Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

....

13 odpovědí na toto téma

Bryan

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 30 Příspěvků:
-47
docela bych ocenil ferove zachazeni a nedostavani banu za zasedlost nikoho sem neurazil jen sem metaforou naznacil jak se tam lidi chovaj a ze to je hra ne seznamka, nezajima me tam cist jak si tam holka na Cod nasla kluka a sou spolu uz 2 roky tohle a jine veci jako "dosli mi baterky v mysi a nemam jine" furt do kola to sou kraviny!! ja kdyz tam prijdu tak maximalne jednou rejpnu mam to proste v povaze, ale nepisu tak hovadiny .... na tomto serveru to zacina byt velmi na nic samej zakaz, admini si vybirate komu dat ban jak se vam za chce a to je nefer .... chodim na jine servery treba slovinko apod. a tam jeto normalni tady uz ne delehjte s tim neco !

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
tam ti totiz nikdo nerozumi. Já proste absolutně nevidím důvod proč, když někomu píšu co a jak s pc, pak se mě někdo ptá na spamlvl a hlášky pb, tak tvoje bezdůvodná reakce zní, že jsou všichni rektálni horolezci, opravdu nepobírám o co ti jde, cokoliv napíšeš tak tím na někoho útočíš, neumíš napsat do chatu jedinou slušnou větu a já na to nemám nervy spamlvl 18 máš naprosto oprávněně. Víš podle čeho jsem poznal že jsi bryan? Víš to vůbec? Protože jsi stále stejný agresor a neustále máš potřebu prudit, takový jsi tu snad jediný. Kdybys , alespoň někdy napsal ěco slušného nebo alespoň rozumného, ale to bych po tobě chtěl asi moc.

PS: a nejlepší je jak si tady hraješ na chudáčka.

Hau domluvil jsem

Příspěvek upravil جامايكا - Smoky: 26.11.2012 - 15:17

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák

*
POPULÁRNÍ

Jen malý úryvek tvého chatu, myslim , že svědčí za vše.
19.11.2012 - 12:30:01 freEsTiler says to all ( #26 ) hele a vsiml sis ze minulou mapu sem si daval ja tebe tak tu nemel velky kecy
19.11.2012 - 12:29:17 freEsTiler says to all ( #26 ) p90 nejubozejsi zbran xD
19.11.2012 - 12:29:04 freEsTiler says to all ( #26 ) jezis luckere
19.11.2012 - 12:25:26 freEsTiler says to all ( #26 ) jj
19.11.2012 - 12:23:16 freEsTiler says to all ( #26 ) heled ja sem pokazdy u vas ne respu prvni tak pomlc nemam stazeny pulky jak ty ;-)
19.11.2012 - 12:22:38 freEsTiler says to all ( #26 ) jasne
19.11.2012 - 12:20:48 freEsTiler says to all ( #26 ) hey mirec ty trapaku umri kdyz umis jen prostrelovat
19.11.2012 - 12:19:18 freEsTiler says to all ( #26 ) boze ty si ubozak
19.11.2012 - 12:17:27 freEsTiler says to all ( #26 ) jezis ty trapny lcuekre
19.11.2012 - 12:14:54 freEsTiler says to all ( #26 ) blackwolf ty srabe ukempenej
19.11.2012 - 12:11:30 freEsTiler says to all ( #26 ) jezis mirec ty si uboha kempa
19.11.2012 - 12:05:44 freEsTiler says to all ( #26 ) jezis mirec ty trapna kempo
19.11.2012 - 12:03:53 freEsTiler says to all ( #26 ) expreslucker
19.11.2012 - 12:01:27 freEsTiler says to all ( #26 ) sem se ted probudil dam brko a pude to
19.11.2012 - 11:59:56 freEsTiler says to all ( #26 ) lol tady to je sasmej kempr ;xD
18.11.2012 - 23:31:01 freEsTiler says to all ( #26 ) zase DS xD
18.11.2012 - 23:21:25 freEsTiler says to all ( #26 ) renatka prestan kempipt ty trapna kempo
18.11.2012 - 23:07:26 freEsTiler says to all ( #26 ) john rtykemp lol
18.11.2012 - 23:05:27 freEsTiler says to all ( #26 ) darinka lol
18.11.2012 - 22:53:29 freEsTiler says to all ( #26 ) zase na respu ty kemperku
18.11.2012 - 22:50:02 freEsTiler says to all ( #26 ) pane boze ty si uchylnej na to lezeni na zem
18.11.2012 - 22:46:31 freEsTiler says to all ( #26 ) treviso nejvetsi kempa
18.11.2012 - 21:27:00 freEsTiler says to all ( #26 ) jj
18.11.2012 - 21:22:31 freEsTiler says to all ( #26 ) nejvic lucekr
18.11.2012 - 21:20:19 freEsTiler says to all ( #26 ) trapny DSkar
15.11.2012 - 12:30:12 freEsTiler says to all ( #26 ) jaj srab te dal ;-)
15.11.2012 - 12:29:45 freEsTiler says to all ( #26 ) je na respu

ať si každý udělá vlastní obrázek.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Amen smoky to během chvilky výjmenoval všechny co sním hráli né :D

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
Bryan, kdybych měl být opravdu férový k tobě jako k ostatním hráčům na serveru, tak hraješ maximálně 5 minut mezi jednotlivými bany. Zamysli se nad svým psaním - to jsou neustálé provokace, nadávky, zesměšnování ostatních.
Ty nechceš číst, že někomu došly baterie, ale ostatní mají stále dokola číst tvoje nadávky - něco je tu špatně !!

Svym příspěvkem jsi mě dovedl k myšlence a přesvědčení - jelikož jsi tak často nespravedlivě banovaný chudák hráč, začnu na 1 hodině, další ban bude na 2 hodiny, další na 4 hodiny atd - souhlasíš????

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
ode mě už má 5dní za dnešek, takže přístě 10 a pojedu dycky x2 nemám na něj nervy

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
dvojnasobky... hmmm...

Bryane, ja te tady nebudu lyncovat...

Byl jednou jeden hrac... Mel styl vyjadrovani, ktery on sam povazoval za naprosto neskodny, ale postupne zacal narazet do zdi zvana adminteam. Postupne se zacal dozadovat svych domnelych prav, jelikoz nepochopil, ze on neni ten, ktery muze diktovat podminky. Jeden moc chytrej clovek tehdy rekl "takovi lide miri k permabanu". A ten hrac to stale nepochopil a permaban skutecne prisel... Nasledne prosba o unban, ktere bylo vyhoveno. Jenze nic se nezmenilo, takze perma podruhe.

Bryane, vsichni mame sve dny, vsem nam obcas vre krev... Jen pozor, aby vyse popsany pribeh nebyl nakonec tvym...

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
já se k vám přidávám kluci 2x na něj když je chudáček nespravedlivě banovaný

Bryan

Private

• Topic Starter
  • Potížista
  • PipPip
  • 30 Příspěvků:
-47
docel zvlastni je ze po tom co jsi mi zrusil ban o den tak sem se tam choval naprosto normalne bud sem nic nepsal a nebo sem napsal neco co nebylo urazlivi nic spatnyho sem nepsal a i pres to sem dostaval ban... ja nejsem zadnej chudacek chudcci ste vy co rozhodujete kdo co muze a komu dat ban ! neni pravda ze neustale mam reci kdyz je nemam tak je ma nekdo na me ale to vlastne nevadi to ty prehlidnes protozte nevim co tam s ostatnima mas ae jakmile reknu jednu stupidni vec tak se z toho muzes zblaznit !! nechoval bych se jako idiot kdyby si byl trochu feer ale ty nevis ani co to byt fer znamena takze to nema smysl !! a vubec me nezajima ze vis ze sem bryan asi logicky kdyz z sem to tam stokrat napsal ze to budes vedet ! sem takovej tak si zvykej kdyz vy nebudete delat tu svoji funkci vsetrane, ale jenom na jednotlivce proc ja bych se mel chovat normalne ? si proste jasnej v tomhle a me taky nebavi tam poslouchat naky tvoje rady ! to si piste nekde na foru nezajimaj me veci co si tam jako n aseznamce pisete a ze sem vztoupil do debaty ze si nekomu radil, to o rektalu nebylo mysleny na zadny tvoje rady vuci nekomu jinymu tak se nauc orientovat !kdyz si tam chci normalne zahrat nemuzu jelikoz pridu pozdravim a hned warn !! to je server uplne na hovno, kdyby si si aspon nevymyslel ze se tam nikdy nechovam normalne ! zkus se zamyslet jak uz sem rek kdyz se chovam normalne je mi to k nicemu stejnak se ti jen na me zase neco nelibi styl hry atd. je to UBOHE to sem tim chtel rict !

Bryan

Private

• Topic Starter
  • Potížista
  • PipPip
  • 30 Příspěvků:
-47
to sou hrozny reci co tu mate ... je to hra a vy si to hrajete na bohy, az jednou vyrostete a v 30 bo kolik vam je vam dojde ze uz ste moc stary na to hrat hry tak......... na to neni slov vy budete hracicky naporad, cekam na ty vase bany jak na smilovani ! a chudinky si rikejte mezi sebou a ne me kdyz je to prece urazka !!!!!!!!! :D fakt smesne ...........

Bryan

Private

• Topic Starter
  • Potížista
  • PipPip
  • 30 Příspěvků:
-47
nikdo z vas neumi komunikovat a tou komunikaci vyresit problem umite se jenom povisit a dat ban to je vse k cemu se zmuzete ja uz sem prestal mit slova az mi zkonci ban zmenim nick a uz tam nenapisu ani carku jelikoz i to by bylo urazlive ! vse co sem chtel rict . info do kdy to mam mi dat muzete ne ? jelikoz bych se nedivil za to co ted pisu kdyby se ten vas spolek sesel a jeste by ste to prodlouzili ! tak chci jen info

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
Jestli tě za chudinku urážíme tak se já osobně omlouvám ale děláš ho ze sebe dále co vím tak toto je soukromý server placený z vlastních kapes tím se může diktovat a jedna věc na hraní nebude člověk nikdy starý. Nyní tě tu mám sto chutí urazit ale z pozice admina si to nemůžu dovolit myslím že by jsi měl přemýšlet co píšeš a nejlepší by bylo kdby si nic nepsal tak nebudeš dostávat bany!!!

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
když chceš něco řešit dojdi na TS a vždy je tam nějaký admin co to s tebou vyřeší když se ti něco nelíbí jdi za Marsalem a pořeš to přímo sním a my se nad nikým nepovyšujeme všichni kteří dostali ban byl k tomu podložený důkaz za co to dostali. Se všemi hráči já a i ostatní admini suprově vycházíme a respektujeme se ale ty děláš zbytečně zlo. Nás zdržuješ od hledání cheatero a sebe zbytečným psaním nejlepší je to vyřešit jak jsem psal výše na TS. Když se budeš chovat ty slušně i my se tak budeme chovat.S pozdravem Delta

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky
Bryan to tu pišeš z SMS zpráv ?

Jsem plně za Adminama,máš recht předsedo !!
Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních