Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Rychlá střelba - vyhození všech zbraní

35 odpovědí na toto téma

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Zbytečné sem psát, protože s tím nic neuděláte, ale ať se vyjádří i ostatní.

Na co tam je ta ochrana proti nějakému skriptu rychlé střelby, že vám to vyhodí všechny zbraně na zem? Hraji na 26 a na 50 dost často (přijde tam 1 cheater za měsíc) a pokaždé když si vezmu G3 s tlumičem a začnu podle mě normálně rychle střílet (klikat) tak mě to prostě OBVINí z používání skriptu který nemám. Samozřejmě ikdyž střílím z deserta trošku rychleji tak mi to hned sprostě musí vyhodit všechny zbraně. V téhle době kdy jsou na serveru lagy celý den, tak stačí střílet i v normně (neobviní vás to z používání skriptu) a lehce se to lagne a vyhodí vám to všechny zbraně a pak není problém aby vás někdo sejmul. A ikdyby tam ten cheater přišel a střílel jak prase rychle pořád po každém tak si myslím, že je dost aktivních hráčů co by letěli na TS, nebo sem na fórum nahlásit cheatera.

Hm?

Teapack23

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
32
Plně souhlasím taky se mi občas stává když střílim z deserta tak mě to občas vyhodí zbraně..

Guest_Ib!za_*

• Host
Jojo, tohle znám. Když na mě každej řval jak mám scripty, tak jsem musel udělat videa toho jak klikám aby byl klid a od té doby se pokouším klikat tak aby nikdo nenadával a tak aby mi to nevyhodilo žádnou zbraň. Prostě se tomu musíme podřídit a je to.

Bugs Bunny

MsG

• Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Tak so všetkými tu musím suhlasiť, ja osobne používam pri CoD 4 hernú myšku a mam na nej nastavený trojklik, pri hrani s G3 mi ju teda neustale vyhadzuje a občas to človeku fakt lezie na nervy ked ma pri sebe enemy a zrazu mu padnu všetky zbrane
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

PetX

Notepad rat

• V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia

*
POPULÁRNÍ

A proti čomu myslíte, že bola tá ochrana vyvinutá? :doh:

Citovat

...a mam na nej nastavený trojklik...

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
jo ale je to nastavený myslím až moc citlivě.. někdy se to povede i normalním klikáním :)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Bugs Bunny

MsG

• Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny

Zobrazit příspěvekPetX dne 13.05.2012 - 10:33 napsal:

A proti čomu myslíte, že bola tá ochrana vyvinutá? :doh:

pokial ma človek myšaka s dobrou odozvou nieje potreba ani ten trojklik....nestavalo sa mi to len v pripade trojkliku ale aj v prípade obyčajného klikania
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
Panove me reknete jak to delate mam taky herni mys a dokazu klikat rychleji nez za pouziti trojkliku a zbran me to este nikdy nevyhodilo.
Odeslaný obrázek

Guest_Ib!za_*

• Host
http://www.youtube.c...MM&feature=plcp

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Zaujímavé...když tedy lidé nemají skripty, pro jim to vyhodí všechny zbraně?Já jsem už kolikrát rychle klikal a nikdy mi to ty zbraně nevyhodilo...jak říkám, zaujímavé...
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Tak jako normálním klikáním určitě né to je kolečkem nebo trojklikem to bych chtěl vidět ty vaše prsty že by jste dokázali tak rychle klikat?Nemožné máte určitě něco na rychlé klikání atd.Což hraničí z porušováním pravidel 4gf. Vždyť jo - za pravdu se každej zlobí. :yesek5:

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 13.05.2012 - 11:57

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
A já myslel, že trojklik je tu zakázán. Proto jsem ho raději ani nenastavoval :D

WsxsW

Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Nemám žádný trojklik ani dvojklik ani čtyřklik ani tupé kolečko nepoužívám a vyhazuje mě to při střílení z G3 celkem často. A teď při tom lagování stačí i klikat normálně a lagne se to a vyhodí vám to ty zbraně i tak.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Tak pri lagu to je normalni ze ti to vynechá pohled a skočí to do jiného jako hazíš granat zrovna lág tak jako kdybys ho nehodil to vypadá a přitom ho hodiš tak lágy do toho nemíchej.Jo bengoro trojklik je zakazanej.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 13.05.2012 - 11:49

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

WsxsW

Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Jenže jde i o to že nikde jinde takováhle ochrana není. Akorát to omezuje hráče. Prostě to vyhodí všechny zbraně na zem jenom proto protože rychle klikáte. Dá se to uklikat v pohodě!!!!!!!!! Ale nejspíš proto protože mnozí z těch co se podíleli na nastavování téhle věci jsou líní rychleji klikat tak to blokli i ostatním ;)

EDIT: Jde pěkně vidět že mám pravdu, to bych za to nedostal až tolik mínusů.

Příspěvek upravil WsxsW: 17.05.2012 - 09:04

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
tak proc to neudelat tak ze ti to vyhodi pouze treba deagla ale hl. ti to necha
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
pánové mám takové tušení, že se pracuje na ochraně scriptu, kolečka, trojkliku apod. a že ve chvíli kdy to bude připraveno, tak se ochrana vyhazováním zbraní zruší

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Ale je divné tedy že někdo vyvine takovou rychlost kliku vždyť je to určitě nastaveno na nějaké setiny sekundy kolikrát se to zmáčkne ne?Mě se to teda stalo taky ale dělala to myška klikl sem jednou ale nějak nedomykávala a klikalo to mockrát ale to bylo opravdu rychle a to potom mě zbraň vypadla z ruky.

Carloss

Sergeant Silver

• Člen
  • 230 Příspěvků:
232
Méně klikat a lépe mířit a máte to... střílím normálně a žádné zbraně mi to nevyhazuje.

Berserk

Recruit

• Člen
  • 19 Příspěvků:
1
souhlasim me se jiz taky stalo ze mi to vyhodili zbrane aniz bych pouzival scripty proste sem chytl mys a zkusil co nejrychlejc klikat

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
njn ale tos skoro jednou rukou drzel a druhou klikal

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
  • HLSW:papez.jv4@seznam.cz
  • xFire:pep4n
Mě se to stává akorát s G3 s jinejma ne. A na kolečku nám stunty ;-)

Odeslaný obrázek

k3nNy

Gunner Gold

• Člen
  • 92 Příspěvků:
55
Ibizo to teda moc rychle nestřílíš :D já klikám 3x rychlejš :D i když všichni si tu myslej že mam scripty :D
Jsem prostě k3nNy :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
zajimave, ze se v polovine topiku opirate o realitu (hazeni granatu, prostrely, behani, skakani), ale rychlost strelby musi byt arcade. Asi je na case, aby si spousta z vas sahla do svedomi a uvedomila si, co vlastne chce.

opet topic o flamu "jak rychle klikam ja" aneb "ja scripty, makra ani nic podobneho nemam"

libu... ted jsi na tahu

nerW

Gunner Gold

• Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Mne sa to este nikdy nestalo, proste som to asi neuklikal a s G3jkou hrajem celkom často ale nepovažujem rychloklik za nejaku extra vyhodu pri tejto zbrani, ved ked presne namieris tak staci jeden klik :yesek5: A co sa tyka deagla tam je to vlastne rovnake, menej rychlo a viac presnejsie je urcite lepsie ako rychlo a niekam doneba. Akurat som videl niekoho ked to skusal s Baretom a mu ho vyhodilo :D

Příspěvek upravil nerW: 16.05.2012 - 12:37

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
Teda musím to opravit stalo sem mi to jednou cca 30min hraní (pak mě to začalo štvát) bylo na na DM, a od tý doby to je ok. (nebo že tam nehraju ??)

Odeslaný obrázek

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Mne sa to ešte nidky nestalo, ani s G3, ani s Deaglom. Klikám fakt rýchlo, ale že by mi to zbrane vyhodilo ? :-D Omg vyčistite si tie kompy od tých všelijakých blbostí :-D aj keď som si držal myš jednou a klikal druhou, nikdy mi to zbrane nevyhodilo ... to je úplne asi o niečom inom, lebo niekomu sa to stalo, a niekomu nie. A reči typu, no určite strielam 3x rychlejšie ako ty, lebo mi to mamka povedala, si nechaj na doma. Natoč sa, a daj na web. :-)

Oxxid

Corporal Silver

• Člen
  • 112 Příspěvků:
68
Já mám na rychlé střílení makro na myši a všelijaký anti-scripty se muzou jit bodnout :D

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
Já se přiznám celou dobu hraju čistě ale zbran mi to vyhodilo byla to g3 ale vždy při lagu když jsem chtěl poprvé vystřelit jinak můžu klikat seberychleji a zbraň mi to nevyhodí Delta

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Nic podobného....co zde popisujete,se mi nikdy nestalo.Odeslaný obrázekVystřelení zbraně z rukou..to ano,ale toto??,Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
Palko mě to udělalo 2x na 26 při normálním klikání ale předtím nic

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Možná to je tím že mám jen obyčejnou myš, ale včera jsem to schválně zkoušel, klikat s G3 a Deaglem co nejrychleji a ani jednou mi to zbraně nevyhodilo. Nesmíte u toho cod pít tolik energeťáků, pak máte v sobě moc kofeinu a odráží se to na vaší rychlosti klikání :)

WsxsW

Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962
Jako neříkám že pořád, ale co hraji s G3 tak téměř pokaždé. Samozřejmě že stačí 1-2 hity a enemy je dead, ale líbí se mi jak to střílí rychle :D

Jinak všimli jste si někdy toho, že většinou když jste poslední v kole 1v1 tak stačí 1 rána do nepřítele a je mrtvý a normálně když začíná kolo a hitnete ho několikrát tak ho to ani nezabije? A není to tím že ten 1 hit je HS :D, klidně hruď nebo záda.

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
Sice je to off tipoic, ale už mě to párkrát přišlo, ale není to náhodou tím, že po zabití posledního se hra okamžitě zastaví, takže ty nestihneš třeba automaticky vystřelit další 2 hity ;-), nevím ale podle mě to můuže být tím. Už jsem to taky sledoval :D

Odeslaný obrázek

RedBull...

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
35
  • HLSW:sedlacek.martin.94@gmail.com
  • LocationBinz Německo
Podle mě tu zbraň to vyhodí jen když je tam script. Já hraji na potkanovy z Hypernovy kde kolečko se viklá a trojklik to nezná střílím taky rychle, a taky mě podezírají, ale nikdy se mi nestalo že by mi to odhodilo zbraň. Možná bych věděl kde je chyba, ale ta se těžce dokazuje.
„Oko za oko a svět bude slepý..“

"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."

WsxsW

Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekAvicii' dne 25.05.2012 - 11:16 napsal:

Podle mě.....

Podle tebe no, ale ve skutečnosti to tak není.

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních