Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Obviňování hráčů za Wh

• Nemůžete odpovědět na toto téma
8 odpovědí na toto téma

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370

*
POPULÁRNÍ

Zdravím vás naši hráčky a hráči,po dnešku jsem se už rozhodl napsat to pro všechny.Tím že obviňujete hráče že mají WH nám příšerně stěžujete práci sice si to neuvědumujete,ale na serveru může být přítomen admin, který má schovanou hvězdu a jinou přezdívku.Vaše ukvapené rozhodování i když hráč je točen tak vaše poznámky ho to donutí vypnout a my nic nemáme.Díky tomuto zde chodí určitě ještě mnoho Cheaterů,kteří už mohli být zabanováni.Prosím zamyslete se nad sebou a přestaňte zbytečně obviňovat hráče,kteří májí či nemají.Místo jejich obviňování je radši natočte a video předejte adminům. Mnohokrát děkuji že si to přečte a zvážíte svoje chování. Děkuji Delta

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
Souhlasim nemluve o tom kdyz sem s jinym nickem a lvlem na serveru a nekteri hraci vedi ze to jsme ja a napisou mi do chatu tak veskere me usily je ztraceno a Cheater bud odejde nebo vypne.

Usnadnite nam nam praci a u vam se zde bude lepe bez cheateru hrat. pamatuj te si ze na kazdeho jednou dojde. ;)

a hlavne tim ze mu budete psat tak vy stim nic nenadelate stejne se musi ten hrac narocit a posoudit jestli to video je prukazne aby mohl byt zabanovano.
Odeslaný obrázek

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
A ja este podotknem ze bezdovodne obvinovanie z WH je banovatelne takze nadavat na niekoho napr: ty WHčkar, urcite ma WH a podobne moze byt potrestane bez dokazov a hlavne ak je ten hrac cisty

Dante_

Private

• Člen
  • 30 Příspěvků:
73
  • LocationSlovakia
Čo sa týka toho čo tu napísal Delta a Seeker, tak majú úplnú pravdu. Už dva krát sa mi stalo, keď som mal na niekoho podozrenie a chcel som ho natočiť alebo upozorniť adminov na konkrétneho hráča, tak niektorý hráči v danej chvili začali vypisovať, že má cheaty a podobne... hráč sa zľakol a odišiel.

WW- niekto si už na toto obviňovanie, že ma WH zvykol ^_^
Posted Image

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
já jenom doplním - napište na forum na chat " ADMIN NA 26, HRAČ XY ASI WH" nebo někomu na TS
i když se vám neozvu hned jak to napíšete, vydržte!!!! bud jsem si odskočil, nebo již pátrám po minulosti toho hráče.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, přidám trošku jiný pohled. Nedávno jsem pomohl na 62. "chytit" cheatra. Hrál několik map a vůbec se nehlídal, prostě bylo průkazné, že něco má. Nikoho z ostatních hráčů nenapadlo na něj upozornit na foru, natož pořídit demo. Ptal jsem se hráčů a jediná odpověď byla: "no, byl nějakej divnej", ale že by se snažili a hlídali, aby nám hru kazili podvodníci...Psát upozornění do chatu je na nic a vyplaší ho, když už tak upozornit admina na foru, ale nejlepší je demo.

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Zdarec....,nic nemám,nikdy něměl,ani se k tomu nechystám...ale pokud vlezu na servr bez hvězdy a s jiným nickem,hned mám podle některých hráčů WHOdeslaný obrázekNo hold jsem asi dobrejOdeslaný obrázek,a někomu to prostě vadí,většinou ty výpady ignoruji,ale pokud jsou už dotěrné,dotyčného řádně poučím o jeho danné situaci.Vždy to zabereOdeslaný obrázek.Je to sorta hráčů...co nemůžou rozdejchat,že je killuješ,a jseš lepší nežli on.Toť vše k tomu páááOdeslaný obrázek
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Taky se mi několikrát stalo, že mě hráči obvinily z WH, nicméně lidí co neunesou prohru je tu na serveru spousta, já sice admin nejsem a nikdy bych na sebe ani nechtěl vzít takovou zodpovědnost, nicméně co se týče toho když to někdo napíše ve hře, snažím se ho ujistit, že daný hráč popřípadě já sám nic nemam.

PS:Stejně tak se snažím uklidnit hráče, kteří se ve hře začnou hádat, nadávat si a obcházet B3 různými obchvaty. Někdo si dá říci, někdo ne.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
za sebe mohu rici, ze komunita na serveru 54 je jiz natolik vyzrala, ze nejdrive mlcky natoci demo a az potom attackuji administratory... toto je nejlepsi mozny postup, pokud na serveru neni administrator

Stravil jsem opravdu spoustu casu chytanim cheateru jako byla skupinka Damien, Frostik apod.. hrali chytre, ale kazdy cheater jednou udela chybu a tu chybu my potom banujeme. Pokud na server dorazi admin, mnohdy nenatoci "prukazne" demo.

Proto Vas vsechny prosim, zapojte svou osobu na snaze vycistit servery od nepoctivcu... Ja osobne mam u zaslanych dukazu poznamku, kdo mi demo dodal... Takovy hrac ma proste + a je oznacen za, pouziju kraliskou vetu naseho mainadmina, "hrace prospesneho pro 4gf".

Vam cheathunterum diky...

Btw. Delto... nice work

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních