Takže znovu tu mám ban za WH... V noci jsem si hrál na #26 v pohodičce... najednou PB kicked player maddy. for too many name changes... ovšem mě to nekicklo.. takže jsem to jaksi neřešil a hrál pořád dál, potom tam musela asi vyjet tato hláška že mám wh, dávám screen od Spajka( http://www.uloziste....23-46-41-65.jpg ), tu jsem ale nezaregistroval, takže nemůžu soudit. Máte to nějaký rozbitý chlapci... Takže abych to schrnul... vyjely tam ty dvě hlášky že mě to kicklo.. ale nekicklo, hrál jsem si pořád dál, i když mě asi nikdo na serveru neviděl nebo nevim...potom jsem napsal pá pá jdu spinkat a normálně jsem odešel. Potom mě začli všichni psát, že mám wh. Nechápu, kdyžtak chci aspoň nějaký dema a pb screeny, jsem zvědavej co vykouzlíte. Díky za pozornost.
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 28.01.2012 - 00:10
Odesláno 28.01.2012 - 00:17
Tve zkreslene informace jsou uplne mylne a lzive.. myslel sem ze jsi normalni hrac ale vidim opet ti tece do bot a lez u tebe neni problem.
Se Spajkem (bohuzel te do toho taha ) ste hrali dost dlouho stridali ste se ve velmi vynikajicich vysledcich,to je dobre,kdyz jsem te sel spectovat kvuli podezreni na ruzne veci ak si mi ihned napsal proc su ve spectu ze tam nic neuvidim... jsi pohotovy a hlidas si zada,to je dobre v zivote jeste uplatnis mnohokrat.
Presne v 23:45 jediny hrac Maddy. na servru napsal Gn jdu spinkat - odesel si a reconectnul si se se stejnym jmenem,to jestli sis zmenil profil abys mel jiny LVL a zapomel sis zmenit nick to je tva osobni vec,pro me je prioritni ze te PB kiknul za obeveny WallHack ,screen na to mam a dohledat se to take da takze veskere debaty tu uzaviram a vse se bude resit dalsi rano s vedenim.Do te doby mas co se tyce hrani "domaci vezeni"
No zkouset na nasich servrech jake WH PB chytne a jake projde to uz je podle me moc . Pokracovani zitra s Mnauem a Marsalem .
Se Spajkem (bohuzel te do toho taha ) ste hrali dost dlouho stridali ste se ve velmi vynikajicich vysledcich,to je dobre,kdyz jsem te sel spectovat kvuli podezreni na ruzne veci ak si mi ihned napsal proc su ve spectu ze tam nic neuvidim... jsi pohotovy a hlidas si zada,to je dobre v zivote jeste uplatnis mnohokrat.
Presne v 23:45 jediny hrac Maddy. na servru napsal Gn jdu spinkat - odesel si a reconectnul si se se stejnym jmenem,to jestli sis zmenil profil abys mel jiny LVL a zapomel sis zmenit nick to je tva osobni vec,pro me je prioritni ze te PB kiknul za obeveny WallHack ,screen na to mam a dohledat se to take da takze veskere debaty tu uzaviram a vse se bude resit dalsi rano s vedenim.Do te doby mas co se tyce hrani "domaci vezeni"
No zkouset na nasich servrech jake WH PB chytne a jake projde to uz je podle me moc . Pokracovani zitra s Mnauem a Marsalem .
Odesláno 28.01.2012 - 00:20
RAGE..
Příspěvek upravil maddy: 28.01.2012 - 00:48
Odesláno 28.01.2012 - 00:22
RAGE..
Příspěvek upravil maddy: 28.01.2012 - 00:48
Odesláno 28.01.2012 - 00:43
made, ted jsem prisel ke kompu a co ty vole vidim?
hlavne klid, bez se vyspat stejne jako ja a rano se na logy podiva samotne vedeni a uvidi se... zprvu to vypada, ze mas v kompu wallhack, ktery PB odhadil... ale uz jednou jsem se te zastal a doufam, ze jsi to neposral... nikdo tu po tobe nechce, abys prosil marsala nebo neco podobneho, tak jdi off jak jsi chtel a hod se do klidu... mnau tohle urcite uvidi a prokoukne to a dle uvazeni zhodnoti perma.
be free a pockej... do te doby se zdrz veskerych komentaru, ktere by ti mohly uskodit.
hlavne klid, bez se vyspat stejne jako ja a rano se na logy podiva samotne vedeni a uvidi se... zprvu to vypada, ze mas v kompu wallhack, ktery PB odhadil... ale uz jednou jsem se te zastal a doufam, ze jsi to neposral... nikdo tu po tobe nechce, abys prosil marsala nebo neco podobneho, tak jdi off jak jsi chtel a hod se do klidu... mnau tohle urcite uvidi a prokoukne to a dle uvazeni zhodnoti perma.
be free a pockej... do te doby se zdrz veskerych komentaru, ktere by ti mohly uskodit.
Odesláno 28.01.2012 - 00:45
Rage no ... Omlouvám se... jdu spát
Odesláno 28.01.2012 - 01:18
http://scutifer.cz/x...=1880&config=26 Že by se někdo vydával za mě? Připojil se na stejnej server v tu dobu kdy jsem tam hrál a údajně používal wh pod mým nickem.
Odesláno 28.01.2012 - 01:26
konecne slovo bude mit mnau... jak jsem rekl, zaznamy punkbusteru snad odhali, kdo je tim pravym vinikem resp.kdo je tim, kdo se za maddnese vydaval...
pokud se mylim, tak sam pocitim zmenu... (sve slovo z tska hodlam dodrzet)
edit: moje teorie namestealingu byla potvrzena... viz nize vyjadreni Marsala...
pokud se mylim, tak sam pocitim zmenu... (sve slovo z tska hodlam dodrzet)
edit: moje teorie namestealingu byla potvrzena... viz nize vyjadreni Marsala...
Příspěvek upravil Briki: 28.01.2012 - 10:02
Odesláno 28.01.2012 - 01:31
prezumpcia neviny funguje aj u Nas. Si nevinny pokial ti nie je dokazana vina. Bohuzial sa musi pockat na vyjadrenie mnaauuua ktory pozrie presne ktory hracsky profil vykopol PB. Do zajtra si v cele predbezneho zadrzania by markus.
Odesláno 28.01.2012 - 10:06

POPULÁRNÍ
Nevím co se tu včera dělo a jaké texty se tu odehráli a nebudu to řešit.
Daný problém jsem prošetřil a zde máte resumé....
mady byl jsi odbanován a omlouvám se za administrátora Markus. Nedošlo ke kompletnímu zhodnocení celé situace a byl zabanován nesprávný "maddy."
Zde jsou logy, které přidávám jako důkaz :
Ps: Téma bylo přesunuto do Žádosti o Unban.
Daný problém jsem prošetřil a zde máte resumé....
mady byl jsi odbanován a omlouvám se za administrátora Markus. Nedošlo ke kompletnímu zhodnocení celé situace a byl zabanován nesprávný "maddy."
Zde jsou logy, které přidávám jako důkaz :
[01.27.2012 23:44:23] VIOLATION (NAME SPAM) #113: maddy. ^2 ^7 ^4 (slot #10) Too Many Name Changes [9d9d00b7d6b520d99d3d3ee602071543(VALID) 89.103.103.154:30240] [01.27.2012 23:46:30] VIOLATION (WALLHACK) #60315: maddy. ^2 ^7 ^4 (slot #7) [9d9d00b7d6b520d99d3d3ee602071543(VALID) 89.103.103.154:30240]
Ps: Téma bylo přesunuto do Žádosti o Unban.
Odesláno 28.01.2012 - 10:37

POPULÁRNÍ
Takze jako posledni prispevek do jiz uzavreneho tematu pridam i ja.
Tema je vyreseno,dukazy prilozeny a jakekoliv dalsi spekulace ¨nejsou vhodne.
Timto se tedy i ja omlouvam za to ze jsem jen clovek a delam chyby,byt se snazim udrzet servr bez CHEATERU ,doufam tedy ze to hraci vnimaji jako aktivitu adminu a ne jako napadani a sikanu hracu.
Maddy. doufam ze nase ne/pratelstvi nebude naruseno .... a zili v klidu a miru az do smrti
P.S.: Priste zadost o unban pis slusne bez urazek a nadavek....
Tema je vyreseno,dukazy prilozeny a jakekoliv dalsi spekulace ¨nejsou vhodne.
Timto se tedy i ja omlouvam za to ze jsem jen clovek a delam chyby,byt se snazim udrzet servr bez CHEATERU ,doufam tedy ze to hraci vnimaji jako aktivitu adminu a ne jako napadani a sikanu hracu.
Maddy. doufam ze nase ne/pratelstvi nebude naruseno .... a zili v klidu a miru az do smrti
P.S.: Priste zadost o unban pis slusne bez urazek a nadavek....
Odesláno 28.01.2012 - 11:52
jen na upresneni:
v banlistu je maddy. permanentne zabanovany za cheaty... jde o hrace NoooBíííQ, ktery se na server prihlasil s Madnessovym nickem a pouzil pritom wallhack, zrejme ve snaze Madnesse pospinit.
To jen pro vysvetleni, ze maddy v banlistu neni Madness !
v banlistu je maddy. permanentne zabanovany za cheaty... jde o hrace NoooBíííQ, ktery se na server prihlasil s Madnessovym nickem a pouzil pritom wallhack, zrejme ve snaze Madnesse pospinit.
To jen pro vysvetleni, ze maddy v banlistu neni Madness !
Odesláno 28.01.2012 - 12:20
Děkuji
Doufám, že žádné příště nebude Markusi
Odesláno 28.01.2012 - 12:29
Ok vybavené 
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Téma je zamčeno
Zpět nahoru