Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Unban

30 odpovědí na toto téma

CMF

Recruit

• Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • HLSW:evilspirit956@seznam.cz
  • LocationCzech Republic
c1168809 moje pb guid a moje ip 62.209.230.5 omlouvam se us to nikdy neudelam...

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
a co si spravil? ty jeden neposlusnik :D
Odeslaný obrázek

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
rekl sem ze mu osukam matku

Guest_Ibiza_*

• Host
Předem sry že sem píšu.
Lucius sem smí psát jen admini a osoby zainteresované do žádosti o ban/unban jen pro zajímavost.

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
a velice me to mrziii..

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Tototo určitě odbanovávat nebudu. Toto ne nejvyšší kalibr urážky a ještě urážíš rodinu hráče a to bud rád že jsi dostal pouze tak málo. Vidět to já máš to o mnoho delší! Ban ti zůstává do 14.01.2012 - 19:17. Pokud se bude opakovat, jen tak si nezahraješ!

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Byl jsi zabanovan za "i f*cked your mom", za 1. napsal jsi to gramaticky spatne (urceni minuleho casu...) a za 2. je to hruba vulgarita a drzost... navic vse napsano stylem, aby te B3 nevykopla...

Dal jsem ti ban na 5 dni, za vulgaritu vuci rodine je bezny minimalne tydenni odpocinek, ale kdyz jsem se podival do tveho logu, tak jsem se rozhodl byt trochu benevolentni... ban ti vyprsi v sobotu vecer, do te doby se zamysli a chovej se slusne a neobchazej B3 (pristi banovani by mohlo byt prodlouzeno jen kvuli tomu, ze nyni jsi dostal primarne kratsi ban)

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
haha gramaticky spatne tak to jo,ale to melo bejt v minulim case

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
ok diki

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
:)

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc
terminate asap... :fighting0043:
Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
co ty si o sobe myslís ? to neni mozny..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekSpajk dne 11.01.2012 - 17:23 napsal:

co ty si o sobe myslís ? to neni mozny..
co si myslis o sobe ty?

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
já ? ja si o sobe nemusim myslet nic.. ale ted si myslim o tobe. ses dobrej chudak prepsat tvoji prvni odpoved proc jsi ji tam nenechal ty hrdino malej ? a jeste tam das smajlika..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Tak sakra , tady nikdo nerespektuje pravidla! Ještě jednou se to bude opakovat a budou postihy!!!

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
pokud napises sloveso v minulem case, musis urcit kdy, pokud neurcis kdy, musis pouzit cas predminuly.... studuj...

a lituju, ze jsem nad tebou nezlomil hul a ban ti dal primarne kratsi nez je bezne ... chybama se clovek uci..

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekBriki dne 11.01.2012 - 19:17 napsal:

pokud napises sloveso v minulem case, musis urcit kdy, pokud neurcis kdy, musis pouzit cas predminuly.... studuj...

a lituju, ze jsem nad tebou nezlomil hul a ban ti dal primarne kratsi nez je bezne ... chybama se clovek uci..
tak mi teda rekni jak bys to napsal ty,chytraku

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
za 1.cela veta znela takto cituji:,,Die bitch i niced your mom"...tk mi rekni CO JE NA TOM SAKRA SPATNE?!?!jeste sem nikdy neslysel ani nevidel ze by to jinak nejakej amik rekl a za 2. me je uplne uprdele nejaka posrana hra, jestli chces tak mi klidne dej perma nepotrebuju aby mi nejaka cuza co neumi anglicky nademnou lamala hul a ty di taky doprdele Marsal Konev videl sem na serveru 100x horsi a nechutnejsi urazky nes sem psal ja tak mi tady neprednasej nejaky kecy o nejvissim kalibru delas ze sebe nekoho kdo ty zdaleka nejsi.....nasrat koncim s 4gf.cz

s laskou C.M.F. sbohem a hodne stesti ve hre...

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
lol Spajku ty ses taky takovy kus dementa delas zesebe slusnacka jenom aby sis splhl u adminu co?..haha to se da cekat.
ja ti reknu co si o sobe myslim,ja aspon ze sebe nemusim delat buhvi jakou chudinku jenom aby sem si u nekoho splhl.
Tohle si osobe myslim kamo...

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
Opravdu se Omlouvám ale snad to je naposledy co sem lezu.
bohužel od jeho posledniho příspěvku jsem tež zainterestován ikdyž vlastní chybou..
ale vše začalo příspěvkem právě podobným jestli né horším než je tento:

Zobrazit příspěvekCMF dne 11.01.2012 - 20:57 napsal:

za 1.cela veta znela takto cituji:,,Die bitch i niced your mom"...tk mi rekni CO JE NA TOM SAKRA SPATNE?!?!jeste sem nikdy neslysel ani nevidel ze by to jinak nejakej amik rekl a za 2. me je uplne uprdele nejaka posrana hra, jestli chces tak mi klidne dej perma nepotrebuju aby mi nejaka cuza co neumi anglicky nademnou lamala hul a ty di taky doprdele Marsal Konev videl sem na serveru 100x horsi a nechutnejsi urazky nes sem psal ja tak mi tady neprednasej nejaky kecy o nejvissim kalibru delas ze sebe nekoho kdo ty zdaleka nejsi.....nasrat koncim s 4gf.cz

s laskou C.M.F. sbohem a hodne stesti ve hre...

který bohužel tenhle pán kterej si o sobě myslí že nemusí dělat chudinku aby si někde šplh a tak nějak zapoměl na své slušné vychování "pokud nějaké má" a příspěvek přepsal na "ok díky" a pod to ještě hodil smajlíka proto moje odpovědi jsou jaké jsou takže než začnete odsuzovat co jsem napsal měli by jste znát fakta.. ke kterýn se bohužel nelze dostat, touhle cestou bych se chtěl tak nějak dostat k tomu jestli by nešlo na foru zavést aspoň v sekci unban to že se příspěvky nedají upravit ;) to by bylo asi vše..

CMF a pro tebe panáčku mám akorát tohle: tímhle topicem jsi zesměšnil a znemožnil nejem sebe ale i svojí rodinu. GL & HF bb

PS: přesně kápnul jsi na to.. přesně víš jak já to tu na tomhle portálu mám ikdyž mě vubec neznáš přesto víš jaký jsem a jak to tu chodí máš můj respekt opravdu :D ve skutečnosti to je jen tak že se pomalu začínám dopracovávat k tomu abych sekal latinu..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Jeho rodinu by si sem asi Spajku tahat nemusel.To on je Jouda a ne jeho blízcí ;)

Příspěvek upravil Lachy: 11.01.2012 - 22:21

Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273

Zobrazit příspěvekLachy dne 11.01.2012 - 22:21 napsal:

Jeho rodinu by si sem asi Spajku tahat nemusel.To on je Jouda a ne jeho blízcí ;)

jaký si to uděláš takový to máš...
jaký pán takový pes..

nechtěl jsem aby to vyznělo nějak moc hrubě ale je to tak..

mozna jsem to trochu prehnal nebudu to nijak upravovat a prepisovat to kdyz tak necham na vyšších, ale kdyz nevi jak se vyjadrovat ani tady na foru tak se asi nekde stala chyba..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekSpajk dne 11.01.2012 - 22:14 napsal:

Opravdu se Omlouvám ale snad to je naposledy co sem lezu.
bohužel od jeho posledniho příspěvku jsem tež zainterestován ikdyž vlastní chybou..
ale vše začalo příspěvkem právě podobným jestli né horším než je tento:

který bohužel tenhle pán kterej si o sobě myslí že nemusí dělat chudinku aby si někde šplh a tak nějak zapoměl na své slušné vychování "pokud nějaké má" a příspěvek přepsal na "ok díky" a pod to ještě hodil smajlíka proto moje odpovědi jsou jaké jsou takže než začnete odsuzovat co jsem napsal měli by jste znát fakta.. ke kterýn se bohužel nelze dostat, touhle cestou bych se chtěl tak nějak dostat k tomu jestli by nešlo na foru zavést aspoň v sekci unban to že se příspěvky nedají upravit ;) to by bylo asi vše..

CMF přesně kápnul jsi na to.. přesně víš jak já to tu na tomhle portálu mám ikdyž mě vubec neznáš přesto víš jaký jsem a jak to tu chodí máš můj respekt opravdu :D ve skutečnosti to je jen tak že se pomalu začínám dopracovávat k tomu abych sekal latinu..

CMF a pro tebe panáčku mám akorát tohle: tímhle topicem jsi zesměšnil a znemožnil nejem sebe ale i svojí rodinu. GL & HF bb
hah, tak tohle je naprosto vylouceno,ja nemusim znat fakta aby sem te moh soudit me stacila us ta osudna vetatak:,,že než začnete odsuzovat co jsem napsal měli by jste znát fakta'' hlavne ze ty posuzujes i kdyz nevis co se na tom serveru vlastne stalo

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Já myslím že vám maršál tuto konverzaci uzavřel tak nevím v čem pokračujete!!!

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekLachy dne 11.01.2012 - 22:21 napsal:

Jouda jo? asi by ses divil co o me napsali oni ve hre a vsichni delaj jako by sem byl ja ten nejhorsi,ale na nekoho se to svest musi ze ano..

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273

Zobrazit příspěvekCMF dne 11.01.2012 - 22:25 napsal:

hah, tak tohle je naprosto vylouceno,ja nemusim znat fakta aby sem te moh soudit me stacila us ta osudna vetatak:,,že než začnete odsuzovat co jsem napsal měli by jste znát fakta'' hlavne ze ty posuzujes i kdyz nevis co se na tom serveru vlastne stalo

kamarade ale ja se bavim o tobě a tady na foru.. (to jak ty neumíš zachovat to co prvně napíšeš) ne o tom co jsi provedl na serveru tak si to dej trochu do pořádku oki ;) uz nebudu nic psát porušil jsem pravidla hned nekolikrát a to stačí, at' tě vyřeší někdo jiný to není moje úloha.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
v cem pokracujeme?tady pan spajk dokaze vyhodnotit situaci i kdyz vubec nema paru o cem se tu jedna.v tomhle tady pokracujeme
ja si budu stat za svim neudelal sem nic spatnyho tudiz se nemam ceho bat...

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
jiste dosli slova tak musim utect dobit slovni zasobu ze ano..

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
mily spajku jeste mi rekni ze to neni pravda ze si chces trosku splhnout u admina a ja se na miste zacnu chechtat,nebo tohle us fakt neni mozny,ja sem si tu prisel jenom zahrat ne hadat se.Ostatne na kazdem serveru se nejde nejakt idiot,ktery ja rozhodne nejsem
ten prispevek kterej sem napsal a upravil sem udelal zamerne doufal sem ze si to precte admin at muzu videt jeho reakci,misto toho sem akorat narazil na bandu idiotu kteri si chteji udelat u pana marshala velky+ ,jiste podle ocekavani..........

CMF

Recruit

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 17 Příspěvků:
-113
  • LocationCzech Republic
je mi uplne uprdele co si o me myslite jen laskave nestrkejte nos o cem vite uplny hovno,zvlast pro tebe ,,spajku"kdyz vubec nic nevis o me ani o moji rodine tak radsi drz zobak ano?

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Hrač zabanován a

:locked2:

GRRRRRRR

1 uživatelů si čte toto téma