jen si mě prostě vybral a strefuje se do mě. Klan ALI má zvláštní taktiku, jak hráčům znepříjemnit hru. Vycházím z jejich webovek, kde to přímo uvádí! Bezdůvodně a neustále mi píše, že jsem bonzák, chudák, lamka apod. Žádný důvod proto nemá. Přecházel jsem to a nevšímal si ho, ale pokud je to každý den, každou mapu...Nebojím se použít slovo Cyberšikana.
Dnes mi ihned po jeho připojení do hry napsal: že jsem slaboch a postiženej! To prostě není normální. Proto žádám o potrestání. Pohoda není nic extra, aby mu takové věci procházeli. Děkuji za posouzení a jsem s pozdravem.

P.S. je mi jasné, že se nyní aktivita celého klanu ALi proti mě ještě zvýší.

Dnes server 62.DM
Ali Pohoda Camp
d732 6b63

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: pohoda3.png

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice

*
POPULÁRNÍ

vybavené, už mě to s ním přestává bavit. Po mém osobním upozornění si nedal říct a za toto narazil. Ještě jednou se to bude opakovat a pan Pohoda u nás z končil.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekMaršál Koněv dne 5.01.2012 - 00:20 napsal:

vybavené, už mě to s ním přestává bavit. Po mém osobním upozornění si nedal říct a za toto narazil. Ještě jednou se to bude opakovat a pan Pohoda u nás z končil.

Já myslím, že si z toho nic nedělá. Pohoda dělal jinde to samé. Dokonce dostal ban na 3 roky. Bohužel, dnes existuje řada prográmků a dalších postupů jak ban obejít. Sám se na jejich stránce přiznal. A vůbec web ALI Klanu hovoří za vše. Tím nechci říct, že členové Ali klanu jsou strůjci veškerých problému, ale jaký učitel takový žák.

PohodaCamp

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
-44
SUper Bengoro dobra kamuflas ty dva prvni skreny jsem psal opravdu ja a nebyly na tebe ale ten treti fakt super. Je tam sice moje jmeno ale tohle jsem 1000% ja nepsal meli bz se podivat na ip jestli to jde kdo psal JE Bengoro. DDDDD ikdyz je tam moje jmeno tak ja to na tuty napsal. jo kdyz nekdo umi s grafikou tak retuse pro nej nejsou pboblem fakt super mas moji uctu delam taky grafiku ale zajit az takhle klanim se pred tebou. Je mi jasne ze kdyz chces nekoho potopit tak udelas pro to maximum. ikdyz nekdo bude ve hre psat nejakemu hraci cokoli spatneho ty ktery trpis stihomamem to vezmes ze je to zase utok na tebe a nikdo s adminu ikdyz to utok na tebe nebude to resit nebude . Diky tomuze ze maji nekteri hraci zapis cerne ovce takze vzdy zametou s temi co uz problemy delaly aniz by proverily kde je opravdova pravda. Jednoduche a proste reseni.Muzu odprisahnout na smrdt mojich rodicu ze jsem ten treti skren v te same mape co jsem psal o tom postizenem co patrilo jinemu hraci a ne Bengorovi. A a vim ze vas to i tak zajimat nebude a muzu vam taky ukazat jak se to jednoduse da sneuzit ty screny tak jak si myslim ze to Bengoro udelal a kydz ctu fora o Bengorovi tak se ani nedivim ze se tak vypracoval.

PohodaCamp

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
-44
Jee uz jsem to pochopil Bengoro jak si to udelal hehe ne retus poskladal si to s vice screnu aby to davalo smysl kazdej scren je s jine mapy taky dobry nemelo to zadou souvislost s tebou a ty sis ji takhle vytvoril fakt superman DDD A diky tomu to jsem dostal ban. Jses mazanej. Fakt diky. TAk takhle se to dela jak se nekoho zbavit. Ty dva screny se netykali tebe pak stacilo dat scren sjiny mapy kde nebo starsi hry a dava to smysl. Jsi kouzelnik skoda ze to takhle podrobne neprohlizi admini asi by ti to tvoje carovani zarazily uz davno.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
pohodacamp mohl by ses trosku sklidnit? Veskere logy chatu jsou ulozeny, takze neni problem si to dohledat a myslim ze marsal je tak precizni, ze si nejdriv vse proveril jeste v nasem systemu nez ucinil rozhodnuti.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Já ti věřím Pohodíku.Vím,že už bezdůvodně nikomu nenadáváš či jinak neurážíš,pokud nejsi napadán(vím to,protože tě 90% her sleduji).A myslím si,že pan Bengoro se chce Pohody zbavit proto,že je prostě dobrý(a má z toho neuvěřitelný mindrák).Bengoro,taky jsem byl z toho zezačátku špatný a těžko to nesl,ale přišel jsem na to,že správný chlap prostě přizná,že druhý je lepší(není to ostuda,naopak je to ukázka vyspělosti člověka).Opravdu Pohodovi věřím a za tím si 100% stojím.Pokud byste ho natrvalo vyhodili,tak je nutno dodat,že si sice pan Bengoro vyhrál,ale neporazil ho na herní úrovni.Co tady hraji,neznám člověka,který by vyhrával 80% všech her na free for all.Pohoda je ikona 52ky i 62ky.Inspirací a motivací hráčů by mělo být snažit se ho překonat( o tom by to mělo být) a ne se ho zbavit za každou cenu.Je zajímavé,že já s Pohodou nemám žádný problém.Když občas vyhraji,tak mi pogratujuje a ja mu podekuju(tohle by člověk,tak jak tady líčí Pohodu Bengoro,neudělal).Pohodu neurážím a on neuraží mě,vzájemně si vyhovíme a jsme kamrádi.Tohle by měla být pro tebe ukázka toho,jak s ním navázat dobrý vztah,když vyhraje,tak mu pogratuluj a ne že budeš psát nějaké provokativní fráze.Tímto bych to ukončil.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
pohodo, ani me neprekvapuje, ze po tech vsech pruserech na 4gf se jeste takto trapne snazis urazit inteligenci Koneva a vlastne cele komunity 4gf...

ten treti screen je realny... zadnej fake...

PohodaCamp

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
-44
Nerikam ze jsem nekdy nedelal problemy par jsem jich udelal ale uz mam cejch cerne ovce at se budu chovat sebe lip A souhlasim s Petr Watzke protoze Bengorovi vadi ze kdyz pridu ja tak uz byva jen vyjmecne prvni. Ano kdysi jsem mu psal ze je praskac ale po upozorneni koneva jsem ho nechal na pokoji. A obcas na nejakeho hrace napisu narazku ale je to v zapalu boje nebo mi obcas neco tvrdsiho vyleti s klavesnice. Ale tentokrat to nebylo na Bengora bylo to na jineho hrace ale Bengoro trpi nijakym stihomamem a cokoli napisu na kohokoli tak on si to vezme ze je to utok na neho. Porad jsem premyslel jestli jsem to JE Bengoro psal nebo ne a po delsi premyslei jsem si vzpomel ze jsem ho sejmul tak krasnym stylem ze jsem napsal JE Bengoro DDDD a nikdy by me nenapadlo ze si Bengoro posklada s ruznych map me hlasky a nakonec tohhle JE Bengoro DDD pouzije jako ze to byl utok na nej. Proc Bengoro kdyz to byl utok jak ty tvcrdis na tebe nemas screny s jedne hrane mapy ? proc kazdej scren je s jine to prece nedava smysl kdybych chtel na tebe utocit tak bych to delal v jedne mape nemyslis. Proste ti vadi ze dokud tam nejsem ja tak si prvni a az pridu tak se ti prestane vyst. A c se tyky Koneva. Tezko resit neco s adminem ktery tve nazory nebere a at se mu snazis cokoli vysvetli zacne se rozcilovat a zurit jedou mas cejch cerne ovce a ty me proste nezajimas neverim ti at rikas co chces. Takze to beru tak ze kdyz bude Konev tvrdit ze je neco bile ikdyz je to cerne a ty budes tvrdit ze je to cerne tak te vyhodi dokud snim nebuses souhlasit. Moc si to vsechno bere jako by to byl real a slo o zivot. Veci se daji resit i v pohode. Jak takhle v zivote resim vsechno. Ale nekteri lidi si vse berou osobne a to je pak tezke a clovek to radej vzda at vyhraje lez hlavne kdyz bude klid.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Ja byl u toho kdyz to(je bengoro jetu DDD)Pohoda napsal bylo to predevcirem kolem 21 hodiny.A dohadovali se o zavodeni.A ten guid pb delal bengoro vcera asi tak kolem 23 hodiny. Ja ted hraju DM dost casto.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Neberte to jako ze se nekoho zastavan ale hadali se vcera na serveru 62 a ne predevcirem na 52 tak sory ze se do toho pletu.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
Petr Watzke nikto nema problem priznat ze ten druhy je lepsi. Vsetci vieme ze pohoda je najlepsi na freeforall ale aj najlepsi v provokovani. Vie presne ako treba hrat na ludi aby im zneprijemnil hru svojimi pripomienkami a stylom hry. Je azda normalne ked ti da stun caka kym vyprsi a uz uz sa mozes hybat tak ti hodi druhy aby si sa zase trosku potrapil a nakoniec ti hodi este jeden a potom si ta vklude zareze. Je to iba nasieranie ludi da sa clovek zabit normalne. Je vela veci co by som mohol spomenut ale nebudem to tu rozpisovat stare casy zase vytahovat.
Mne osobne nevadi ze by hral aj nadalej........

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
To ma WW pravdu a kdyz jsme u toho tak ali svedek neni omoc lepsi ty jeho hlasky smrdite, smrdej vam konecniky smrdej vam penysy atd. to taky neni pekny.Mne je 50 let teda v nedeli mne bude 51 ale tohlo bych vzivote do chatu nenapsal a svedkovi neni omoc myn nez mne .

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 5.01.2012 - 19:31

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
no myslím že by zde asi bylo nejlepší, (když už si tu každej píše jak chce) :-) kdyby sem MK hodil nějakej log z chatu ve hře aby si každej udělal obrázek jak to bylo a je. Myslím že každej ví jakej Pohoda je, nebo alespoň byl. Ale zase na druhou stranu si nejsem vědom že by tu byl hráč kterej by napsal alespoň polovinu žádostí o ban jako jich napsal Bengoro. Nechci nikoho urážet či osočovat, ale z role nezaujatého hráče mi občas přijde že bengoro dálval žádosti na ban kolikráte (jak mě přišlo kvůli kravině) Jistě že admini vědí jestli je to tak nebo ne, možná se pletu, ale mám pocit že bengoro a žádost o ban si vybavuju na jednom řádku docela dost často. Tudíž Maršále řekni nám jak to teda opravdu je? je to jen vykonstruovaná kauza? Snaha zbavit se lepšího hráče? Zábava v psaní žádosti o ban? Nebo se stáváme svědky Jak se neponaučitelný hříšník nedá napravit a snaží se za každou cenu vyhnout trestu??? Hmm nechal jsem se unést... to je jak nějaká detektivka :-))) sry že se motám kam nemám .-)
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
"Je tam sice moje jmeno ale tohle jsem 1000% ja nepsal meli bz se podivat na ip jestli to jde kdo psal JE Bengoro. DDDDD ikdyz je tam moje jmeno tak ja to na tuty napsal."
02.01.2012 - 23:17 [aLi]PohodaCamp says to all ( B3 #52 ) JE Bengoro DDDDDDDDD

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Když už se nám to tu tolik rozjelo, tak sem napíši také pár řádek. Tvůj ban nejí jen za toto upozornění a tuto žádost o ban, ale o5 je to vyvrcholení dalších stížností na tvou osobu. Neříkám že Bengoro je svatej, to v žádném případě. Ale cca 3 až 5 dní jsem za tebou byl na TS a domlouval ti a celemu teamu ALI aby jse si ho nevšímali jelikož mu nemůžeš zapomenout, že právě Bengoro ti zařídil ban za lezení do bugu. Hlášky typu práskač a jiné byly na jeho hlavu dosti časte a nebylo to jen z tvého chatu. Všichni jste mě tam odsouhlasily, že toho necháte a že bude vše v pořádku. A neupline ani par dni a je tu další žádost na tvé porušení. Vím že je to z více map to jsem si ověřil, ale to tvé balancování na hraně pravidel slušného chování a to ty umíš moc dobře, co si budeme povídat mě už přestává bavit. Neber toto jako lynčování "černé ovce" ale je to za neuposlechnutí a k zamyšlení jak se máš u nás chovat a určitě to nesouvisí s tvými výsledky na serverech :) Aspoň má Predátor s kým soutěžit :)

Takže bych to uzavřel, ban jsem ti dal na týden do 12.01.2012 - 00:14 a ban na TS máš na 14dní za tvé posměšky (chování 10letého dítěte) na mou osobu na TS.

PohodaCamp

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
-44
Jo Smoky souhlasim .Zmatlo me to ja myslel ze to tuty nepsal v te mape kde jsem mel Bengora púdle nej urazet kde jsem mel psat ze je slaboch a postizeny to bylo opravdu na jineho hrace na tuty jsem to psal ale v jine mape pri jine veci.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekPohodaCamp dne 5.01.2012 - 19:56 napsal:

Jo Smoky souhlasim .Zmatlo me to ja myslel ze to tuty nepsal v te mape kde jsem mel Bengora púdle nej urazet kde jsem mel psat ze je slaboch a postizeny to bylo opravdu na jineho hrace na tuty jsem to psal ale v jine mape pri jine veci.
Ale zase na jednu stranu je jedno komu jsi to psal. Myslím že ten kámen tvého úrazu je zrovna v tom že jsi to psal... komu to už nehraje takovou roli. Proč to nevykřičíš z okna ? Nebo si to napiš na papír, ale nepiš to do hry .-)
Odeslaný obrázek

PohodaCamp

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
-44
Ano koneve jak si me upozornoval. Tenkrat jsem psal na nej ze je praskac a tak to souhlasi ale od te doby jsem se hlidal. Jediny prohresek co jsem asi udelal je to ze jsem napsal Je Bengoro DDDD a to jen kvuli tomu ze jsem ho zabil krasnym zpusobem a ty hlasky ostatni co tu predklada Bengoro nebyly na nej. Ale Bengoro si krasne skreny poskladal a ja stim ted nic nenadelam ho resit nikdo nebude stejne. Je to vase ovecka co vam nosi dalsi a dalsi obeti sveho stihomamu. Kde si Bengoro mysli ze vsechny spatne hlasky jsou mireny jen a jen proti nemu Ted mi pripadas ze pises s vetsim klidem nez kdyz s tebou clovek mluvi osobne nebo to alpon na me tak pusobi. Kazdopadne vim ze nema cenu ti odporovat kakze necham te at si myslis ze mas pravdu ikdyz si ve hre nebyl a nevidel si tu pravou pravdu.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Ale pánové ja myslím, že se nám to tu rozjelo, až až a zde jsou pravidla jasná. Díky

:locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních