Zdravím admini,nwm od koho,ale od někoho z Vás jsem dostal nepochopitelný ban 418 minut za vulgaritu do rodiny nebo co..Přitom do chatu jsem nepsal,a na posled co jsem napsal bylo že asi mrsknu ion na resp,můžete mi prosím vysvětlit co to má být??Děkuji...
PB GUID: 3615dd7c
IP: 62.24.91.17
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 30.08.2012 - 15:51

Odesláno 30.08.2012 - 16:13

ban jsem ti dal já
zprvu jsem ti chtěl dát ban za nerespektování perků, ale pak jsem si všiml závažnějšího provinění z dnešní noci a banoval za něj.
takže si nepamatuješ žádnou vulgaritu do rodiny????? tak ti trochu osvěžím pamět :
30.08.2012 - 00:03 dr.D.Rath says to all ( B3 #26 ) protoze je to chudinka,tata mu dava,mama mu umrela
30.08.2012 - 00:05 dr.D.Rath says to all ( B3 #26 ) tata mu dava do zadecku
TOTO JE VULGARITA DO RODINY !!!!!!!
tak se zamysli nad tím co píšeš, to že to nezachytí B3 neznamená, že to zůstane nepotrestané
zprvu jsem ti chtěl dát ban za nerespektování perků, ale pak jsem si všiml závažnějšího provinění z dnešní noci a banoval za něj.
takže si nepamatuješ žádnou vulgaritu do rodiny????? tak ti trochu osvěžím pamět :
30.08.2012 - 00:03 dr.D.Rath says to all ( B3 #26 ) protoze je to chudinka,tata mu dava,mama mu umrela
30.08.2012 - 00:05 dr.D.Rath says to all ( B3 #26 ) tata mu dava do zadecku
TOTO JE VULGARITA DO RODINY !!!!!!!
tak se zamysli nad tím co píšeš, to že to nezachytí B3 neznamená, že to zůstane nepotrestané
Příspěvek upravil Cleanerman: 30.08.2012 - 16:14
Odesláno 30.08.2012 - 16:17

no ok ale ten borec měl wallhack,tak sem to nevydržel..omlouvám se..ok nevěděl sem že je to za to,na víc bylo už asi 1 hodina ráno,ale prostě s cheatrama ztrácím nervy,to příznávám..
Odesláno 30.08.2012 - 16:45

příště nahrej demo, já to vyřeším, ale jinak, takhle jsi to odnesl ty
Odesláno 30.08.2012 - 16:48

super,tak byl to ten yuri,co tu v posledních dnech dostal už asi 2 bany,ja nwm,videa nenahrávám a nejde to aspoň snížit ten ban třeba o pár dní??se k codku zase nedostanu asi půl roku,proto ten nick dr.Rath..já myslel že už tam v jednu ráno nebudou děti,tak sem se vyjádřil jak jsem se vyjádřil..
Odesláno 30.08.2012 - 16:52

pokud modrá hvězda rozhodne o snížení, je to její právo
já osobně jsem na urážky a vulgaritu na členy rodiny hodně háklivy - to do hry rozhodně nepatří
já osobně jsem na urážky a vulgaritu na členy rodiny hodně háklivy - to do hry rozhodně nepatří
Odesláno 30.08.2012 - 16:57

já vím no,ale nám se tam tak dobře hrálo,a v momentě kdy sofer dr.Ratha 128 nebo 6 lvl řekl že je tady ten yuri,všichni šli do spectu a bylo po hře..tak sem to nevydržel,nad vším se už v těchto hrách dokážu povznést,ale prostě nad wallhackem a aimbotem ne..tak ok,je to na Vás modré hvězdy,ale ten borec měl wallhack a prostě normálnímu člověku bych to nikdy neřekl,to co jsem řekl..
Odesláno 30.08.2012 - 17:15

a ještě bych chtěl dodat,že to opravdu bylo hnusné ten můj text,ale furt sem to tak nějak psal slušně..
Odesláno 31.08.2012 - 00:12

Trochu offtopic jen pro info mam podezreni ze tim ze hrajes na cizích serverech tak se také může stát že u nás budeš opět hrát od 1lvl.
Nicméně k banu za to co jsi napsal a to že se to týkalo rodiny na což jsme tu tuplovaně hákliví žádost o unban zamítám a topic zamikám vše již bylo řečeno
Nicméně k banu za to co jsi napsal a to že se to týkalo rodiny na což jsme tu tuplovaně hákliví žádost o unban zamítám a topic zamikám vše již bylo řečeno

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních