Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Mapy na vote

• Nemůžete odpovědět na toto téma
45 odpovědí na toto téma

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676
Mapy a zadosti hracu

Neustale ctu ve hre bombardovani dotazy typu proc je jen par map na vote,ano je tu nejaky system a mapy se toci aby jich probehlo vicero a podobne...
Hraci ,jelikoz ted pisu za ne (snad) mne oslovili,abych napsal o rozsireni poctu volenych map na kolo tzn. ted sou na vote asi 4-6 map,podle me by slo pridat o par kusu navic,obcas sou tam jen 4 myslim....

Jeste malickost,kdyz uz mame svobodny system vote tak proc se vyradila mapa Killhause chapu ze to nekteri neprekousnou a neni to mapa na SAD a jen 1 z 10.000 hracu se podari tam plantnout ale kdo zazil bitvy po pulnoci na killhausu vi co je zabava - hraci se vybouri,vyblbnou a nakonec i podekovali nez sli spat - dnes? dnes je situace ze se nechavaji vybanovat a jsou napruzeni,naspeedovani a peni jim krev....nechme je vyblbnout a vynadovat se a vyplynovat se na takove mape jako je killhause - vzdyt jde o vote vetsiny tak ceho se bat kdyz to vetsina neprijme ,nevotne se....
Nekdo mi rikal i o dalsich mapach ale jmena si uz nepamatuju.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Tak k prvni otazce toto bylo zavedeno z duvodu neustaleho votovani jen par map z celeho vyberu proto se to udelalo takto aby se hrala vetsina map ktere jsou na danem serveru a ne aby se hralo jen par map.
k tomu killhouse nevim nevim neprijde mi to jako zrovna dobrej napad to by se mohl rovnou dat i shipment a vyslo by to nastejno ale za mne osobne jsem proti pridani techto map

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 7.01.2012 - 15:26 napsal:

Tak k prvni otazce toto bylo zavedeno z duvodu neustaleho votovani jen par map z celeho vyberu proto se to udelalo takto aby se hrala vetsina map ktere jsou na danem serveru a ne aby se hralo jen par map.

Ano, přesně tak! Bylo to zavedeno proto aby hráči nemohli hrát pořád dokola oblíbené mapy (Crash, Crossfire, Vacant, Broadcast, District....) ale aby hráli i ty trapné co nechcou!!! Nejlepší na tom je že to je pravda, ty dobré mapy jsou tam asi 2x denně !

Místo idiotského Wet Worku díky němuž odejde ze serveru většina hráčů tam dejte radši jinou mapu (Killhouse/Shipment).

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
Souhlasím s WsxsW, ať si votnou, co chcou. Nebo proč jim chcete určovat, co budou hrát? Jde vám o to, aby někdo hrál, nebo aby se aspoň na chvíli server vyklidil? Pokud to druhé, tak se vám to daří. A nevím, proč by se nemohl hrát shipment, nebo kill house? Pokud se vám nelíbí malé mapy, tak jděte jinde. Nám se taky nelíbí to votování trapných map, tak odcházíme, tak ti co nechcou hrát shipment nebo kill house, tak nazdar. Obě věci sou blbost. Vyřazení malých map i to votování trapných map. Už vidím, jak někdo tady prosí na kolenou, jak si chce zahrát wet work, ale třeba hrát malou mapu, to je super, rychlé a sranda.

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
Jo a přesně Markusi, radši demokraticky zvolit kill house, než aby se to zrušilo, protože admini, kteří na server páchnou jednou za rok to tam nechcou.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Jako male mapy sou dobre nechat je mohli no ale stim omezenim aby se nehrali furt dokola souhlasim koho bavy hrat cely odpoledne dokola stejny mapy mne teda ne.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekMarkus dne 7.01.2012 - 15:20 napsal:

dnes je situace ze se nechavaji vybanovat a jsou napruzeni,naspeedovani a peni jim krev....nechme je vyblbnout a vynadovat se a vyplynovat se na takove mape jako je killhause
tak to si buď 100% jistej, že pustit jim killhouse na 10v10 do pár kol je to 5v5 protože se část jak píšeš vybanuje a část radši odejde / zmizne do specta ;)

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 7.01.2012 - 15:26 napsal:

k tomu killhouse nevim nevim neprijde mi to jako zrovna dobrej napad to by se mohl rovnou dat i shipment a vyslo by to nastejno ale za mne osobne jsem proti pridani techto map
přesně tak, není to dobrej nápad, na tý mapě vždycky lidi chytali nervy, odcházeli, někteří s banem, jiní do spectu apod a stejně ji nehráli..

oni lidi si vždycky na jednu mapu vzpomenou, řeknou si jé tam bych to dával jak něco, chci aby ji sem přidali...no potom si ji jednou zahrajou na dvě kola a už na ni nadávají a chtějí ji dát zase pryč...myslím, že za celou dobu životnosti twse/4gf jste si toho dostatečně všimli, když se to aspoň 3x opakovalo... "chybí nám, přidejte ji" -> přidáno -> "fuj kkti s 3 fragama" -> ban -> "dejte tu mapu pryč nikdo ji nechce hrát" -> odebráno -> "chybí nám, přidejte ji" ... atd. atd. to je tu pořád a bylo by to zas po přidání killhouse...

ještě někdo se ještě ptal na zmizení mapy storm proč se odebrala...

spíš sem se chtěl zeptat, jestli nepřidáte do vote buď funkci tu, že pokud je mapa třeba 5x ve vote nezvolená, vypadne z vote a nahradí ji jiná (pro očividnou nechtěnost) a nebo že by se votovaly dvě mapy - ta, která se bude hrát a ta, která vypadne z vote na další mapu, myslím, že by to bylo fajn odhlasovat si chtěnou mapu a té neoblíbené se zbavit.. :)

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 7.01.2012 - 15:40 napsal:

Místo idiotského Wet Worku díky němuž odejde ze serveru většina hráčů tam dejte radši jinou mapu (Killhouse/Shipment).
wet work není idiotská mapa a vsadím se, že by víc lidí nehrálo killhouse a shipment než wet work ;)

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 15:47 napsal:

Už vidím, jak někdo tady prosí na kolenou, jak si chce zahrát wet work, ale třeba hrát malou mapu, to je super, rychlé a sranda.
tobě přijde super killhouse, jiným přijde super highrise, jinej nemá rád obě tyhle mapy. Z historických zkušeností killhouse a shipment byly hodně problémové mapy, hodněkrát se jim dala šance a pokaždý se to zkazilo. Takovouhle mapu můžeš dát na promod když je míň hráčů, ale ve 20 lidech na HC to je prů*er ;)

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 15:50 napsal:

Jo a přesně Markusi, radši demokraticky zvolit kill house, než aby se to zrušilo, protože admini, kteří na server páchnou jednou za rok to tam nechcou.
admin možná přijde na server jednou za rok, ale buď si jistej, že kdyby tam byly mapy který oni chtěj tak by to vypadalo úplně jinak ;) jsou tam mapy co chtěj hráči, mapy, které hráči votují a naopak tam nejsou mapy, na které hráči pořád nadávali. Už vidím, jak tu brečíte jak vám killhouse chybí, přidá se, lidi vezmou kulomet, deep impact, nervák a tři nady, nehnou se z respu a jak zas pak brečíte jak to sou nechutný kempy že se nehnou z respu, vyhodí 4 nady a ještě prostřelí celou mapu kulometem a ať tu mapu radši dají pryč.. ;)

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
Ale většina prostě chce hrát to, co votujou. Proč jim berete jedinou věc, u které můžou rozhodovat? Budou hrát to, co chcete vy? Super, musíte být spokojeni, ikdyž tam ani nepáchnete

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
A koho baví přijít do hry a zjistit že právě se dohrála poslední dobrá mapa ten den a nastupují na řadu mapy jako wet work, downpour atd. při kterých tam není NIKDY víc hráčů než 8 a tak zjistit že si můžu zahrát až zítra protože dřív ty lepší mapy nebudou. Ne každý je u toho celej den.

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekPlayer dne 7.01.2012 - 15:58 napsal:

tobě přijde super killhouse, jiným přijde super highrise, jinej nemá rád obě tyhle mapy

Já nesnáším tenhle systém votování.

edit: proč než jsem si všiml tohoto topiku tak jsem byl na 50 kde bylo asi 14 hráčů a viděl jsem tam invasion kde bylo asi 12 hráčů, ta mapa skončila a přišel na řadu wet work. Zůstali tam 4 hráči, já včetně zbytku jsme odešli.

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 15:59 napsal:

Ale většina prostě chce hrát to, co votujou. Proč jim berete jedinou věc, u které můžou rozhodovat? Budou hrát to, co chcete vy? Super, musíte být spokojeni, ikdyž tam ani nepáchnete
za to neviň adminy ale hráče, kdybys chodil na forum pravidelně, viděl bys, jak tu lidi chtějí hrát ty nejhranější mapy a po nějakém čase tu zas nadávají na to že je nebaví že se nehraje nic jiného...

obviňuj za to hráče, kteří nevědí co chtějí a žádnýho admina by nebavilo každý týden kvůli polovině hráčům předělávat maplist a nechat si nadávat od druhé poloviny že je to hrozný, tak to zase změní podle té druhé poloviny a bude jim nadávat první polovina...taky se na nás můžou vykašlat, nahodit tam pevnou rotaci všech map a až zas se bude nadávat že chtějí radši vote tak se tomu můžou max vysmát, protože po měsíci vote byste zas chtěli to co bylo před měsícem na co ste pak tolik nadávali.. ;)

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
ok, teď kašlem na debatu o malých mapách, ale to vote, to je opravdu maras. Horší věc se tady dát nemohla. Děláte, jako by Vám pak v noci volala ta mapa a brečela a štěžovala si, že jí za celý den nikdo nevybral, tak jí tam dáte, ať je šťastná, ale tak to není! Proč hrát všechny mapy, jen proto, že to chce George a nehrát mapy, které lidi chcou (Backlot, Vacant,Crash,...) a taky je stále votujou. Většina má mít přednost. Pokud vím, tak demokracie je zatím to nejlepší řešení, které lidi vymysleli. Ale vy radši diktaturu...

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 15:59 napsal:

Hele Drax chapu ze ses nervni ze vzali nake mapy ale proc urazis lidi ktery setu voto staraj voni totiz nemaj tolik casu jen hrat protoze se musy starat abys moch hrat ty tak nenadavej ano?

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 7.01.2012 - 16:12

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
Player: Ty si mi nějaký chytrolín... Nemůže to být polovina, protože musí být většina, aby se mapa zvolila! Když říkáš polovina, tak by tam ta polovina musela být a hlasovat pro tu svou mapu, potom by měly ty mapy stejně hlasů, ale tohle jsem teda viděl jen párkrát. Pokud se ti zdá že 3 lidi sou polovina ze 16, tak to nevím, kde si chodil na školu

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 7.01.2012 - 16:01 napsal:

A koho baví přijít do hry a zjistit že právě se dohrála poslední dobrá mapa ten den a nastupují na řadu mapy jako wet work, downpour atd. při kterých tam není NIKDY víc hráčů než 8 a tak zjistit že si můžu zahrát až zítra protože dřív ty lepší mapy nebudou. Ne každý je u toho celej den.

jo taky nemám rád mapy downpour apod a lidi je ani nevotují, proto sem řekl, jestli by nešlo udělat i vyřazování map z votu aby je nahradily jiné..možná pro nás admini ještě něco takového udělají, ale určitě je lepší hledat nějaký konstruktivní řešení tohohle typu než jen "nechci wet work vyměňte ho za killhouse" :)

jako taky se mi nelíbí vidět hráče co přijdou "jednou za rok" řeknou si jé pojďte hlasovat pro overgrown, tak ji odhlasují a po dvou kolech ten samej člověk "ježiš to je hnusná mapa čau"...chce to zamezit votování menšího zla což se děje, když na výběr není žádná oblíbenější mapa, ale zase crash apod mapy se hrajou hned jak sou ve vote, takže sou hodně oblíbený, to je důkaz, ale když tam budou výhradně tyhle mapy, zas si na to někteří přijdou stěžovat, věř tomu, už to tu bylo několikrát ;)

někdo nerad crash a radši highrise, já radši crash než highrise (ale zadna mapa me nebavi ve 20 lidech tak si chodim zahrat spis kdyz je min lidi coz taky neni porad a zahraju si treba 1x za tri dny..holt se s tim musim smirit a nemuzu rict zruste pocet a dejte tam to co mi vyhovuje i kdyz vsem ostatnim ne :)) tak je potreba respektovat i tyhle hráče...ale je pravda, že by bylo dobrý aby žádná mapa nebyla zvolená jako "volím menší zlo" ale "volím to co fakt chci"

třeba my s kámošem si chcem zahrát hanoi, pro nás pěkná mapa, ale skoro nikdy neprojde, protože se najde vždycky o 6+ lidí víc, co tam radší hodí miniaturní nuketown, highrise, scrap atd atd...

takže kdyby se mohli dávat nejen + hlasy jakou mapu ano, bylo by dobré i kdyby se mohly dávat - hlasy jakou mapu neee :) ale všechno je to jen teoretické "možná" protože to co si myslíš podle svýho dobrýho vědomí a svědomí ti může pokazit někdo jinej kdo přijde bez "svědomí" a celý to "obejde" a pak se zjistí že je to na nic...

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
ja by som rozhodne vratil killhouse na dm - 62 to boli najvacsie jatka ake pametam a mne sa to pacilo ked tam bolo 20 ludi a strasne killovacka (ty ktori pamataju vedia o com hovorim). inde by som ho nedaval mozno na tdm este, lebo sad aj vela inych typov su takticke a killhouse neni takticky to je ako uz bolo povedane na vyblbnutie a ja by som si rad znova dal na 62 killhouse.
Odeslaný obrázek

Hašan

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
95
  • LocationMorava, to je krásná zem :-)
Osobne jsi myslím, že dosavadní system je naprosto perfektní. Pak by se opravdu neustale opakovaly mapy.
Killhaus do SaD nepatri, ale spusta hracu by ji chtelo. Pokud by to slo, tak max 1 denne bych ho do eteru pustil :-)

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 16:05 napsal:

Proč hrát všechny mapy, jen proto, že to chce George a nehrát mapy, které lidi chcou (Backlot, Vacant,Crash,...) a taky je stále votujou. Většina má mít přednost. Pokud vím, tak demokracie je zatím to nejlepší řešení, které lidi vymysleli. Ale vy radši diktaturu...
protože většina lidí, co chce hrát ty mapy chodí na forum a většina lidí co chtějí hrát těch 6 vyvolených od B po V tak na forum nechodí a když už přijdou, neumí slušně "poprosit" a přijdou hned s tím "tohle a tohle je na pi*u koukejte to předělat tak jak vám říkám, protože ačkoliv s tím nemám žádné zkušenosti, to co chci já je prostě nejlepší!" ;)

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 16:09 napsal:

Player: Ty si mi nějaký chytrolín... Nemůže to být polovina, protože musí být většina, aby se mapa zvolila! Když říkáš polovina, tak by tam ta polovina musela být a hlasovat pro tu svou mapu, potom by měly ty mapy stejně hlasů, ale tohle jsem teda viděl jen párkrát. Pokud se ti zdá že 3 lidi sou polovina ze 16, tak to nevím, kde si chodil na školu
a ty si mi zase úplnej hlupák, nemluvím o vote na serveru ale o tom co tu bylo na fóru, jak mluvili na adminy atd, takže když tu polovina chce jednu mapu a druhá jinou, jedna polovina prostě bude nespokojená...a to sem psal, tak je tvůj problém že sis toho nevšiml ty umělá inteligence..
kdybych mluvil o vote ve hře tak bych mluvil úplně jinak, protože vím sám moc dobře, jak vote ve hře funguje či nefunguje, kolik lidí hlasuje a kolik nehlasuje a kdo si pak stěžuje na to co si odhlasoval...nehledě na to, že se často stává, že dvě nebo dokonce tři mapy mají stejný počet hlasů a zvolí se ne ta, která ty hlasy získala první ;) takže není pravda, že na odhlasování mapy musí být většina ;) a hlasování není povinností.. ;)
mimochodem povídáš o demokracii v hodně špatným smyslu, asi ani nevíš co to je, že? asi hodně koukáš na tv nova...

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekHašan dne 7.01.2012 - 16:16 napsal:

Osobne jsi myslím, že dosavadní system je naprosto perfektní. Pak by se opravdu neustale opakovaly mapy.

A Víš PROČ BY SE MAPY OPAKOVALY?????????? PROTOŽE JE LIDI CHCOU A TO ZNAMENÁ ŽE JE BUDE VOTOVAT VíCE LIDí NEŽ TY CO CHCOU OSTATNí. TAKŽE brain on

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
podla najlepsi napad co tu zatial padol bol playerov na hlasovanie proti fakt dobry napad to by mohli o tom aspon porozmyslat
Odeslaný obrázek

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
aaale, ty soudíš jen podle toho, čí příspěvek je nejdelší prosím tě...

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
neobuvaj sa do mna mas sa spravat slusne, skludni hormon chod sa prefackat potom sa vrat a rozpravaj so mnou
Odeslaný obrázek

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
som to povedal preto, lebo ak su tam same mapy ktore nechcem tak radsej nehlasujem ako by som mal volit mensie zlo, a tak sa mi vidi, ze radsej dam hlas proti ako by mal moj hlas prepadnut v prospech nejakej blbej mapy
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
chlapci radeji bych ubral a zacal premyslet nad tim co se zde pise viz
WsxsW a Drax

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Všiml jsem si že tenhle topic byl založen kvůli nečemu jinému a přešel na něco jiného, ale je sranda jak neodpovíš na to co sem tu napsal nebo co se tu začlo řešit :DDDDDD

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 7.01.2012 - 16:22 napsal:

TAKŽE brain on
nekřič ;) chceš aby se víc hrály mapy jako crash apod? řekni lidem ze serveru kteří ty mapy chtějí ať (samozřejmě slušně) vyjadřují svůj názor apod. Ty sem přijdeš možná jednou za týden, řveš tu co všechno je na pi*u a když se hlasovalo o tom jak udělat vote, jak dělat rotace map apod, jaké zařadit, jaké nezařadit, kde si k***a byl?! tu akorát říkáš někomu brain on ale ty sám zapni mozek a snaž se pochopit, když ti tu několikrát píšu, že vždycky když se admini ptají hráčů, jaké chtějí mapy, že tyhle mapy v hlasování vítězí! takže se tu chováš jako reprezentant většiny ale podle všech anket apod je vidět opak, dovede to tvoje ego pochopit?...

Zobrazit příspěvekaaale®/LuciusMalfoy dne 7.01.2012 - 16:24 napsal:

podla najlepsi napad co tu zatial padol bol playerov na hlasovanie proti fakt dobry napad to by mohli o tom aspon porozmyslat
díky.. i kdyby ne negativní hlasy mapám, tak třeba to, že mapa co xkrát není zvolena zmizí a nahradí ji jiná, nebo nějaké podobné řešení apod...každé z těch řešení má své pro a proti a myslím že by něco takového nebylo špatné, ale zas...z teoreticky efektivního systému ti několik lidí může udělat systém co nic nevyřeší..pak je otázka, jestli by admini našli čas jít zkusit neznámo a mezitím přestat dělat na rozpracovaných věcech.. :)

ale fakt je podle mě zbytečný koukat 10 map na to, jak je ve vote třeba downpour a nikdo ji nedá ani jeden hlas...zas na druhou stranu třeba ty TOP 3 mapy s hlasama by mohli ve vote zůstávat, přecejen to že nějaká mapa nevyhraje vote neznamená že je hned neoblíbená když dostane i tak hlasy.. :)

Zobrazit příspěvekDrax dne 7.01.2012 - 16:27 napsal:

aaale, ty soudíš jen podle toho, čí příspěvek je nejdelší prosím tě...
a ty zas podle toho kdo je tvůj idol nebo co já vím, objektivita a rozum u tebe fakt rozhodovat nemůže..to že máš nerva kvuli mapám nemusí odnášet ostatní ;) aneb "tohle chci já, to je nejlepší, tak to tak musí chtít všichni!" že ;)

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Jenže ono je to tak že málo komu se chce psát na fórum kvůli tomu. Ti hráči včetně mě (dodnes) radši odejdou a jdou hrát na normální server a řeknou nic off. Pak tady ti co tu chodí a hrajou "rekreačně" a ta hra je pro ně něco jiného než pro ostatní tak si myslí že takhle je rotace map v pořádku ikdyž když ty dobré mapy zmizí tak hráčů ubývá a ubývá jenže to by jste si museli koupit silnější brýle.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
WsxsW reknu jen jedno pres dva mesice byl server #18 nastaven na search and destroy s jen origo mapama a nikdo tam neprisel takze bych se radsi zklidnil a nechal to byt

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
jenom pro doplnění...pokud si dobře vzpomínám, bylo to ještě za dob cod4 na twse, nadávalo se na maplist, tak se udělalo votování, po čase se nadávalo na votování, tak se dalo pryč, několik lidí strávilo hodiny vymýšlením nejlepší rotace, ze které byl zpočátku každej nadšenej ale i po čase se na to zase začlo nadávat tolik, že radši chtějí vote zpět, tak se vote vrátilo...no opět jsme asi na té části spirály cyklu, která vede odpor vote :)

hmm...je zajímavé sledovat vývoj tohohle serverů, jak se nad tím tak zamyslím, servery tu mají zajímavou historii :)

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 7.01.2012 - 16:39 napsal:

Jenže ono je to tak že málo komu se chce psát na fórum kvůli tomu. Ti hráči včetně mě (dodnes) radši odejdou a jdou hrát na normální server a řeknou nic off. Pak tady ti co tu chodí a hrajou "rekreačně" a ta hra je pro ně něco jiného než pro ostatní tak si myslí že takhle je rotace map v pořádku ikdyž když ty dobré mapy zmizí tak hráčů ubývá a ubývá jenže to by jste si museli koupit silnější brýle.
bohužel máš pravdu, ale když ti lidi nejeví zájem o vývoj, nemůžou čekat, že půjde vývoj jejich směrem. Já osobně bych byl pro, aby na serveru bylo třeba max 14 hráčů, pro, aby na serveru byly jen základní mapy, atd atd, už sme tu o tom psali několikrát, dokonce i padnul návrh na takovej dream server...výsledek? minimální podpora ze strany hráčů co to chtějí... :)

taky nemám rád ty mapy, nesnáším highrise, overgrown, nuketown, scrap, asylum atd atd ale holt musíme je respektovat.. ;)

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 7.01.2012 - 16:42 napsal:

WsxsW reknu jen jedno pres dva mesice byl server #18 nastaven na search and destroy s jen origo mapama a nikdo tam neprisel takze bych se radsi zklidnil a nechal to byt
já tam párkrát byl :) ale sám :( ono jak lidi na to forum nechodí tak ani nevědí že to bylo a když řekneš ve hře jestli někdo půjde tak zjistíš, jak jsou lidi líní se přepnout na jinej server i přes to, že řeknou, že přijdou.. :) škoda toho byla :( zbytečná práce..fakt..lidi pořád jak to chtějí a když to pro ně uděláte tak tam přijdou dva tři co to opravdu nejvíc chtěj a vážej si toho že to je ale ti ostatní lenoši když vidí že můžou rush na jiným serveru tak se drží svého teplého místečka :( sorry..

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
To nema cenu at jeto tak nebo tak vzdycky se najde par rejpalu a nespokojenejch lidi a pise se porad dokola. :error:

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekPlayer dne 7.01.2012 - 16:44 napsal:

taky nemám rád ty mapy, nesnáším highrise, overgrown, nuketown, scrap, asylum atd atd ale holt musíme je respektovat.. ;)

Proč se musí respektovat? Protože na těhle mapách bylo, je a bude více hráčů než na wet work a downpour dohromady. NEPOCHOPí proč se nedají doprdele mapy kvůli kterých odejde většina lidí ze serveru!!!!!!! Díky tomu že odejde většina tak tam zůstane pár kterým se líbí ale i tak odejdou nebo si ji neužijou, protože hrát v malém počtu je nebude bavit. A nepochopím proč ve votování se OBLíBENé mapy objeví párkrát za den a hráči jsou nuceni votnout nějakej ten hnus při kterém stejně většina lidí odejde protože ho nechcou hrát, viz. to co jsem napsal o 2 řádky výš.

x_wamp_x

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
-65
Také se vyjádřim.Mě se líbil systém, který byl dříve.Pokud lidi chtějí hrát například 5-6 map dokola, proč jim to brát?Když budou chtít i jiné mapy, určitě votnou i jinou.Mě vždy pro mě ,,nehratelná" mapa, spíše odradila od hraní.

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
musíme je respektovat proto, že lidi, co ty mapy votují, neumí hrát třeba crash, cross, strike apod ale vyhovuje jim highrise, vyhovuje jim nuketown apod, všimni si hráčů, co na každé mapě mají záporné skóre, přijde highrise do rotace, oni ji navotují a rázem mají třeba K/D ratio 4:1 ;) a tenhle člověk přijde na forum, zahlasuje, že tu mapu chce, zatímco ten člověk s crashem s ní tak nějak počítá asi nebo já nevím co a proto na to kašle. Potom má highrise víc hlasů než crash a není se čemu divit, že to pak je tak, jak to je.

Tyhle mapy (crash, strike, ...) je pravda, že jakmile přijdou do vote, okamžitě se odehrají a potom jsou blokovány po několik dalších map, že se v rotaci objevit nemůžou, problém je v tom, že mapy jako downpour apod které nikdo za boha nezvolí, těm mapám když už sou volné blokují místo, takže se stejně do vote nedostanou hned, jak jsou k dispozici, proto to pak vypadá (nevím jestli to jenom vypadá nebo to tak i je, to ale já nemůžu posuzovat) že tyhle mapy jsou ve vote 2x nebo více krát tak často (to jestli to tak je nastavené nebo ne, jak říkám, nevím, nepřísluší mi to). Jenže je pravda, že pokud to bylo neomezené, hrála se pořád tahle 6tice map a lidi si chodili nejen na forum ale asi i na TS a i ve hře stěžovat adminům, že se hrají stále ty samé mapy a už je to nebaví. Fakt to tu bylo mnohokrát.

Lidi nadávají na Wet Work hlavně proto, že jsou tady zvyklí jenom rushovat a proto stoupnou na granát hned, umřou a nadávají bo nikdo nechce jen umírat a koukat :) já osobně mám třeba wet work rád, umím si počkat na granát, mám s mapou docela dobrý zkušenosti a když to jde, dám ji hlas raději, než nějakému zabordelenému scrapu apod. Ovšem ta mapa skoro nikdy neprojde a hraje se zase nuketown kterej nemusím. No taky nikdo si neřekne "hele Player by si dal cargoship tak si ji s ním pojďme zahrát když on tu je s námi zas na highrise" apod... :) takže fakt...kolik hlasů ukecáš, taková mapa se bude hrát, když napíšeš na konci mapy "overgrown" většina hlasů půjde na over ;) je to tak hodně častý...a zase pro mě bohužel, bo over nemám rád, hodně se mi seká, ale i přes to že bych radši dal znovu ten strike, mám smůlu a musím si zahrát to co chtěla většina (nebo se na to většina nechala ukecat, ale to je jinej problém že lidi neumí hlasovat to co opravdu chtějí ale to co vidí hlasovat ostatní apod)

Proto by řešením mohlo být i to co sem říkal, že dáš hlas, že chceš hrát třeba highrise a pod tím dáš hlas, že chceš, aby downpour zmizela z nabídky votingu, když to projde, v dalším hlasování po highrise nebudeš mít jednu mapu navíc, ale dvě mapy navíc, hned máš z čeho vybírat a třeba ti tam padne znovu ten crash apod dřív než obvykle :)

Opravdu přiznávám, že mě se taky víc líbilo, když se hraje z 90% (pro mě klidně ze 100%) základní mapy, ale zase jak říkám, lidi sou hloupí a odhlasujou jakoukoliv blbost i když to nechtějí, takže když uvidí, že crash má 5 hlasů, dají mu hlas taky s tím, že nevěří, že by jejich volba vyhrála (jak na to vote koukám, je to docela časté přehlašování, ale přitom zbytečné, ale děje se to..holt lidi a jejich myšlení asi nikdy nepochopím :)) ale dovedu si představit, jak když si třeba chci zahrát hanoi, dám tomu hlas a vidím, jak hanoi má 2 hlasy a scrap 10 hlasů (přitom z těch 10 hlasů sou max 3 co ji fakt chtějí hrát) tak musím uznat, že fakt začínám chápat ty lidi co nechtějí hrát furt jiné mapy dokola ;)

taky by mi vadilo, kdyby se hrála třeba z 10 map 8x highrise a mapa co se mi líbí ani jednou...takže nakonec když se nad tím zamyslíš, tohle řešení, pokud je férové a nediskriminuje nějaké mapy, je opravdu nejlepší - zatím - časem se třeba na něco lepšího přijde, ale to nikdy nevíš..dřív se taky komunismus a plánovaná ekonomika viděla jako super, potom pronikal kapitalismus do komunistických zemí a zjistilo se že asi může být i něco lepšího a zas časem přijde něco lepšího... :)

ale určitě bych neříkal, že na serveru jsou mapy jen ty, co chtějí admini, kdyby tomu tak bylo, vypadalo by to jako na 54 - spousta custom map a prakticky žádná základní... :)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Nevym proc nehratelna mapa vsechny sou hratelny jen neudelas takove skore a voto vam asi jde ze ja hraju abych si zahral.Kdyz nebylo vote taky se hralo a byli jsme radi ze hrajeme.

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Koho baví hra když má skóre třeba 0:10 ? Tebe asi ano co?

x_wamp_x

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
-65
Já svoje řekl, každý má svůj (jiný) názor a já to respektuji.Pokud ale hlasovala většina pro Crash (například), tak se stím musí ti 2 lidé smířit.Předsi by se to mělo brát podle většiny, né podle menšiny.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
WsxsW je to jen hra ne boj o to kdo ma vice xp i kdyz ty to tak asi beres proste takhle to je a tak to i zustane a ty s tvejma hloupejma a kolikrat urazejicima kecama na tom nic nezmenis

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
:DDDDDDDDDD přesně jak jsem čekal ;)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
a copak jsi si myslel ze ty na tom neco zmenis? ty si vse predstavujes jak housku z maslem hubu plnou kecu ale nic vic takze bejt tebou jsem sticha

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
tenhle topic se normalne neda ani precist...

za 1. slusna korektni komunikace je cestou k uspechu - tohle vase drzkovani vede kam? vsichni vite...
za 2. soucasny system byl vytvoren podle potreb serveru a hracu na nich hrajicich
za 3. prislo par jednotlivcu co chteli server jen s origo mapami... dostali ho... nulova navstevnost, server zrusen... tech par jednotlivcu pravdu nemelo, protoze lidi radsi budou hrat mapy neoblibene na serveru 10vs10 nez origo 2vs2
za 4. za posledni 2 tydny je napr. na 26 porad plno...
za 5. maplist urcuje vedeni stale dle potreb serveru, verte ze Remik na shipment ani killhouse nezapomel.. proste je tam nedal

z tohoto topicu je podstatny prvni prispevek, ktery neni ani tak tematem k diskuzi, jako spis podnetem pro vedeni, ktere urcuje maplist.. lockneto to...

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních