Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

TeamKill na SaD ?

45 odpovědí na toto téma

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Ahoj tak se taky přidám Ano nemám rád styl Tk,ale ještě jsem taky na 54 nehrál jsem v práci ale uvidím dojdu skusím maximalně se odpojím a nebo taky ne a zustanu skusím. možná to bude lepší a je pravda teda doufám že se zbavíme hráču TDM a nebo to začne být horší a budu se modlit a by se TK vyplo,zapokus to stojí :D a navíc vždy se dá udělat jinak naše 54 :)
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Bylbych pro to zkusit dát TK na #50 protože tam je tobezhlavé nady a třílení viděla by se odezva tam

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Delto tam bych to asi radsi neriskoval taktéž bych to neriskoval na 26 to by mělo nemilé následky protože to co je na 54 neoblíbené (prostřelování,nady přes celou mapu atd.) tak je na 26 a 50 běžnou věcí

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
zkuste to vsude ale odzva na 50 a 26 bude otresna
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Na 26 a 50 by to mělo destruktivní následky, hned by se tu objevily další topicy o zrušení a vedlo by to jen k hádkám ve hře. A po dnešní noci si už ani nejsem jistý jestli je to dobrý nápad dávat na 54, hlavně teda v nepřítomnosti admina.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
tak po vcerejsich nekolika hodinach hrani na 54 prikladam svou zkusenost s "friendly fire on"

Z meho hracskeho pohledu se nic nezmenilo... Nady smerem Karel hazim furt stejne, nervak moc nehazim, ale kdyz uz tak jako prvni rusher. Moje skore TK = 1 a to klasicky, ze mi do moji zmatene strelby nekdo vbehl...

TK na mou osobu - prestal jsem to pocitat... Zacalo to hedkou uprostred mapy, kdy hrac se kterym jsem bezel vpred nahle zacal strilet mym smerem.. podle zvuku asi.. Nasledne vybiham z respu, beru bombu a bum... Muj spoluhrac me zastreli, bere bombu a jde plantovat. Nasleduje nekolik smrti typu "sniper likviduje vlastni rushery", "rozstrilim sud, treba to nekoho zabije". Cca 2x jsem nekomu vbehl do rany.

Takze kde jsem nasel pozitivum? Mam vic casu sledovat deni na foru, na jinych serverech.. prakticky porad ve woknech..
Negativa:
* zaspamovany chat... jelikoz jako admin se snazim chat cist, abych vedel vo co go, beru toto jako neprijmenost, ale preziju... Ale ziskavam alergii na vyraz "sry" - nedame za to warn? :D
* nevidim umyslne teamkilly - na TS jsou hraci v pohode a vi, ze co nevidim, nemohu trestat... ale kdo neni na TS, muze se ozvat do chatu... diky za hidden hvezdu :)

Resume:
Nachavam to na vedeni...
ALE chatu vyuzivejte rozumne.
* Zdrzte se vyzadovani omluvy pri situaci, kdy vyslovene vletite nekomu do rany, pricemz sledujte killcam.
* Sledujte zda jste ve chvili teamkillu nebyli ve smoku ci v plynu - vas nick nad hlavou nemusi byt videt a sipka na minimape neznamena, ze tam nemuze byt i protivnik.
* Nick nad vasi hlavou se muze zobrazit se zpozdenim, takto si vas muze spoluhrac splest a strelit... Navic killcam i v tomto nehorazne lze.
* Pripadny umyslny teamkill nahlaste V KLIDU administratorovi, v pripade opakovanych teamkillu natocte demo. Pro VIP a Sponzory - bez dukazniho dema nevotujte ! Koberecek pak prezijete jen nahodou...

Porad mam obavy o navstevnost serveru v budoucnu. V patek vecer to sice vypadalo extremne dobre, ale vcera to byla slabota...

EDIT: jen prosiiiiim nedavejte Friendly Fire On na ostatni SaD servery... klidna 54 to pobere, ale 50 ne a 26ku muzem rovnou zabanovat celou :D

EDIT 2: jeste dobry postreh Browna... prosim uz nekoho, aby predelal vyber skinu z knifu... treba na lean left - to nikoho nezariznete, jen se k nekomu lehce pritulite... uvitame to jak na 54, tak na deathmatchi s Williamem pri nasich knife hratkach, dekuji...

Příspěvek upravil Briki: 24.06.2012 - 13:35

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních