Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Dosah granátu

• Nemůžete odpovědět na toto téma
22 odpovědí na toto téma

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Nepřipadá vám, že rozsah výbuchu granátu na OW je velký? Že vás to zabije i z celkem větší vzdálenosti? Ikdyž je celkem daleko, tak spíš hned zabije než aby ubral HP. Připadá mi to hodně přehnané. Naopak když já hodím granát tak mám pocit, že ten můj má malý rozsah :D

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
ano, maly rozsah maji jen tvoje granaty... ostatni granaty maji vetsi rozsah obzvlast ty co leti tvym smerem :D

sry, ted vazne... kdyz si neco zjistis o granatech, tak utocny granat je ucinny do 20metru, takze OW je nastaveno jeste na mene... o cem se uvazovalo bylo zredukovat dalku a vysku hodu, ale jak vidis jen se uvazovalo...

WsxsW

Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
No dobře no, víš co, v něčem se snažíte přiblížit "realitě" a na druhou stranu jsou ve hře i hodně nereálné prvky. Ale tak v poho no.

DaweSandholz

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
1
WsxsW má pravdu.. A pokud se ti něco nelíbí začni hrát promod ;))

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
No je pravda, že někdy to hlava nebere jak vás granád dokáže zabít.. přes zeď atd.. ale je to pro všechny stejné :error: a je jedno jestli hc nebo promod :tongue: :yesek5:
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 28.01.2012 - 18:47 napsal:

v něčem se snažíte přiblížit "realitě"

COD4 OW neni simulator, je to arkada a prave i v nastaveni granatu nejsme v realnych hodnotach, kdyby ano, stezujes si mnohem vic.... kdyby se dosah granatu nastavil na 20 metru, to by teprv byly jatka.

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
skusme to na tyzden :D :D :D
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle

Zobrazit příspěvekBriki dne 31.01.2012 - 09:01 napsal:

COD4 OW neni simulator, je to arkada a prave i v nastaveni granatu nejsme v realnych hodnotach, kdyby ano, stezujes si mnohem vic.... kdyby se dosah granatu nastavil na 20 metru, to by teprv byly jatka.
No sice nerad ale nemužu tak docela souhlasit protože jak píšeš útočný granát, vono je trošku rozdíl mezi útočným a obraným:-) za útočným granátem jednotka beží, ale u obranyho bych to nezkoušel:-))) víš jak hodíš útočnej 58 zásobníkem na srdce a hurá naně:-)))
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
tak pokud by se na mape nuketown objevil obranny granat, tak neni o co hrat...

dosah granatu je nastaven docela citlive, tech 5 metru smrticiho ucinku je tak akorat.

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
alebo skuste nastavit, ze bude sanca 1:250 ze nad buchne na tych 20 metrov ved predsa 230 lvl je daleko :D
samozrejme ak sa to da, lebo toto neovladam, ze ci je to mozne
Odeslaný obrázek

nerW

Gunner Gold

• Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Hehe, no ja som na vojne konktretne hadzal RGF-1 je to obranny granat takzvaný Kukuričák a ten ma 25-30metrov extremne smrtiacu liniu s tym ze ta moze zabiť črepina naž na 200metrov. Preto sa tento granat hadze len z krytu alebo zákopu. Mali sme tam taku malu kukaren kde bolo 20cm tluste plexisklo, aby videli kam si hodil ten and a do polky toho plexi bola zavrtana crepina. Tak si predstav asi aku to da supu v skutocnosti. ^_^

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
Amen.Přesně tak.
Odeslaný obrázek

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
co se týká granátů tak mi vadí kam až je možné je dohodit - prostě bych to stáhnul jako základním módu
Odeslaný obrázek

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Nastavení granátu bych neměnil.Jeho destrukční síla je adekvátní skutečnosti.Tzv. vajíčka :dudu: z 2 světové se nedají porovnat s dnešní ničivou silou granátů
:thumbsup:
.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
  • HLSW:papez.jv4@seznam.cz
  • xFire:pep4n
Já bych tady neřešil dosah, ale to že ty granáty se házej se spawmu na spawm.:rtfm:

Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 990 Příspěvků:
1187
Pokud někdo použije perk - posílení výbuchu - tak má granát logicky větší smrtící účinek / vzdálenost. Ale také bych to neřešil.
A co se týká obraného granátu F1 (zraňující účinek až 200 m) - tak byl vyvinut ve 30 letech a používá se s úspěchem dodnes :-). říká se mu taky citron. :D.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
At to zabiji jak chce nevim proc to resit je to urceno na zabijeni jako kazda jina zbran. Je fakt kdyz to nekdo hodi pres celou mapu ze to cloveka nastve ale tak to bejva no proste je to tak a hotovo.Nemam ktomu co dodat a ani to nema cenu.Protoze i kdyz se to predela tak se za cas najde par hracu kteri budou zase reptat.Proste nechat to a hotovo.Tot muj nazor. ^_^
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Yoko, nevím jak ostatní ale je poměrně známo, že tě vyvede z míry, když tě někdo ve hře zabije...a co teprve granátem :D Ne jednou jsem byl svědkem tvých dialogů na toto téma ve hře :)
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

srnciMara

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
9
  • LocationValašské Meziříčí
Granáty sou v pohodě, aspon je sranda ne ? ;-) Me taky zabíjejí náhodné nady a co :-D

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekS-N-D-K:BELY dne 14.03.2012 - 11:42 napsal:

Yoko, nevím jak ostatní ale je poměrně známo, že tě vyvede z míry, když tě někdo ve hře zabije...a co teprve granátem :D Ne jednou jsem byl svědkem tvých dialogů na toto téma ve hře :)

ano občas si neodpustím nějakou průpovídku - třeba když někdo hází 3 nady z respu na resp, když někdo při útoku sedí na respu a nemá snahu hrát SaD, když vysoké lvl používají DS ( ano opět si vyslechnu, že si neumím nastavit zvuk jako 95% hráčů :D ), nicméně myslim, že poslední dobou už jsem se hodně uklidnil a spíše nabádám hráče k dodržování pravidel a snažim se poradit, pokud má někdo problém ( neříkám, že si občas něco neodpustím - zvlášť k některým hráčům ) . Nicméně nemyslim si, že voják přehodí "panelák" - zkrátka bych to upravil jako v základním modu aby ty nady nelítaly tak daleko - můj názor :)
Odeslaný obrázek

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
S tým hodom súhlasím. Jasné, arkáda, ale aj tá by mala mať svoje hranice. Neviem si predstaviť, že by som prehodil troj štvor poschodový panelák granátom :D Veď to nespravím tenisovou loptičkou !! :D akí by museli byť "našlahané" tie postavy z hry ? :D Coleman ? :D Stačí upraviť vzdialenosť hodu granátu a je postarané. Nebude žiadny resp to resp. Ten granát slúži na obranu a nie na útok.

Oxxid

Corporal Silver

• Člen
  • 112 Příspěvků:
68
Já jsem teda pro snížení dohozu granátu protože ta granátovaná na začátku to je fakt hnus. Hlavně na S&D to dokáže naštvat...

Black..

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
3
  • LocationTrutnov
Na SaD je to hrozný proto že každý vyhází všechno na ráz na jedno místo :)!
V nějakým případu si stěžuji... Ale když se hodí jeden tak je to cajk ... :) Hlavně když to dá zkušený Hráč a ví kam ale když to hází přes celou mapu jen tak na slepo je to opruz ^_^ :error:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních