Morava a hráči 4gf.cz ?
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
21.05.2012
Rád bych udělal jeden topic,jedno místo kde by se seznámili a mohli se kontaktovat hráči COD4 na našich servrech 4gf.cz z Moravy - přesněji z okolí Brna,Zlína,Olomouce,UH a dalších přilehlých krajů ,kteří by měli zájem udělat sraz,pokecat,dat pivečko,nebo kolalokovu limonadu
,popřípadě rozšířit řady hráčů COD4 o své další kamarády.
Omezení není ale pochybuji že pojede někdo z Prahy na 2-3 pivka do Brna nebo Zlína a pak pojede zas domů
Dnes ráno jsem si například všiml že Maťo hrající na servru 54 je přímo z Kroměříže,přitom dozvědět se tuto informaci byla spíše jen náhoda takže proto tento topic
Moraváci napište ozvěte se... domluvime se sejdeme,pokecame,zasmejeme ... a pak spolu zahrajeme COD4

Jinak pochybuji že mě někdo nezná ale i tak ...
Markus momentalne sranda klan - [{-_-}] Markus
hraju výhradně servry 26,50,občas 54 takže jen SAD ale z nudy občas zajdu i Zombiky,gungame nebo jinou anomálii od SAD
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 07:03
Omezení není ale pochybuji že pojede někdo z Prahy na 2-3 pivka do Brna nebo Zlína a pak pojede zas domů
Dnes ráno jsem si například všiml že Maťo hrající na servru 54 je přímo z Kroměříže,přitom dozvědět se tuto informaci byla spíše jen náhoda takže proto tento topic
Moraváci napište ozvěte se... domluvime se sejdeme,pokecame,zasmejeme ... a pak spolu zahrajeme COD4
Jinak pochybuji že mě někdo nezná ale i tak ...
Markus momentalne sranda klan - [{-_-}] Markus
hraju výhradně servry 26,50,občas 54 takže jen SAD ale z nudy občas zajdu i Zombiky,gungame nebo jinou anomálii od SAD
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 07:03
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
21.05.2012
Z Fryštáku? tam sem komusi dělal krbové kamna ještě to nevyhorelo? 
Piste piste a reknete i dalsim kdo nekoho zna a je z okoli ...
MuStanG
21.05.2012
Markus dne 21.05.2012 - 14:55 napsal:
Z Fryštáku? tam sem komusi dělal krbové kamna ještě to nevyhorelo? 
to nevím, dlouho nám tu nic nehořelo, kromě lesa, tak pokud jsi nedělal krb nějaké lišce v noře, tak můžeš být se svou prácí spokojený...
Brnda
21.05.2012
okres:Zdar nad Sazavou
vesnice:otin
pobliz: Merin,Pavlinov,Velke Mezirici
vesnice:otin
pobliz: Merin,Pavlinov,Velke Mezirici
antifasatan
21.05.2012
okres: Znojmo
Historické město Jevišovice
Doufám že Jevišovice nikdo nezná
Historické město Jevišovice
Doufám že Jevišovice nikdo nezná
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
21.05.2012
No ja jsem puvodem z Břežan u hrušovan n./Jev.
takže sice jsi dal ale znam 
Pokud ti nebude delat problem zajet jednou za dva tri mesice do čajovny do Brna tak vitej v klubu
Pokud ti nebude delat problem zajet jednou za dva tri mesice do čajovny do Brna tak vitej v klubu
Bulos123
21.05.2012
Okres : F-M
město: Ostrava( popravdě bydlím v krmelíně ale to nikomu určitě nic neříka inak je to mezi F-M a Ostravou)
město: Ostrava( popravdě bydlím v krmelíně ale to nikomu určitě nic neříka inak je to mezi F-M a Ostravou)
GEORGE.cz
21.05.2012
Čučo
21.05.2012
Okres F-M, ale bydlím až u Polských a Slovenských hranic,takže JabloCity (Jablunkov) ![]()
GEORGE.cz
21.05.2012
spajk ツ
21.05.2012
VVP Libavá
Okres Olomouc
"jsem z lesa ale co"
za nějakej ten pátek proč né že
Okres Olomouc
"jsem z lesa ale co"
za nějakej ten pátek proč né že
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
21.05.2012
Brndo mas plne soukrome zpravy takze aspon mi posli na sebe kontakt do pm a zkusime nekdy neco domluvit ....
Spajku ja na Libavě byl na vojne - sakra to jsou lesy
a ty kopce tam...
Vypraveli nam ze se tam strilelo s tepelne navadenyma raketama do tech strani - jenze jim ta raketa hodila bobek na hlavu a preletela ten kopec a letela na traktor co za kopcem oral pole - prej no nevim ale historka to byla zajimava kdyz sme tam byli zavreni na mesic a ucili nas TTDčka
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 22:17
Spajku ja na Libavě byl na vojne - sakra to jsou lesy
Vypraveli nam ze se tam strilelo s tepelne navadenyma raketama do tech strani - jenze jim ta raketa hodila bobek na hlavu a preletela ten kopec a letela na traktor co za kopcem oral pole - prej no nevim ale historka to byla zajimava kdyz sme tam byli zavreni na mesic a ucili nas TTDčka
Příspěvek upravil Markus: 21.05.2012 - 22:17
BELY
21.05.2012
Zdarec Markusi a všichni ostatní, já s přítelkyní jsme z okolí Hodonína na jižní Moravě, jestli Vám to něco říká, městečko Dubňany. Taky bych někam s někym někdy
...zašel
Brnda
22.05.2012
no ehm no no no problem srry ja sem mel plnou postu takze no ehm ehm ehm tak me to jaksi ehm neprislo no ehm ehm srry
sem si nevsimnul a 50 je malo tak jestli tak znova pls
fakt srry
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
22.05.2012
Ještě někdo z okolí Zlína,Brna,Olomouce nebo i jiných částí moravy a slezka kdo je schopen se domluvit a zajít na pivko - nahodte mi do osobni posty kontakt na vas nejlepe vsak (email) - kecam ..
mobil 
Jak nas bude vicero tak neco domluvime.Pak budu posilat plosne SMS o domluve jak kde co a kdy....
Jak nas bude vicero tak neco domluvime.Pak budu posilat plosne SMS o domluve jak kde co a kdy....
Carloss
22.05.2012
Moje město je Petřald u Karviné... ale blíže to mám do Ostravy, kam chodím i na školu
Briki
22.05.2012
vasi rozmluvu by znacne usnadnilo uvedeni sveho bydliste do mapy uzivatelu zde na foru - nahore menu members/mapa uzivatelu a tam zadate svou lokalitu... komunikace a hlavne prehled se vam vyrazne usnadni.
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
22.05.2012
To urcite ano Briki,jen jsem nechtel nahanet lidi a obepisovat kazdeho pobliz,pokud nekdo ma zajem a je aktivni na foru sam si napise a da na sebe kontakt (mě) a pak se az domluvi meeting...
Hašan
22.05.2012
Oxxid
25.06.2012
Asi jste to viděli ale kdo ne tak William Wallace tady udělal nějaké video na 4GF.CZ 
http://www.youtube.c...A&feature=g-u-u
http://www.youtube.c...A&feature=g-u-u