S Komančom sme to na TS preberali a zhodli sa na určitej šablóne, ktorá samozrejme nie je záväzná a môže sa meniť podľa okolností. Takže pre vás, ktorých to zaujíma a nenechá spávať, to v krátkosti zhrniem.
1: hráč - k tomu sa asi vyjadrovať nemusím, hopsa, strieľa, expuje, získava lvl a zopár nových zbraní, ktoré sa sprístupnia od určeného levelu, ako napríklad M4SOPMOD. Bližšie info TU
2: priateľ serveru - ako získať túto ikonu a aké výhody to prináša? Asi Vás sklamem, ale výhody žiadne. Je to viac menej prejav našej vďačnosti a uznanie hráčovi, ktorý náš server navštevuje dlhodobo, nie je problémový, neuráža hráčov, rešpektuje pravidlá, poprípade je pre server prínosom. Akým prínosom? Upozornenie na cheaterov, problémových a neslušných hráčov, je maper a ponúkne mapy na server ... atď. Uvažovali sme o udelení privat slotu, ale zrejme by to nebolo možné. Toľko ich zase nemáme.

3: mapadmin - nebudem sa dookola opakovať o slušnosti a porušovaní pravidiel , takže by malo byť každému jasné, že toto bude vždy základnou požiadavkou. Ako som spomínal, tak veľké plus je priateľ serveru. Hráč automaticky spĺňa základné požiadavky a zo serverom je oboznámený. Vie ako to chodí, pozná hráčov, vie čo si môže dovoliť a čo nie.
Možnosti mapadmina - ikonka pred nickom, možnosť meniť rotáciu máp na základe hlasovania, prístup do ACP s obmedzením, privat slot, ktorý nebude automaticky pridelený po dosiahnutí tohto statusu. Po osvedčení a zhostenie sa funkcie zodpovedne, môžeme pristúpiť k zváženiu udelenia privat slotu. Práca mapadmina nebude spočívať len z prepínania máp, ale je nutné aby upozorňoval na hráčov porušujúcich pravidla serverom dané a podieľal sa na bezproblémovom chode serveru.
4: full admin - prevažnej väčšine hráčov je tento post jasný, preto sa k tomu extra vyjadrovať nebudem. V skratke: privat slot, full prístup do acp. Přístup do B3 mám len ja s Komančom a kto bude ďalší, je výlučne v rukách Maršala Koneva.
5: kto o tom rozhoduje:
priateľ serveru / na základe nášho rozhodnutia (doDo', Komanč) vám bude status pridelený .
mapadmin / môžeme doporučiť ale konečné rozhodnutie má Maršal Konev.
full admin / ako o riadok vyššie.
Dúfam, že som zodpovedal na všetky otázky , ktoré nám kladiete v PM, TS a na serveru čím v podstate porušujete pravidla Yeddle

Ešte na záver - zaregistroval som nespokojnosť s odobratím práv niektorým hráčom. Poviem to otvorene - nikto už poriadne nevedel, kto práva má a kto nie. Kto všetko má prístup k privat password. Takto server fungovať nemôže. Situácia s Yeddle bola taká aká bola a z momentálnou absenciou Charliho vzhľadom k serveru bolo potrebné začať od znovu. S tým, že sme s Komančom v podstate prebrali zodpovednosť za Charliho mód a za celé Yeddle, je pochopiteľne, že nemáme záujem o to aby tieto heslá vlastnil ani neviem kto. To je ako rozdať náhodne ľuďom kľúče od vlastného bytu. Ikonu mapadmina som videl len u antifasatana a Coacha. Z ich prácou sme boli spokojný a preto ako taký ostali. A to, že sa poniektorý spamätajú a dožadujú sa nejakých práv, až keď server má ako tak úspech a konečne si k nemu hráči našli cestu aj cez deň je prinajmenšom netaktné.
Hádam všetko. Otázky, návrhy prosím prezentujte v tomto topiku - nie na servery. Ak bude potreba pribrania členov do admin teamu, včas vás informuje a môžete sa o to uchádzať priamo v tomto vlákne. O zaradenie do statusu priateľ serveru, požiadajte až po splnení kritérií opísaných v odstavci "priateľ serveru"
Ďakujem.