Problém není jen na OW, ale na jakýchkoliv serverech, či modech a změnu configu, nebo hrát s čistě základním configem jsem zkoušel a nepomáhá. Byl bych rád za radu jinou než reinstall hry
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 7.04.2015 - 17:36
Čaute, chtěl bych vás požádat o radu ohledně lagu, který dostanu tak na 15 sekund přibližně možná déle vždy 1 sekundu potom co dostanu já, nebo někdo koho spectuju stun.
Problém není jen na OW, ale na jakýchkoliv serverech, či modech a změnu configu, nebo hrát s čistě základním configem jsem zkoušel a nepomáhá. Byl bych rád za radu jinou než reinstall hry
Předem díky.
Odesláno 7.04.2015 - 19:04
Odesláno 7.04.2015 - 19:59
fps podle mapy... ale pořád se drží nad 100 minimálně a lagometer nehlásí nic
až když ten lag skončí tak teprve na lagometru vyskáčou červený a žlutý sloupce
a hned to je zas v pohodě
Odesláno 8.04.2015 - 06:07
Ahoj, Zkus aktualizovat grafiku
Odesláno 9.04.2015 - 20:30
ovladače na grafiku mám aktuální
Odesláno 10.04.2015 - 12:03
Zdravím , já to mám na začátku hry - po 15 sek. na 15 sekund mám lag
Odesláno 10.04.2015 - 13:35
zjistil jsem že stejný problém mám i s flashem ne jen stunem
navíc po tom lagu než umřu mám pořád snížený zvuk jak ve flashi ..
btw než dostanu ten lag u obojího tak ten zvuk toho stunu/flashe skončí předčasně pk nic neslyšim a pk dostanu lag
Odesláno 10.04.2015 - 14:46
vyzkousej nejakej config jinej na COD 4 - zjus třeba od Hectica z esuby jestli ti to bude delat taky - starej config si zalohuj, je to jenom texťák.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Zpět nahoru