Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

lanpárty ??

33 odpovědí na toto téma

Paddy

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Co takhle uspořádat lanpárty v duchu 4gf-má s tím někdo zkušenosti???

Příspěvek upravil Paddy: 29.01.2012 - 13:05

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Navštěvuje někdo z vás lanpárty?Kdyby měl někdo typ na lanku (+- kraj Vysočina)tak dejte vědět,rád se zůčastním(cod4) :sm548:

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Lanparty nehraju ale sem z kraje vysocina :tongue:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Vidim že jsi z Chotěboře,já jsem z České Bělé :yesek5: :yahoo:

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice

View PostPaddy, on 29.01.2012 - 12:54, said:

Co takhle uspořádat lanpárty v duchu 4gf-má s tím někdo zkušenosti???

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice

View PostPaddy, on 29.01.2012 - 15:41, said:

Navštěvuje někdo z vás lanpárty?Kdyby měl někdo typ na lanku (+- kraj Vysočina)tak dejte vědět,rád se zůčastním(cod4) :sm548:
můžeš přijet 17,18,19 únor na lan party do dolní rovně u Holic v čechách je nás cca 8-15 záleží kolik lidí má zrovna volno jinak hrajeme vše co se dá hrát na

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod

View PostTurbos, on 29.01.2012 - 21:30, said:

můžeš přijet 17,18,19 únor na lan party do dolní rovně u Holic v čechách je nás cca 8-15 záleží kolik lidí má zrovna volno jinak hrajeme vše co se dá hrát na

No fajn,nechá se na to sehnat nějakej odkaz na netu(třeba lanparty.cz http://www.lanparty....LanPartyID=1982 ),to jsem používál já když jsem je dělal,hodíš tam zdarma veškeré info o akci.Sehnal bych možná i víc lidí kdyby byl zájem.Jinak kouknu jestli něco nemám na ten termín a když tak bych přijel :yahoo:

Příspěvek upravil Paddy: 29.01.2012 - 22:19

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388

View PostPaddy, on 29.01.2012 - 18:42, said:

Vidim že jsi z Chotěboře,já jsem z České Bělé :yesek5: :yahoo:

Tam sem chodil driv na pivo :yesek5:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod

View PostS-N-D-K:GEORGE, on 29.01.2012 - 22:18, said:

Tam sem chodil driv na pivo :yesek5:

Jak je ten svět malej :yesek5:

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice

View PostPaddy, on 29.01.2012 - 22:16, said:

No fajn,nechá se na to sehnat nějakej odkaz na netu(třeba lanparty.cz http://www.lanparty....LanPartyID=1982 ),to jsem používál já když jsem je dělal,hodíš tam zdarma veškeré info o akci.Sehnal bych možná i víc lidí kdyby byl zájem.Jinak kouknu jestli něco nemám na ten termín a když tak bych přijel :yahoo:

mno můžu tě pozvat na Facebooku ale jinak zatím žádné odkazy neděláme pokud chceš pošlu ti vše co je potřeba viz : akce začíná cca od 18:00 v Dolní Rovni v Restauraci na křižovatce a trvá do neděle cca 16:00 je tam omezený počet míst nás je opravdu aktivních cca 8 jinak vejde se nás tam až 15 možná i 18 ale zatím nás tolik nebylo , spíme na zemi na karimatkách ve spacáku ale to je asi všude stejné.Jinak parkoviště je před hospodou a vlak je od tud cca 100m trasa Moravany -Holice .Pronájem kavárny stojí na osobu cca 150kč na celí wekend dle zůčastněných.Mám info,že nás bude cca 9 asi by nebyl problém přivést i nějakého kamáráda.Pokud máš zájem,tak mě napiš na tel. 721347224 nebo zavolej a domluvíme se :mfb:
http://www.mapy.cz/#...d=muni_2556_0_1 toto je odkaz kde to je

Jinak sebou!!!! spacák,nějaké ty peníze na pivko a jídlo,a dobrou náladu jo a taky PC + napájecí 3pes toho je vždy málo :yesek5:
s pozdravem Turboš

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod

View PostTurbos, on 29.01.2012 - 23:00, said:

mno můžu tě pozvat na Facebooku ale jinak zatím žádné odkazy neděláme pokud chceš pošlu ti vše co je potřeba viz : akce začíná cca od 18:00 v Dolní Rovni v Restauraci na křižovatce a trvá do neděle cca 16:00 je tam omezený počet míst nás je opravdu aktivních cca 8 jinak vejde se nás tam až 15 možná i 18 ale zatím nás tolik nebylo , spíme na zemi na karimatkách ve spacáku ale to je asi všude stejné.Jinak parkoviště je před hospodou a vlak je od tud cca 100m trasa Moravany -Holice .Pronájem kavárny stojí na osobu cca 150kč na celí wekend dle zůčastněných.Mám info,že nás bude cca 9 asi by nebyl problém přivést i nějakého kamáráda.Pokud máš zájem,tak mě napiš na tel. 721347224 nebo zavolej a domluvíme se :mfb:
http://www.mapy.cz/#...d=muni_2556_0_1 toto je odkaz kde to je

Jinak sebou!!!! spacák,nějaké ty peníze na pivko a jídlo,a dobrou náladu jo a taky PC + napájecí 3pes toho je vždy málo :yesek5:
s pozdravem Turboš

Jo vypadá to v poho,a co tak hrajete,já nebo mi spíš akční(cod,h&d II,cs,far cry atd)strategie a rpg to neni naše kafe.Poptám kámoše jak je na tom a snad dorazíme

S pozdravem a dobrou mušku přeje Paddy :icon_gun2: :sm548:

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676
Skoda ze je to tak daleko,podobnych akci sem se ucastnil kdyz se hralo Lineage2 -jezdil sem do Brna a Kolina :)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388

View PostPaddy, on 29.01.2012 - 22:27, said:

Jak je ten svět malej :yesek5:

Za mlada se prochodilo hodne po zabavach atd. :tongue:

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
To máš recht,dneska o dobrou muziku na zábavě moc nenarazíš

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
cod4, warcrafty,unreal apod. vždy se nějako domluvíme pokud máte nějaké hry co jsme třeba nehráli, tak si myslím, že v tom není problém to nainstalovat a hrát

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676
No pokud by se hralo StrongholdCrusader,C+C Generals nebo neco ze serie TotalWar uz bych o tom uvazoval na 95% ,ale WAW a Warcrafty bohuzel nehraju...

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod

View PostTurbos, on 31.01.2012 - 16:20, said:

cod4, warcrafty,unreal apod. vždy se nějako domluvíme pokud máte nějaké hry co jsme třeba nehráli, tak si myslím, že v tom není problém to nainstalovat a hrát

Zdarec,mi hrajem hlavně (95%)cod4, občas cod2 a jiné akční hry,dotu a jine ptákoviny mě moc neberou.Hold držet v ruce aspoň M1 je pro mě lepší než okopávat pole aby měla armáda co jíst :mfb: .Ještě mě hodně bavilo Rainbow Six 3: Raven Shield
http://bonusweb.idne..._ravenshield_bw nebo Hidden&Dangerous II http://bonusweb.idne...endangerous2_bw jsou to starší kousky ale furt mají co říct,člověk u nich musí přemejšlet,
jinak her mám doma plnou krabici tak můžu neco vzít

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Paddy a Markusy hraje se tam opravdu vše.Od motorek(Termixe oblíbená hra :D:D:D) k Cod až ke strategiím:-) Je s čeho vybírat..
Posted Image

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
jj Moto GP to hrozně uchvátilo Termixe :tongue: :tongue: :tongue:

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
tak zítra už se těším :icon_gun2:

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Super akce :sm548: :4:

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
Tak tu bude další Lan Párty a to v měsíci Březnu od 23.-25. začátek jako vždy cca v 18:00 v restauraci na křižovatce Dolní Roveň u Holic pokud má někdo zájem napište mě a já s vámi budu počítat

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice

View PostTurbos, on 26.02.2012 - 23:54, said:

Tak tu bude další Lan Párty a to v měsíci Březnu od 23.-25. začátek jako vždy cca v 18:00 v restauraci na křižovatce Dolní Roveň u Holic pokud má někdo zájem napište mě a já s vámi budu počítat

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
Takže kdo bude mít ještě zájem a je někde z okolí Havlíčkova Brodu kontaktujte Paddyho který jede na lan párty k nám.Má 2 místa volný termín je tento pátek až neděle tj 14.2.-16.2. 2014

https://plus.google....out?gl=cz&hl=cs

https://maps.google....rent=5,0,1&z=19

začátek je cca v pátek 18:00 konec v neděli 14:00 možná déle dle dohody cena na wekend cca 200kč plus co kdo vypije a sní (pivko,tvrdý atd.)

Sebou si vemte pc nebo notebook něco na spaní karimatku nebo nafukovací matračku a hlavně dobrou náladu budu se těšit a s pozdravem Turboš

ps: kontaktujte Paddyho díky :thumbup: :thumbup: :thumbup: :biggrin3:

epic fail

Gunner Silver

• Člen
  • 79 Příspěvků:
138
Ja a spoo jedeme nekam k ceskym budejoviciim na lanku. spoo o tom vi vic ja se jen vezu, ale vim ze to je nekdy v breznu :)

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Čekám :thumbup:

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
je to v březnu v Olešníku, akce suprová 500kč za víkend, jídlo na celý víkend i pití je v ceně (hromada piv+chladák plnej chlastu) výborná parta zhruba 15-20 lidí.
hraje se hlavně CoD WaW, Days, UT3 atd, ale domluvit se dá na všem, Left4Dead atd ... když se domluví par lidi na neakou hru neni problem

Příspěvek upravil spo.: 12.02.2014 - 00:46

Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
Já stále čekám :1364:

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Paddy az to bude v bělí tak se mozna stavim, tam z chotíbky dojedu i na kole. :biggrin3:

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
Zdarvím všechny pařmeny není to tak dlouho co jsem zde psal, že budu dělat lan párty
V termínu 25.4.-27.4.2014 pořádám lan párty + Paintball kdo by měl zájem se zůčastnit pište mně nebo Paddymu a můžeme se domluvit !!!
Samotná Lan párty se koná v místě https://www.google.c...7651da1!6m1!1e1

Předpokládaná cena za lan párty bude cca 200kč na osobu dle počtu zůčastněních t.z. 10 lidí 200kč nebo 20 lidí 100kč záleží opravdu a pouze na tom kolik se vás zůčastní
cena Paintbollu bude okolo 600kč je v tom půjčení oděvu zbraně a masky + 500 koulí
odkaz http://www.hrajpaint...-provozni-doba/

stačí nám napsat a domluvit se s námi těším se na případnou účast :thumbup: :jupi: :jupi: :jupi: :Zork-Metal-Smiley:

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
čeče asi dám jenom ten paintball

u nás je taky akce jenom o týden dýl a to bych doma asi nedal :kolobok_addon_hang:

Příspěvek upravil Paddy: 3.03.2014 - 20:15

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice
takže ještě 4 dny a může celá akce začít je jenom na Vás jestli dorazíte :thumbup:

Příspěvek upravil Turbos: 21.04.2014 - 22:39

Turbos

Private

• V.I.P Člen
  • 31 Příspěvků:
33
  • LocationHolice

View PostTurbos, on 21.04.2014 - 22:39, said:

takže ještě 4 dny a může celá akce začít je jenom na Vás jestli dorazíte :thumbup:

jo jenom že Termix , Nohy a Redbull razí ze západu Most, Kladno a Teplice mají ještě jedno místo volné :biggrin3:

Paddy

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 59 Příspěvků:
61
  • Locationokr.Havl.Brod
už už se těším :sm548:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních