Klient/smazání levelu
Mysacek
19.08.2012
Zdravím chtěl bych sem napsat asi 5 dní jsem tu nebyl zapnu CoD4 s novým klientem a hodí mě to celej novej v otazníku (profil)
a zároveň stím mě to smazalo všechny levely.Není dávno co jsem zadal žádost o levely z5 a byl jsem rád že mě to Mňau vrátil a teď jsem tu chvilku nebyl a nevím kvůli čemu mě to smazalo levely nic jsem v Activision(codku) nešťoural ani jse tam nevrtal tak nevím čím to je .
Děkuji.Myšáček.
a zároveň stím mě to smazalo všechny levely.Není dávno co jsem zadal žádost o levely z5 a byl jsem rád že mě to Mňau vrátil a teď jsem tu chvilku nebyl a nevím kvůli čemu mě to smazalo levely nic jsem v Activision(codku) nešťoural ani jse tam nevrtal tak nevím čím to je .
Děkuji.Myšáček.
GEORGE.cz
19.08.2012
Mysacek prekopiruj z appdat slozku player a user map do prf kde mas hru a pak vypni uac a budes met lvl zpet
John_RamboCZ
19.08.2012
Tipuju že to nebude vědět víc lidí včetně mě :-),Tak tetička wiki vždy pomůže.
http://cs.wikipedia....Account_Control
http://cs.wikipedia....Account_Control
GEORGE.cz
19.08.2012
K4r3l01
19.08.2012
GE pokud to ted vypne tak to bude muset vše přesunout z virtualstore do program files jak slozku players tak i usermaps ale to se musi resit jinak nez nutit lidi aby si vypinali funkce windows
GEORGE.cz
19.08.2012
jj ja psal ze to musi napred prekopcit a pak vypnout ja nikoho nenutim jen radim jak sem to udelal aby to slo
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 19.08.2012 - 20:06
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 19.08.2012 - 20:06
K4r3l01
19.08.2012
jj na to nic nerikam ja se jen snazim rict ze to resime aby nemuseli klienti vypinat uac či spouštět klienta jako administrator
Kyry
20.08.2012
Trochu vysvětlím co se vlastně děje:
Level v COD4 je vázaný na CD Klíč. Klíč je uložený v registrech. Pokud je zaplé UAC, klíč je uložený na jiném místě, také v registrech. Když pustíte clienta jako správce a chcete se připojit do hry, client pusítí hru se stejnými právy.
Pokud běží hra jako správce, je to stejné jako vypnuté UAC a hra hledá klíč na jiném místě. Tam buď není nic (při připojování na server vyskočí chyba "Invalid CD Key"), nebo najde jiný CD key a dojde k resetování levelu.
Většinou se změní i cesta k mpdata, proto starý level zůstane zachován.
Pracujeme na řešení ;-)
Level v COD4 je vázaný na CD Klíč. Klíč je uložený v registrech. Pokud je zaplé UAC, klíč je uložený na jiném místě, také v registrech. Když pustíte clienta jako správce a chcete se připojit do hry, client pusítí hru se stejnými právy.
Pokud běží hra jako správce, je to stejné jako vypnuté UAC a hra hledá klíč na jiném místě. Tam buď není nic (při připojování na server vyskočí chyba "Invalid CD Key"), nebo najde jiný CD key a dojde k resetování levelu.
Většinou se změní i cesta k mpdata, proto starý level zůstane zachován.
Pracujeme na řešení ;-)