←  Vyřešené Bany

For Gamers Fusion

»

zadost o demona jakem hraju(prej s WH)

Locked

, uživatelova fotka blackky 28.05.2012

chtel bych videt to demo kvuli jakemu jsem sotal IP ban za WH jak rekl Arvern ...:X
Odpovědět

, uživatelova fotka Marsal_Konev 28.05.2012

Podej si žádost dle pravidel
Odpovědět

nevim jaka jsou pravidla a nehodlam to studovat ... proste chcu to demo protoze jak mam vedet zaco ste mi dali WH .... porad banujete ty skily aby tu nehrali na serverech protoze jsou pro ostatni moc dobry .................................................. :-XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Odpovědět

S tímto přístupem daleko nedojdeš "nevím, nehodlám, chcu" pravidla tu jsou pro všechny a ty je budeš také dodržovat.

Ps: I když vím o co se jedná, když jsem tě banoval já :;: , tak i přesto budeš muset napsat žádost dle pravidel!
Odpovědět

JO jasne .... davate tu bany za dema ktere tendotycny jakemu davate ban ani nevidel tak co to doprdele je ? taky muzu udelat nejakej screen kde borec da wallbang (jestli vis co to je ) a da tam 3 borecky jednou ranou reknu ze ma WH das mu ban on te screen ani neuvidi a maIP hnedka .... uzmrdam i nato demo mate tu proste SHIT system a at si vam tu hrajou uz jenom lowky CAU
Odpovědět

Napsal bych na shledanou, ale raději sbohem.
Odpovědět

Je tu plno zvědavců a nedočkavců, tak zde je z kompilované video by WW

http://youtu.be/OuJI5tFSuS8
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 28.05.2012

není to správně napsaná žádost takže si dovolím napsat.

BUSTED!!! ty "skillo" ses fakt chudak a to bez pardonu.
Odpovědět

, uživatelova fotka P@lko 28.05.2012

Pěkný...moooc pěkný,ale nechápu,proč se dotyčný pořád tak šprajcuje,,Já NIC..Já MUZIKANT,, :error:
Příspěvek upravil Libunda: 29.05.2012 - 07:55
Odpovědět

, uživatelova fotka John_RamboCZ 28.05.2012

A mě bylo divné, jak to furt děláš.
Odpovědět

, uživatelova fotka Darksiders 28.05.2012

Aj mi bolo čudné ako dnes moc dobre hral !! takto on nikdy nehral.. tak dobre.Potichy si idem a predomnou som dead.Ja že čisté wh a on že slyším.Tak teraz si doslyšel.
Odpovědět

, uživatelova fotka Libunda 28.05.2012

blackky: Heh, to že si cheater a podvodník, to je smutný, ale že ze sebe si ještě schopnej udělat před celým serverem blbce, to mě teda dostává !!
Odpovědět

, uživatelova fotka Pravarukadabla 28.05.2012

Amen libu:)
Odpovědět

, uživatelova fotka Brnda 28.05.2012

Hmmmmmmmmm ja myslel ze si v klidu kluk az na ten spam jinac byla sranda a ty takhle si me sklamal hochu
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 28.05.2012

pravidla pro diskutovani na foru a prispivani do sekce bany/unbany...

ja vas chapu, ze se chcete verejne vyjadrit, ale neprehanejte to...
a ty spajku prestan vyuzivat tve "pravni" klicky nebo ti jedna klicka prileti :)
Odpovědět
Locked