Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

*UVVB* clan

86 odpovědí na toto téma

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
a já za to dostal mínus.....
Odeslaný obrázek

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Jako zakladatel *UVVB* se omlouvám za problémy ,které jsme způsobili.Klan bude působit dál ale budeme se snažit hrát tak,aby to nikomu nevadilo....tzn.budeme na ts s vámi a rozděleni do obouch týmu...:-)
Posted Image

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Nechcem rozvíjať túto debatu ďalej, ani nikoho urážať, pretože bola započatá téma v ktorej bolo povedané, že akékoľvek vyvolávanie novej diskusie alebo jej pokračovanie môže mať následky pre pisateľa, ale aj tak mi nedá nenapísať, čo som si povšimol pri prechádzaní banlistu. Zhliadol som pár primitívov ktorí sa všemožným a aj tým najúbohejším spôsobom snažia uraziť meno klanu UVVB, ktorý sa ničím neprečinil a nijak neporušil pravidlá.

Viem, že admini niesu povinní a ani oprávnení prezrádzať mená podľa ktorých by sme mohli identifikovať skutočných hráčov ktorý sa pod svojim PB guidom skrývajú, ale poprosil by som vás o to, aby ste uverejnili, ktorý s prepáčením za výraz primitív urážal svojimi komentármi v hre klan UVVB.

Píšem preto, že keby sa toto dialo na našu adresu, nenechal by som si to len tak prejsť hlavou. Samotný čin ktorý mal cieľ vyvolať opätovné hádky medzi užívateľmi 4gf. Daný hráč by si zaslúžil trest, ktorý by ho usmernil ako sa má na servere 4gf správať. To, že názor zakladateľa témy zdieľajú aj mnohí admini, neznamená, že si tu každý bude teraz robiť čo chce a bude urážať istú cieľovú skupinu.

Ďakujem,
S pozdravom Trojan

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky
*UVVB*Lojza = Glagiator
a pokud ti nestačí tak se třeba rozbreč!
A nick je moje věc !
Nikdo jsem neurážel pokud ano čekám na odsouzení a banánek.
Nestydím se za to co dělám je mě 42 let a nemám to zapotřebí si dělat ramena na malejch klukách!
Pokud žijeme ve 21 století a je demokracie a svoboda názoru tak snad mě nebude nikdo diktovat jaký nick si dám nebo nedám.
Hraji již 3,5 roku a klidně si CODko vymažu pokud Váš klan je tak choulostivý . Ale mám soudnost a neudělám to ,neboť nic špatného jsem neprovedl.

Nejednou jsem si dal nick jiného klanu a nikomu to nikdy nevadilo !!!
A Váš klan nerozumí srandě nebo co ?

Příspěvek upravil Libunda: 8.04.2012 - 20:31

Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekGladiator dne 7.04.2012 - 21:17 napsal:

*UVVB*Lojza = Glagiator
a pokud ti nestačí tak se třeba rozbreč!
A *UVVB* Pepík = TeRmIxXx
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Terrorista Phil XX dobrej sberatel negativu :D

...aby se taky nestalo, ze nekdo naprogramuje takovou funkci, ze kdyz player XYZ bude na serveru 123, tak se dalsimu ABC hracovi objevi "sorry, server je plny, prijd pozdeji".... a zahraje si clan tag jen tam, kde ta funkce nebude. Pricemz clan tag osloveni pouzivam jako neutralni priklad jiste cilove skupiny.

^_^
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Flame

:locked2:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních