Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Provokace Darksider

• Zamčené téma Téma je zamčeno
22 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, tento hráč dnes mě dnes provokoval. Neměl žádný důvod, nic jsem mu neudělal. Jen jsem měl štěstí a vyhrál jsem. Já nikoho během hry neprovokuji a ocenil bych, kdyby se i ostatní ke mě také tak chovali.

server 62.dm
Darksider
57a4 8ef6
záměrná provokace

sreen jsem musel nahrát na Ulozto.cz, jsou velké, děkuji za pochopení

iw3mp 2012-05-05 16-49-43-75.bmp

iw3mp 2012-05-05 16-51-11-56.bmp

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Bengoro moc to prozivas proste to ignoruj tohle nepovazuju za banovatelne

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
tak jsem prošel konverzaci 2 hodiny dozadu a našel jsem jediné

dar - bengoro nejako to nejde co:D
ben-hahahahahha
dar - trapacku :D
ben - darksider? co jsi mi to napsal?

nezlob se na mě, ale ty už hledáš problemy všude. Toto není žádná provokace. Už mi to přijde tak, že ti dělá dobře, když kolem tebe admini skáčou jako kolem nějaké hvězdy.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Sry K4r3l01 co ted napíšu, ale tohle není banovatelné? a moc to prožívám? Tak to si to přeber znovu...příjdu na server, pozdravím a pořád se do mě bude někdo navážet? Za co? Je normální, že někdo někoho záměrně provokuje? Podle mě ne...jestli mi někdo napíše trapáčku DDD, tak čeká, že mu to vrátím a nakonec mě dá b3 ban. Ty víš moc dobře, co jsem podstoupil, abych měl klid a napíšeš, že to moc prožívám. Nehrál jsem přes týden, takže já touto hrou nežiju, ale provokovat se nenechám a z rozhodnutím nesouhlasím.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekCleanerman dne 5.05.2012 - 16:43 napsal:

tak jsem prošel konverzaci 2 hodiny dozadu a našel jsem jediné

dar - bengoro nejako to nejde co:D
ben-hahahahahha
dar - trapacku :D
ben - darksider? co jsi mi to napsal?

nezlob se na mě, ale ty už hledáš problemy všude. Toto není žádná provokace. Už mi to přijde tak, že ti dělá dobře, když kolem tebe admini skáčou jako kolem nějaké hvězdy.

to hahhaa bylo něco jiného...měl jsem radost, že jsem vyhrál...nevztahovalo se to na něj. Až tě Briki potkám ve hře, tak ti taky napíšu trapáčku DDD, co ty na to? co by jsi mi napsal?

Příspěvek upravil Bengoro: 5.05.2012 - 16:50

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekBengoro dne 5.05.2012 - 16:49 napsal:

to hahhaa bylo něco jiného...měl jsem radost, že jsem vyhrál...nevztahovalo se to na něj. Až tě Clene potkám ve hře, tak ti taky napíšu trapáčku DDD, co ty na to? co by jsi mi napsal?

to hahhaa bylo něco jiného...měl jsem radost, že jsem vyhrál...nevztahovalo se to na něj. Až tě Briki potkám ve hře, tak ti taky napíšu trapáčku DDD, co ty na to? co by jsi mi napsal?

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
jak jsem již psal, prošel jsem chat 2 hodiny nazpátek a není tam nic, co by proti tobě někdo napsal, tak jaképak provokace hned po připojeni?
Kdybych měl za takovéto slovíčka banovat, tak je 98% hráčů zabanovaných. neříkám, že se mi to líbí - trapačku, lowko, šašku apod. ale uznej, že toto se prostě banovat neda
neoplácel jsi nadávku a to je dobře - nic dalšího se nekonalo

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
V pohodě, už to neřeším, zeptal jsem se a bylo mi odpovězeno. Se slušností člověk nikam nedojde.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
to je hezké, že jsi měl radost z vítězství, ale napsal jsi hahahaha - což si ostatní mohli vyložit jako vysměch jejich vysledků a že ti dark... napsal to co napsal jako reakci na tvoji radost - on tu radost neměl a nepochopil tvůj radostný projev.

pokud se ti moje rozhodnutí nelíbí, podej na mě stížnost, já se toho nebojim

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Napsal jsem, že to už neřeším. Podle mě za to měl dostat min warninig a stěžovat si nebudu. Tohle nemám za potřebu a končím

Příspěvek upravil Libunda: 5.05.2012 - 19:51
.... naštěstí to podle Tebe není !!...........

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Bengoro,Ty si uplakánek jako málo kdo.Nechej už toho a věnuj se v klidu hře.
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
To je super, že se to nakonec otočí proti mě. Lachy vem si nick Bengoro a jdi večer na 62. až tam budou Alícia pak mi můžeš napsat, že jsem uplakánek

Příspěvek upravil Bengoro: 5.05.2012 - 17:10

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
jak říkáš - otočí se to proti tobě
napsal jsi - Se slušností člověk nikam nedojde. - a tím jsi do mě píchl.

takže to rozebereme jinak
kdyby jsi při výhře kola kola napsal - JOOO, nebo A JE TO DOMA, nebo MáM TO !! nebo něco podobného, bral bych to jako projev radosti nad svym vysledkem
ale napsal jsi HAHAHA a to si můžu domyslet jediné - hahaha vy lamky
jak jsem již psal nahoře, tvůj projev smíchu by se dal vyložit jako vysměch ostatním a tudiž provokace, ale tvoje.

tak už nepiš, že se nedomůžeš spravedlnosti - já jsem na to háklivý

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Pokud vím, tak hahaha není zakázané a nesnaž se to překroutit v něco, co to není. Z mé strany to nebyla žádná provokace!!!! Je to výraz radosti. Nic za tím nehledej a přestaň ze mě dělat viníka. Já jsem nikomu nenapsal, že je trapáček. A příjde ti třeba normální, že napíšu že to už neřeším a Lachy mě napíše, že jsem uplakánek jako málo kdo? Sry, ale já nikoho neprovokuji, snažím se chovat slušně ve hře i zde na foru, přiznávám nejsem svatý, ale co já už všechno přečetl na mou osubu v chatu hry....a bezdůvodně

Příspěvek upravil Libunda: 5.05.2012 - 19:48
necituj poslední príspevek, precti si pravidla

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
jako admin ti nemůžu napsat to, co bych momentálně chtěl

takže ti pouze doporučím se zamyslet nad závažností přestupku jiného hráče a nad okolnostmi, které to doprovází a nekoukat na svět jednostraně

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
V pohodě...já jsem se nepřišel hádat, ale tohle je postavené na hlavu. Já jsem nikomu nic špatného nenapsal

Příspěvek upravil Libunda: 5.05.2012 - 19:48

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
taky se nerad hádám - řekl jsi svůj problém, já ti odpověděl, jak to vidím já
tvoje reakce? - "Se slušností člověk nikam nedojde."
snažím se podle svého svědomí rozhodovat spravedlivě a nezaujatě a posuzovat vše z různých stran daného problemu

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Clene...napsal jsem, že s rozhodnutím nesouhlasím, budu ho však respektovat. To, že jsem napsal, že se slušností se nikam nedojde bylo myšleno tak, že v mé žádosti o ban se na mě sesypou tři admini a moralizujete mě...ok, asi na to máte právo. Darksider, který to začal z toho vyšel jen tak. Třeba, kdyby jste napsali, že to není banovatelné, warninig, že nemá smysl, ale že hráči domluvíte, tak by to bylo v pohodě. Ale na konec jsem já ten nejhorší. Zamkněte to. Tohle už nemá smysl

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Bengoro uvedom si ze to co ty beres jako provokaci od ostatnich tak ostatni muzou brat jako provokaci tvoje hahahaha jakozto vysmech ze jsi lepsi nez oni takze je to oboustranne

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
I kdybych si Tvůj nick vzal,tak by se nic nedělo.Chodím si totiž,občas,zahrát a ne číst chat ;) Málokdy si něco přečtu :D
Odeslaný obrázek

>eP*KiK

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
-14
  • HLSW:dfd
  • xFire:asd
vi ste adminove

Příspěvek upravil Libunda: 5.05.2012 - 19:53
....... a Ty si?? .........

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

V době, kdy se řešil tento topic a došlo k údajnému prohřešku, jsem nebyl u kompu, byl jsem na kolech s dcerama. Pls editu svůj příspěvek... Když si ani nepřečteš, s kým komunikuješ, bude oslovení Brikiho "trapáčku" odměněno žhavením lebky zvané "budík" :)

Btw. souhlas s Cleanerem, nejde banovat jedno slovo u hráče, který má relativně slušný slovník, málo warningů a minimum tempbanů. DM je taky o emocích, občas tam z každého hráče vylétne nějaké to ne zcela slušné slovo. Ode mě by nedostal ani warning, spíš jen slovní upozornění v ingamechatu. Já naprosto chápu tvou frustraci ohledně Alíků, ale neber tak vážně slova jiných hráčů. Navíc každý ví, že dost rychle startuješ...

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Topik o ničem a admini se shodli. Lock
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních