Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Call of Duty: Modern Warfare 3 - black screen

2 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, potřeboval bych radu. Vlastním originál steamové verze COD:MW 3. Problém je, že při startu hry, single i multi, my naběhne úvodní obrázek v bílém pozadí a dále je jen černá obrazovka. Zvuk normálně běží, hra i reaguje na klikání myší, ale to je vše. Pak musím přes správce úloh hru vypnout. Ještě včera jsem hrál multiplayer normálně, nic jsem neinstaloval, nic neměnil apod. Po vypnutí to napíše hlášku, že iw5mp.exe neodpovídá. Napadlo mě stáhnout z internetu stejný soubor a nahradit ho, ale steamová verze přece není nikde v mém přístroji :-(

Specifikace systému: Intel Core i5 2410 2,3 GHz, 4 gb ram ddr3, nvidea gt 540 2gb, windows 7 64 bit

Předem děkuji za odpověď.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Ale máš :) záleží kde máš nainstalovaný Steam a zde je cesta: ?\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Mám to tedy Cracknout? Teda stáhnout iw5mp.exe a nahradit tím stávající soubor? Díky

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních