←  Dotazy ohledně 4GF serveru / Question

For Gamers Fusion

»

Zneužíváni Sponzorských práv

Locked

, uživatelova fotka Aras 13.05.2012

Zdravím , chtěl bych se jen zeptat zda je přehazování ostatních hráčů mimo domluvu a nedobrovolně zneužívání práv . Dám příklad : Povídám si z někym a najednou se ozve že uživatel byl přehozen z chanelu a pak se vrátí a řekne proč mě přehazoval když on nechtěl , znova ho přehodí a řekne mu at je tady ( ale uživatel nechce ) ... Pak jeto že si lidi hází mimo chanel když se jim nelíbí že si sním nepovídá atd . Ptoto se ptám zda může sponzor přijít o tyto práva pokud toto bude porušovat nadále ...
Odpovědět

, uživatelova fotka Coach 13.05.2012

Ano, dá se tomu říkat i jako zneužívání práv... :) Nejprve by měl dostat pouhý warning od admina a až podruhé by se ty práva měla odebrat :)
Odpovědět

poté co příjde o práva už je nedostane ne ?
ani kdyby si je zaplatil
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 13.05.2012

Podle mého názoru je to určitě porušovaní a hlavně zneužívání práv sponzora.
Odpovědět

, uživatelova fotka Coach 13.05.2012

To záleží na adminovi,pokud je dostane zpět nebo ne... :)
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 13.05.2012

a co to napsat do PM nějakému adminovi, nebo ještě lépe "pouknout" admina na TS???? vyřeší se to rychle
Odpovědět

ale pozor!!!!! na všechno musí být důkaz !!!!! ne že napíšeš XY udělal to a to a tím pádem XY přijde o práva. screen TS logu - tam je vždy napsáno kdo koho přehodil
Odpovědět

nějak se to vyřeší ... máme 2 svědky + 1 je admin :)
Odpovědět

Sponzoři jsou i děti pak to takhle dopadá že si myslí že můžou všechno já sem sponzor kdo je víc. :yesek5:
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 13.05.2012 - 17:13
Odpovědět

je mi sice jen 14 ale vim kam sahaj hranice ... myslim si ze uz mam rozum na to co si muzu a aco ne dovolit :)
Odpovědět

Nojo ale kazdej hlavu nema :tongue:
Odpovědět

, uživatelova fotka Col!ar 13.05.2012

ano byl jsem u toho a sponzora sem na to 2x upozornoval a dotycny hrac byl i nadale prehazovan(ackoli si to nepral) dokonce i me ho prehodil... takze urcite bude treba si o tom promluvit s nejakym modrym adminem...
Odpovědět

, uživatelova fotka nerW 13.05.2012

ja to tiez nemam rad ked lietam hore dole, aspon ze si uz niektory ludia zvykli a chodia rovno k nam do kanala :P
Odpovědět

Dělat bordel na TS se ještě udýchat dá ale znáte ty lidi ... zachvilku to zajde dál že když se mu někdo nebude líbit tak půjde hned !votekick atd... Jak to znám : SPONZOR NENí ADMIN !
Odpovědět

každý vote se zpětně prověřuje
Odpovědět

, uživatelova fotka Marsal_Konev 13.05.2012

Vybaveno

:locked:
Odpovědět
Locked