Zneužíváni Sponzorských práv
Aras
13.05.2012
Zdravím , chtěl bych se jen zeptat zda je přehazování ostatních hráčů mimo domluvu a nedobrovolně zneužívání práv . Dám příklad : Povídám si z někym a najednou se ozve že uživatel byl přehozen z chanelu a pak se vrátí a řekne proč mě přehazoval když on nechtěl , znova ho přehodí a řekne mu at je tady ( ale uživatel nechce ) ... Pak jeto že si lidi hází mimo chanel když se jim nelíbí že si sním nepovídá atd . Ptoto se ptám zda může sponzor přijít o tyto práva pokud toto bude porušovat nadále ...
Coach
13.05.2012
Ano, dá se tomu říkat i jako zneužívání práv...
Nejprve by měl dostat pouhý warning od admina a až podruhé by se ty práva měla odebrat
GEORGE.cz
13.05.2012
Podle mého názoru je to určitě porušovaní a hlavně zneužívání práv sponzora.
cleanerman
13.05.2012
a co to napsat do PM nějakému adminovi, nebo ještě lépe "pouknout" admina na TS???? vyřeší se to rychle
cleanerman
13.05.2012
ale pozor!!!!! na všechno musí být důkaz !!!!! ne že napíšeš XY udělal to a to a tím pádem XY přijde o práva. screen TS logu - tam je vždy napsáno kdo koho přehodil
GEORGE.cz
13.05.2012
Sponzoři jsou i děti pak to takhle dopadá že si myslí že můžou všechno já sem sponzor kdo je víc.
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 13.05.2012 - 17:13
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 13.05.2012 - 17:13
Aras
13.05.2012
je mi sice jen 14 ale vim kam sahaj hranice ... myslim si ze uz mam rozum na to co si muzu a aco ne dovolit
Col!ar
13.05.2012
ano byl jsem u toho a sponzora sem na to 2x upozornoval a dotycny hrac byl i nadale prehazovan(ackoli si to nepral) dokonce i me ho prehodil... takze urcite bude treba si o tom promluvit s nejakym modrym adminem...
nerW
13.05.2012
ja to tiez nemam rad ked lietam hore dole, aspon ze si uz niektory ludia zvykli a chodia rovno k nam do kanala :P
Aras
13.05.2012
Dělat bordel na TS se ještě udýchat dá ale znáte ty lidi ... zachvilku to zajde dál že když se mu někdo nebude líbit tak půjde hned !votekick atd... Jak to znám : SPONZOR NENí ADMIN !