Zdravím, takže
-skování zbraně při výskoku to bych bral
-na ten zlomenej kotník bych dal 1x dlahu
-při skráceném běhu na tymhle modu se několikrát stalo, žě jsem se pri výdechu jakoby kousnul velice nepríjemné
-v prípedě že jsi udýchaný nejde ani vylést na jakykoliv předmět to bych taky jaksi krapet pozměnil
-ten nadad s tou kuší se mi velice zamlouva
-zrušení perku ¨bonzák¨ se mi už tak nezamlouva a cleyky ktery ti odpravi kamarada (spoluhrače)taky nejsou to pravy oříškoví
-zato zrušení perků 3x nad, 3x stun, martyr bych uvítal
-a jine perky bych i pridal napríklad větší zasobníky, set pro stříhání bomby, injekce adrenalinu pro spoluhrače těžce zaněného
a jestli by to bylo možné přidat jeden řádek z perky př. použítí: rychre prebíjení a silná munice nebo teflon. munice a menší rozptyl a někteé upravil: delší bech bych upravil stylem 3x delší vídrž ae kompletně bez možnosti střílet až v případě zastavení osoby vzít zbraň do ruk ae nwm jak to pujde skombynovat z běhy na krátký vzdálenosti
-a jako bonus
ae to asi nepujde jak je v swat4 zajimani rukojmí to by se mi fakt zamlouvalo
-ted k trestům za TK (jak to vidí UNITEK
): 3xTK v jednom kole kick, 5xTK na jedné mapě ban řekněme 15-20min.
-lepší rozpozníní hráčů na větší vzdálenosti je problém, dovolil bych si vavrdnout barevne odliseneé pruhy (pásky) na rukávech ve smyslu SS
-tabulka výsledku jen na konci s tím že na začátku každé mapy by bylo videt kolik je hráčů v druhém týmu kdo bude chtit muže si to pomatovat aby věděl kolik jich ještě zbývá a nebo to zapomene
-minymapka vypnuta jen malej kompas jak to bylo na testu.
-kamufláže zbraní bych nijak zvlaště neřešil to nema na hrani výceméně zadný vliv, nebylo by špaté aby zbraně mohly mít tlumič + red dot z volitelným filtrem (v zakladu přez red dot vidíte lépe ve tmě)např.:jak bylo zníněno termovize nebo lepší viditelnost ve smouku, a ACOG bych v tomto případě vypustil úplně a lamomet asi také
-kdyby šli nady nejen hazet ae take kutalet po zemy jako bowlingonou kouly
-čas na jedno kolo bych buť vůbec nedaval (ryziko zbytecného protahování hry) a nebo 20min.
-při zásahu by za postřelenou osobou mohla být vidět krvavá stopa
malej dodatek kdyz de ze schodu tak kraval jak svina a i z malich prekazek jak kdyby skakal budvi z ceho
jo a jestě při zasahu se ti rozhodí míření to beru ae trosku zedukovat pls
víc už me nenapada