Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

AMD a MW3

20 odpovědí na toto téma

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
Máte někdo hru Call Of Duty MW3 a procesor od AMD?? jestli jo, máte 3jádro nebo se dá codko 8 rozjet i na dvoujadře. Dík za odpověď :ThanxSmiley:
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Kamos hraje mw3 na stredni detaily s 2 jadrem amd athlon 5000+ a bez lagu

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
díky moc za informaci, už se nemusím strachovat, že to nerozjedu... :yahoo:
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Ahoj..já mám zrovna AMD Athlona 5200+ dvojjádro v kompu..a problémy jsem neměl žádný.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
já právě budu pořizovat AMD ATHLON II X2 250 tak chci mit jistotu, že to rozjedu :-)

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Aprilek

Private 1st Class

• Člen
  • 50 Příspěvků:
63
Hraju MW3 na AMD 6sti jádro a dobry :-D

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Doposiaľ so šlapal na Intelu ale vzhľadom na to, že som mal minulý rok väčšie výdavky ako som plánoval a očakával som musel pristúpiť k určitým opatreniam a tak Vianočný upgrade istil AMD. Lacnejšie ale aj napriek tomu výkonné. MW3 som hral s AMD FX6 6100 šesť jádro - nezaznamenal som žiadny problém. Grafika - Ati Sapphire HD 6950 2GB.

Aprilek

Private 1st Class

• Člen
  • 50 Příspěvků:
63

Zobrazit příspěvekdoDo' dne 27.03.2012 - 18:04 napsal:

Doposiaľ so šlapal na Intelu ale vzhľadom na to, že som mal minulý rok väčšie výdavky ako som plánoval a očakával som musel pristúpiť k určitým opatreniam a tak Vianočný upgrade istil AMD. Lacnejšie ale aj napriek tomu výkonné. MW3 som hral s AMD FX6 6100 šesť jádro - nezaznamenal som žiadny problém. Grafika - Ati Sapphire HD 6950 2GB.

:D to nemůžeš myslet vážne že napišeš nezaznamenal som žiadný problém :) tak to je jasny když maš 6950 gb a sice FX 6100 ale i ten to utahne :)

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Mal som na mysli s porovnaním Intelu a povedzme aj inej grafiky. Stará zostava bola Intel Core 2 Quad CPU Q9650 a grafika NVIDIA GeForce ENGTX295 1792MB DDR3, ale máš pravdu. Každý má iné parametre a predstavu o dobrej zostave. Pre niekoho aj moja stará zostava by bola HighEnd, ale mne to tak nepripadá. Milujem keď niekomu predávam napríklad mouse a zákazník začne plakať " 8€ - taka drahá myška? - nemáte lacnejšiu" ... ide ma z toho šľak trafiť. A ešte povie že chce myšku na hranie.:hairpull: :heead: Potom sa opýta a akú máte vy? Ja mu poviem a hneď sa mu zdá 8€ ako prijateľná cena. :D

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805

Zobrazit příspěvekMuStanG dne 10.03.2012 - 15:41 napsal:

já právě budu pořizovat AMD ATHLON II X2 250 tak chci mit jistotu, že to rozjedu :-)
...pokud ti mohu poradit,do dvojjádra bych už nešel,ikdyž ho mám v kompu,porozhlédni se raději již po 4 jádru i Athlona,ceny jsou celkem příznivé ^_^

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy

Windows 7 Home premium 64bit.,servis pack 1,Procesor Amd Phenom 8450 triple core 2,1GHz,8GB ram,NVIDA Ge Force GTX 260

s tímto hraju a vůbec si nestěžuji.Od Crysis 2 přes MW3 a BF3 s rozlišením 1920x1080

:thumbup: AMD

Odeslaný obrázek

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekP@lko dne 28.03.2012 - 07:14 napsal:

...pokud ti mohu poradit,do dvojjádra bych už nešel,ikdyž ho mám v kompu,porozhlédni se raději již po 4 jádru i Athlona,ceny jsou celkem příznivé ^_^

jj, mě odešla základka a vše co na ni bylo připojené, tak jsem chtěl jen nakoupit co nejlevněji pár věcí, abych to znovu rozjel, ale zjistil jsem, že radši koupim novou sestavu. Největší šanci u mě má HAL3000 Platinum 8416(AMD FX-4100(4jádra x 3,6GHz), Ati HD365 6570 2GB a 6GB operační paměti) na tom bych mohl něco rozjet ne?

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805
Tak to máš vystaráno.... :thumbup:,akorát nechápu,proč tam vsadili 6Gb paměti místo 8 :huh:

Aprilek

Private 1st Class

• Člen
  • 50 Příspěvků:
63

Zobrazit příspěvekMuStanG dne 28.03.2012 - 13:33 napsal:

jj, mě odešla základka a vše co na ni bylo připojené, tak jsem chtěl jen nakoupit co nejlevněji pár věcí, abych to znovu rozjel, ale zjistil jsem, že radši koupim novou sestavu. Největší šanci u mě má HAL3000 Platinum 8416(AMD FX-4100(4jádra x 3,6GHz), Ati HD365 6570 2GB a 6GB operační paměti) na tom bych mohl něco rozjet ne?

ehm :) tak rozhodne ne ! tahle grafika neni vhodná na naročné hry jako BF3 :D stim si ani neškrtneš ;) je to integrovaná GPU :) těžce mimo nekupuj to :)

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805
Sry..grafiku jsem nezáměrně přehlídl. Aprílek má pravdu..s touto grafikou si zahraješ,ale dnešní náročné hry ne.Být tebou,nechám si počítač složit,výjde tě to levněji,pokud máš nějakého schopného kolegu,který by ti ho složil.Problém s nabídkou hotových sestav je ten,že se chtějí zbavit komponent,které se už tak neprodávají.Tak je cpou do sestav.Něco dají nového,něco staršího,a je v tom akorát guláš.Grafiku na dnešní i budoucí herní pecky taky koupíš už od 3 do 4 tisíc,nebo se mrkni do Bazaru..ale to bych moc nedoporučoval.Tu na stránkách 4.GF je taky sekce prodám,někdy tu kluci prodávaj i grafiky.Stačí se jen koukat ^_^Do 15 tisíc složíš při dnešních cenách docela slušný a výkonný počítač.(vyjímkou jsou HDD,ty jsou drahé)Popřemýšlej,co je pro tebe lepší.Ahoooj :3:

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
díky hoši, že mi helpujete..ale odešel mi komp, takže hledám rychlou (a relativně levnou) náhradu, a dostal jsem možnost tohoto PC. Sice ta grafika není nic moc, ale CoD4 na tom rozjedu, a do BF3 rozhodně nepujdu....Takže to vemu, při nejhorším investuju do grafy, ale aspoň budu mít to čtyrjádro :-)

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták
když už jsme tu naťukli ty grafické karty, jakou by jste mi doporučili? nějak tak do 2000,- :-) díky..

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekMuStanG dne 29.03.2012 - 18:30 napsal:

když už jsme tu naťukli ty grafické karty, jakou by jste mi doporučili? nějak tak do 2000,- :-) díky..
oprava : do 3000,- :-D

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Aprilek

Private 1st Class

• Člen
  • 50 Příspěvků:
63
jesltli chces znamej prodava 2x 6970 2gb lightning jednu za 6,500,- :oD

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekAprilek dne 29.03.2012 - 20:00 napsal:

jesltli chces znamej prodava 2x 6970 2gb lightning jednu za 6,500,- :oD
jasně...scháním tak do 3k a tak bych si mohl koupit za 6,5k to už není takový moc rozdíl jen 3káčka :-D a co tahle ?
http://www.czc.cz/as...5/98631/produkt

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805
http://www.alza.cz/m...-oc-d226159.htm to bych raději doporučil tuto :yesek5: