Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

2. Compile reflections - Punkbuster to natrvrdo zastavi

• Nemůžete odpovědět na toto téma
3 odpovědí na toto téma

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Tak jsem si po delsi dobe nainstaloval opet ModTools pro mapy a ze si neco malo nakreslim....

:smile93[1]:

....cely pribeh strucne: 5x jsem zkompiloval mapu, zadny problem a po 6x najednou hlaska pri kompilaci reflexi: Unable to initialize punkbuster. Punkbuster is disabled. A nic jsem nezmenil, proste najednou to takhle na me vyskocilo a od te doby nic. Mapu jsem hral 1x na testserveru na svym PC, kde mam PB na 0 (to jsem zmenil na 1 a zapnul/vypnul server, stejne zustane hodnota i tak po dalsi kompilaci na 0). Moc nechapu na co v prvni rade je potreba PB pri kompilaci reflexe.

Uz jsem to psal na X forech, zatim nikdo nic. Co jsem uz udelal:

Reinstal modtools 2x
Vypnout/zapnout firewall 10x
Vymazat vse ve vyjmkach firewall co se jen vzdalene podoba COD
Reinstal v XP znovu (mam primarne W7)
Uprava bat souboru doplnenim set PB 1 (bez vysledku)
...a uz nevim co vsechno

Je to cely zacarovany a zacinam toho mit plny brejle jeste driv, nez jsem zacal, takze jakoukoli dalsi radu vrele uvitam :fiery:
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
podívej se do adresáře kde mas cod s modtools jestli je tam adresář pb pokud ne tak ho tam nakopíruj z cod přes které hraješ i když mi nějak nesedi souvislost mapy s punkbusterem

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Uplne bych zapomnel - vyreseno. Chybela v rootu cela slozka PB.... teoreticky jsem ji mohl (nevim kdy,proc a jak) smazat sam, ale nevysvetli mi nikdo nijak, proc po reinstallu tam porad nebyla.... mam to cely zacarovany
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
pokud nedáš při instalaci instalovat i pb tak se tam ta složka nevytvoří

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních