Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Neustále urážky od Pohody

• Zamčené téma Téma je zamčeno
11 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Zdravím,

je mi celkem jasný, že admini to, co je mezi mnou a Pohodou, už nemají chuť řešit. Já jsem už taky na to rezignoval. Prostě jsem splachovací, at si Pohoda píše co chce ( to mi poradil myslím Smoky, ted si nejsem jistej ) To jde ale jen do určitý míry. Já jsem se snažil zakopat válečnou sekeru a chtěl jsem si to s ním vyříkat v Pm a neobtěžovat lidi zde na foru a už jsem tím nechtěl otravovat adminy. Marná snaha. Pohoda je neponaučitelný. Neustále, ale neustále se do mě naváží, zesměšňuje mě a ponižuje před ostatníma hráčema. Stále dokola mi píše: práskači, udavači, smradochu. Obviňuje mě, že používám hack na přidání bodů, nebo zase, že nechávám vyhazovat lidi se serveru a že jsem si obmotal adminy a ti dělají co chci a v neposlední řadě mě neustále obviňuje, že díky mě tu nehraje řada lidí, že mají díky mě perma. U novějších hráčů to může vzbudit dojem, že tomu tak je skutečně a že mám nějaký hack a v pohodě mi to prochází. To je dost nebezpečný! To nemá smysl dál komentovat. Já na něj nijak nereaguji, nic mu nedělám. Kámen úrazu je v tom, že Pohoda neumí prohrávat. Jakmile ho porazím, hned píše: Málem jsem toho práskače dostal a pod. Už dostal za toto varovný ban, ale neustále není schopen se ponaučit a stále dělá stejné chyby. Například: stále skáče před nuke do spectu. To se tu již také rozebíralo a nemá nebo se to přímo nesmí. Upozornil jsem ho, ale jakmile dá někdo nuke a on to stihne do spectu, tak je tam.

1. Kdo má díky mě perma nebo zde na 4gf.cz díky mě raději nehraje?
2. Nebudu zjištovat, zda zmíněný hack na přidávání xp skutečně existuje, ale nic takového nemám a ani po tom netoužím.
3. Kdy jsem nechal někoho přímo ze hry vyhodit?
4. Pokud vidím, že na serveru je někdo, kdo porušuje pravidla, tak ho upozorním a pokud nepřestane je na adminech, aby to posoudily. Je to práskání? Ne! To by tu byla džungle a každý by si dělal co chce. Podle mě je práskání to, pokud udávám bezdůvodně lidi a mám z toho nějaký prospěch. To se dělo v minulém režimu běžně, ale tady?
5. Za dva roky jsem podal celkem šest žádostí o ban. Můžete si je dohledat. Vždy několikanásobné porušování pravidel. Nikdy jsem z toho neměl žádný prospěch.

Ale nejvíc mě sere ( musím to tak napsat ), to prostě nemůžu rozdýchat, že mě Pohoda ponížil před mojí přítelkyní, která dnes sledovala mou hru a co se nedočtu, že jsem smradlavej práskač. To mě přimělo tohle napsat. Tohle trvá už několik měsíců a už nemůžu být splachovací a rovněž posílám Marshalovy komunikaci mezi mnou a Pohodou, at si udělá obrázek sám. A poslední věc, po Pohodově banu jsem netoužil, protože se mi proti němu dobře hraje. Hra je více adrenalinová a kolikrát jsem se těšil na naše souboje. Nechtěl jsem, aby to takhle dopadlo.

P.s. screen jsem nedělal, můžete se podívat do logu hry na 62. dnes kolem půlnoci. Vím, že máte lepší práci na starosti, než toto řešit.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Jak na to tak koukám, budeme si muset všichni tři popovídat. Pohoda má opět ban a rád bych aby jsme si promluvily všichni tři na TS. Doporučuji dnes v 23:00h vzhledem příchodu Pohody v nočních hodinách. Pokud se nesejdeme Pohodovi zůstává ban na týden.
Já fakt nevím, že se na to nevybodneš Pohodo a ta tvoje banda. Děláte si akorát zbytečné problémy!

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Budu se snažit přijít. Je mi líto, že to takhle muselo dopadnout.Nepřeju nikomu nic špatného. Víc to komentovat nebudu :-(

Příspěvek upravil Libunda: 9.02.2012 - 23:11
necituj poslední příspěvek, je to zbytečné

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Bengoro ja tu jeden mam ale je cca 3 dny starej. A doufam ze sem mohu ze nedostanu od koneva vynadano.

Přiložený obrázek: shot0095.jpg

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 8.02.2012 - 13:09

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Dobrý den Georgi,

já už screeny nedělám, ale je dobře, že si toho všímají i ostatní hráči. Každopádně si to dnes vyříkáme. Ať je to jak chce, nestojím o něčí bany. Jen chci, aby se choval úměrně svému věku a respektoval ostatní hráče. Kdyby to byl nějakej puberťák, tak to pochopím a mávnu nad tím rukou. Ani já nejsem svatej, ale Pohoda si našel obětního beránka, vše co se na serveru stane je holt moje vina. Někoho kopne ven Punkbuster a můžu za to, ale to že to kopne i mě pro něj není argument :-(

Příspěvek upravil Libunda: 9.02.2012 - 23:11

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
Je myslim si zbytocne davat pohodovi dalsi ban na tyzden alebo 2 tyzdne alebo permaban, tym sa nic nevyriesi. Moj nazor je takyto. Navrhujem ze si to zoberiem nastarost a kazdych 24 hodin si prekontrolujem pohodov chat do odvolania a permanentne ani nie menej ani nie viacej ale vzdy na 3 dni dostane ban pokial sa nezacne spravat tak ako sa na slusneho cloveka slusi a patri a myslim si ze v civilnom zivote aj slusnym clovekom je, len tu sa hraje na neviem akeho pruditela alebo si len vylieva zlost nad tym ze je niekto lepsi ako on alebo si len riesi svoje komplexi takouto cestou. Je nepriatelne aby sme mi ako administratorsky tym neustale riesili toho isteho hraca s tym istym problemom. Nechcem aby sa z toho co som napisal zdalo, ze teraz si administratori zasadnu na jedneho hraca ale pokial to inak nejde tak sa to bude riesit takto. Samozrejme ze ak bude reagovat na provokacie z druhej strany dostane ban na 3 dni pretoze si neudrzal nervy na uzde a provokater dostane ban podla uvazenia. Pohoda bude special checkmember.......

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Bude to jak jsem napsal. ALI Pohodu a jeho bandu si pořeším já nebo Mnaauuu!

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
už mlčim ....

eRRor

Recruit

• Člen
  • 6 Příspěvků:
-5

Maršál Koněv dne 8.02.2012 - 08:17 napsal:

Jak na to tak koukám, budeme si muset všichni tři popovídat. Pohoda má opět ban a rád bych aby jsme si promluvily všichni tři na TS. Doporučuji dnes v 23:00h vzhledem příchodu Pohody v nočních hodinách. Pokud se nesejdeme Pohodovi zůstává ban na týden.
Já fakt nevím, že se na to nevybodneš Pohodo a ta tvoje banda. Děláte si akorát zbytečné problémy!

Ahoj,
Omlouvám se, že to píšu sem, ale svým způsobem podobná problém řešém s hráčem pod nickem "aff ricky" hrajícím na serveru 53
Tento hráč jsem dává žádosti o můj ban, byť se nejededná vůbec o urážku nikoho, nýbrž mne samotnýho, já si zkrátka sám sobě občas nadávám až tak, že se fakt naštvu a schválně sebe pošlu do banu(vím co dělám) a hráč aff ricky to vydává za to, že jsem urazil jeho. Od jistýho času tohoto hráče v chatu ignoruji, ale pak kouknu na forum a on píše toto: že bych měl být zabanován. Všichni ostatní toto chápou ale tento hráč patří mezi ty "morální citlivky" co si ještě zasedli na konkrétní osobo, což jsem Já. Vím, že to je mnohokrát velmi těžké zabanovat takového prolhanéhjo lháře, který tady kuje jen nepravdivé obvinění,ale pokud by bylo možné si na něj nějak "posvítit" byl bych RáD. Prozatím budu hrát muset hrát jinde, protože tento hráč otravuje hru nejen mě, ale hlavně ostatní. PS: takovýhle intriky jsem viděl snad jen v seriálu "rodinný pouta" :(

aff ricky

Recruit

• Člen
  • 12 Příspěvků:
-12
  • LocationBratislava

eRRor dne 9.02.2012 - 22:48 napsal:

... byť se nejededná vůbec o urážku nikoho, nýbrž mne samotnýho, já si zkrátka sám sobě občas nadávám až tak, že se fakt naštvu a schválně sebe pošlu do banu(vím co dělám) a hráč aff ricky to vydává za to, že jsem urazil jeho...

Pre adminov: pozrite si, prosim, server log #53, Backlot dnes ca o 22:00... [ELITE]-ERROR (aka FreeZZer), dostal aj temp ban. Len aby bolo jasno...

417474 [ELITE]-ERROR 159dff43 Warning 09.02.2012 - 22:13 ( B3 #53 ) 10.02.2012 - 04:13
5 hours 51 mins 08 secs Rule #8: Zadne urazky, nadavky apod !!! (WARN 6h) slysis ta sraci z ckurevenej => slysis ta sraci z ckurevenej

417479 [ELITE]-ERROR 159dff43 Warning 09.02.2012 - 22:20 ( B3 #53 ) 10.02.2012 - 04:20
5 hours 57 mins 24 secs Rule #8: Zadne urazky, nadavky apod !!! (WARN 6h) vetsio hovno jsme nbevidel => vetsio hovno jsme nbevidel

417480 [ELITE]-ERROR 159dff43 TempBan 09.02.2012 - 22:20 ( B3 #53 ) 10.02.2012 - 01:00
2 hours 37 mins 25 secs POZOR Prilis mnoho varovani : Rule #8: Zadne urazky, nadavky apod !!! (WARN 6h)
aff | = ricky =

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Pánové "aff ricky" & "eRRor" tak za:

1, Nemáte tu co psát dle pravidel a vaše omluva mě vůbec, ale vůbec nezajímá!
2, pokud máte mezi sebou nějaký problém vyřešte si to nejlépe na TS nebo pokud porušujete pravidla nahlašte to zde na FÓRUM dle PRAVIDEL!
3, pokud neznáte pravidla doporučuji přečtení!
4, oba máte ode mne minus a výstrahu!

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Pohoda se nedostavil proto :locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních