←  Pokec / Discussion

For Gamers Fusion

»

Morava a hráči 4gf.cz ?

, uživatelova fotka ⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus 21.05.2012

Rád bych udělal jeden topic,jedno místo kde by se seznámili a mohli se kontaktovat hráči COD4 na našich servrech 4gf.cz z Moravy - přesněji z okolí Brna,Zlína,Olomouce,UH a dalších přilehlých krajů ,kteří by měli zájem udělat sraz,pokecat,dat pivečko,nebo kolalokovu limonadu :D ,popřípadě rozšířit řady hráčů COD4 o své další kamarády.
Omezení není ale pochybuji že pojede někdo z Prahy na 2-3 pivka do Brna nebo Zlína a pak pojede zas domů :D

Dnes ráno jsem si například všiml že Maťo hrající na servru 54 je přímo z Kroměříže,přitom dozvědět se tuto informaci byla spíše jen náhoda takže proto tento topic
Moraváci napište ozvěte se... domluvime se sejdeme,pokecame,zasmejeme ... a pak spolu zahrajeme COD4 :)
Přiložený obrázek

Jinak pochybuji že mě někdo nezná ale i tak ...
Markus momentalne sranda klan - [{-_-}] Markus
hraju výhradně servry 26,50,občas 54 takže jen SAD ale z nudy občas zajdu i Zombiky,gungame nebo jinou anomálii od SAD :)
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 07:03
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 21.05.2012

ve vizovicích mám chatu, takže bych se teoreticky mohl zapojit také
Odpovědět

, uživatelova fotka MuStanG 21.05.2012

já jsom z Fryštáku na lakovanou limonadu zajdu
Odpovědět

, uživatelova fotka Bris 21.05.2012

Já jsem z Mohelnice okr.Šumperk :yesek5:
Odpovědět

Z Fryštáku? tam sem komusi dělal krbové kamna ještě to nevyhorelo? :D

Piste piste a reknete i dalsim kdo nekoho zna a je z okoli ...
Odpovědět

, uživatelova fotka MuStanG 21.05.2012

Markus dne 21.05.2012 - 14:55 napsal:

Z Fryštáku? tam sem komusi dělal krbové kamna ještě to nevyhorelo? :D

Piste piste a reknete i dalsim kdo nekoho zna a je z okoli ...

to nevím, dlouho nám tu nic nehořelo, kromě lesa, tak pokud jsi nedělal krb nějaké lišce v noře, tak můžeš být se svou prácí spokojený...
Odpovědět

, uživatelova fotka Brnda 21.05.2012

okres:Zdar nad Sazavou
vesnice:otin
pobliz: Merin,Pavlinov,Velke Mezirici
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 21.05.2012

okres: Znojmo
Historické město Jevišovice :D
Doufám že Jevišovice nikdo nezná :D
Odpovědět

No ja jsem puvodem z Břežan u hrušovan n./Jev. :D takže sice jsi dal ale znam :D
Pokud ti nebude delat problem zajet jednou za dva tri mesice do čajovny do Brna tak vitej v klubu :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Bulos123 21.05.2012

Okres : F-M
město: Ostrava( popravdě bydlím v krmelíně ale to nikomu určitě nic neříka inak je to mezi F-M a Ostravou)
Odpovědět

, uživatelova fotka WsxsW 21.05.2012

Lol, já bydlím ve F-M a každej den jezdím do školy do Ostravy.
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 21.05.2012

Brnda dne 21.05.2012 - 16:24 napsal:

okres:Zdar nad Sazavou
vesnice:otin
pobliz: Merin,Pavlinov,Velke Mezirici

V otine jsem opravoval chodniky po kopani :yesek5: Do zdaru jezdim obcas jsem z chotebore a jsme ve stejnem kraji vysocina.
Odpovědět

, uživatelova fotka Čučo 21.05.2012

Okres F-M, ale bydlím až u Polských a Slovenských hranic,takže JabloCity (Jablunkov) ;)

Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 21.05.2012

WsxsW dne 21.05.2012 - 19:48 napsal:

Lol, já bydlím ve F-M a každej den jezdím do školy do Ostravy.

No vidíš já se v F-M učil na horníka v SOU julia fučíka v letech 1976-1979 :yesek5:
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 21.05.2012

VVP Libavá
Okres Olomouc
"jsem z lesa ale co" :D

za nějakej ten pátek proč né že :)
Odpovědět

Brndo mas plne soukrome zpravy takze aspon mi posli na sebe kontakt do pm a zkusime nekdy neco domluvit ....

Spajku ja na Libavě byl na vojne - sakra to jsou lesy :D a ty kopce tam...
Vypraveli nam ze se tam strilelo s tepelne navadenyma raketama do tech strani - jenze jim ta raketa hodila bobek na hlavu a preletela ten kopec a letela na traktor co za kopcem oral pole - prej no nevim ale historka to byla zajimava kdyz sme tam byli zavreni na mesic a ucili nas TTDčka :D
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 22:17
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 21.05.2012

F-M ???????? tam jsem byl 1982 na vojně
Odpovědět

, uživatelova fotka BELY 21.05.2012

Zdarec Markusi a všichni ostatní, já s přítelkyní jsme z okolí Hodonína na jižní Moravě, jestli Vám to něco říká, městečko Dubňany. Taky bych někam s někym někdy :D...zašel :)
Odpovědět

, uživatelova fotka BARTY 22.05.2012

hmmm asi budu muset vytvorit podobny topic pro zapadni cechy
Odpovědět

, uživatelova fotka Brnda 22.05.2012

no ehm no no no problem srry ja sem mel plnou postu takze no ehm ehm ehm tak me to jaksi ehm neprislo no ehm ehm srry :D :D :D :D :D sem si nevsimnul a 50 je malo tak jestli tak znova pls :D fakt srry :D :D :D
Odpovědět

, uživatelova fotka ⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus 22.05.2012

Ještě někdo z okolí Zlína,Brna,Olomouce nebo i jiných částí moravy a slezka kdo je schopen se domluvit a zajít na pivko - nahodte mi do osobni posty kontakt na vas nejlepe vsak (email) - kecam .. :D mobil :D
Jak nas bude vicero tak neco domluvime.Pak budu posilat plosne SMS o domluve jak kde co a kdy....
Odpovědět

, uživatelova fotka Carloss 22.05.2012

Moje město je Petřald u Karviné... ale blíže to mám do Ostravy, kam chodím i na školu :yesek5:
Odpovědět

Guest_Ib!za_* 22.05.2012

BARTY - SOUHLAS!!!!!
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 22.05.2012

vasi rozmluvu by znacne usnadnilo uvedeni sveho bydliste do mapy uzivatelu zde na foru - nahore menu members/mapa uzivatelu a tam zadate svou lokalitu... komunikace a hlavne prehled se vam vyrazne usnadni.
Odpovědět

, uživatelova fotka ⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus 22.05.2012

To urcite ano Briki,jen jsem nechtel nahanet lidi a obepisovat kazdeho pobliz,pokud nekdo ma zajem a je aktivni na foru sam si napise a da na sebe kontakt (mě) a pak se az domluvi meeting...
Odpovědět

, uživatelova fotka Hašan 22.05.2012

S-N-D-K:BELY dne 21.05.2012 - 22:34 napsal:

Zdarec Markusi a všichni ostatní, já s přítelkyní jsme z okolí Hodonína na jižní Moravě, jestli Vám to něco říká, městečko Dubňany. Taky bych někam s někym někdy :D...zašel :)
Cus znam, kousek. Jsem z rumunksa :) Vacky
Odpovědět

, uživatelova fotka Oxxid 25.06.2012

Asi jste to viděli ale kdo ne tak William Wallace tady udělal nějaké video na 4GF.CZ ^_^
http://www.youtube.c...A&feature=g-u-u
Odpovědět