Zdravím chtěl bych sem napsat asi 5 dní jsem tu nebyl zapnu CoD4 s novým klientem a hodí mě to celej novej v otazníku (profil)
a zároveň stím mě to smazalo všechny levely.Není dávno co jsem zadal žádost o levely z5 a byl jsem rád že mě to Mňau vrátil a teď jsem tu chvilku nebyl a nevím kvůli čemu mě to smazalo levely nic jsem v Activision(codku) nešťoural ani jse tam nevrtal tak nevím čím to je .
Děkuji.Myšáček.
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 19.08.2012 - 19:34
Odesláno 19.08.2012 - 19:53
Mysacek prekopiruj z appdat slozku player a user map do prf kde mas hru a pak vypni uac a budes met lvl zpet
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.08.2012 - 19:56
Odesláno 19.08.2012 - 19:59
Tipuju že to nebude vědět víc lidí včetně mě :-),Tak tetička wiki vždy pomůže.
http://cs.wikipedia....Account_Control
http://cs.wikipedia....Account_Control
Odesláno 19.08.2012 - 20:02
myšáku prosimte doraž na TS
Odesláno 19.08.2012 - 20:03
Odesláno 19.08.2012 - 20:04
GE pokud to ted vypne tak to bude muset vše přesunout z virtualstore do program files jak slozku players tak i usermaps ale to se musi resit jinak nez nutit lidi aby si vypinali funkce windows
Odesláno 19.08.2012 - 20:06
jj ja psal ze to musi napred prekopcit a pak vypnout ja nikoho nenutim jen radim jak sem to udelal aby to slo
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 19.08.2012 - 20:06
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.08.2012 - 20:23
jj na to nic nerikam ja se jen snazim rict ze to resime aby nemuseli klienti vypinat uac či spouštět klienta jako administrator
Odesláno 20.08.2012 - 08:05
Trochu vysvětlím co se vlastně děje:
Level v COD4 je vázaný na CD Klíč. Klíč je uložený v registrech. Pokud je zaplé UAC, klíč je uložený na jiném místě, také v registrech. Když pustíte clienta jako správce a chcete se připojit do hry, client pusítí hru se stejnými právy.
Pokud běží hra jako správce, je to stejné jako vypnuté UAC a hra hledá klíč na jiném místě. Tam buď není nic (při připojování na server vyskočí chyba "Invalid CD Key"), nebo najde jiný CD key a dojde k resetování levelu.
Většinou se změní i cesta k mpdata, proto starý level zůstane zachován.
Pracujeme na řešení ;-)
Level v COD4 je vázaný na CD Klíč. Klíč je uložený v registrech. Pokud je zaplé UAC, klíč je uložený na jiném místě, také v registrech. Když pustíte clienta jako správce a chcete se připojit do hry, client pusítí hru se stejnými právy.
Pokud běží hra jako správce, je to stejné jako vypnuté UAC a hra hledá klíč na jiném místě. Tam buď není nic (při připojování na server vyskočí chyba "Invalid CD Key"), nebo najde jiný CD key a dojde k resetování levelu.
Většinou se změní i cesta k mpdata, proto starý level zůstane zachován.
Pracujeme na řešení ;-)
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních