←  Vyřešené Unbany

For Gamers Fusion

»

Žádost o unban.

Locked

, uživatelova fotka wutik 4.12.2012

Dobrý den, chtěl bych prosím zažádat o unban na GUID klíče který jsem začal používat. Zde jsou údaje banu. 510608 Matt Tucker:3 edf453f3 Ban 02.10.2012 - 18:16 ( N/A ) permanent WH #33

Zde je má IP adresa: 85.70.250.118

Děkuji, wutík.
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 4.12.2012

proč bys měl dostat unban? kdy jsi ten klic zacal pouzivat?
Odpovědět

Včera večer po cca měsíci a něco když jsem byl odřiznut od hraní čehokoliv, protože bych si rád zahrál na 4GF? o.o .. To je otázka..
Odpovědět

to je regulerni otazka protoze ban je z 2.10 . a guid i ip adresa odpovida tobe

First seen: 14.07.2011 - 14:19
GUID: 9482ad9ee094914880153e9fedf453f3 Last seen: 29.11.2012 - 14:24
a vsude je tvoje IP

Klíč je originál?
Odpovědět

Ano je, je používán jak na mém notebooku který tahám všude možně, tak PC
Odpovědět

takže jsi použil WH a po 2 měsících chceš unban?
Odpovědět

Představ si když jsem podal žádost o unban tak chci unban O.o
Odpovědět

ja jsem si chtel jen ujistit ze nebudou zadne vymluvy typu to bracha ja to nebyl apod. takze zadost o unban ohledne WH si napis az za rok.

Žádost se zamítá ! ! !
Prosím o lock.
Odpovědět

Promin ze nejsem tvuj kamrad kteremu by jsi mohl dat unban jak uz to tady chodi ;):P .. Nemam proc se z toho vykecavat ;) Pouzil jsem WH, priznal jsem si to, smazal jsem to, ted jedu po cca mesici na novem PC tak mi to je fuk :D
Odpovědět

Prosim?ode me se nikdy zadny cheater nedockal ani nedocka unbanu
Odpovědět

Jojo, známe 4gf :yahoo: Kamarádi si nikdy nic neudělaj :D Přesně jak na Deathrunu :D:D půlka vašich promod serveru jsou jen cheatri a nic s tim nikdo nedela :D gg 4gf.
Odpovědět

ocividne me neznas , kdybys me znal tak takovou hloupost nikdy nenapises
Příspěvek upravil Smoky®: 4.12.2012 - 09:23
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 4.12.2012

tak se do teto vaší debaty taky vložím - na kamarádíčky s WH se tady nehraje !!!! Nikdo, kdo měl WH nedostal unban jenom proto, že je kamarád s adminem !!!! pokud máš takovou informaci, sem s ní !!!!!
stane se, že někteří hráči obchází ban, ale je jen otázkou času, než na to někdo z adminů přijde a dotyčný je znovu zabanován. Tak si laskavě jnech takové blbé řeči někam jinam a podívej se do banlistu, tam uvidíš, jak všichni admini leží na pupku a kopou se do nudou do zadnic.
Odpovědět

Admini maj snad hrát a adminovat čas od času vše, ale tam se o to nestará nikto:))
Odpovědět

máš opravdu divné představy o práci adminů
Odpovědět

Mam takové informace z deathrunu no :-)) .. Ale v čem mi to pomůže? .. Si to tam vyřiďte s adminama ;-) Zdary
Odpovědět

Pánové začína se jednat o OT prosím o lock
Odpovědět

Nemam :) .. Pokud vím, tak admini mají být přidělení těm kdo se o servery vážně stará, a chodí tam.. U vás to je s promodem na bodu mrazu
;)
Odpovědět

tak když tam nikdo není, jak tě mohl chytit s WH ?????? admini chodí s jiným nickem a bez hvězdy, aby je takový vykukové s cheatama neviděli
Odpovědět

Jednou za týden, OK :D
Odpovědět

i kdybys ty neco mohl vedet o pohybu adminu, tak to stejne nemeni nic na tom ze tobe ban zustane
Odpovědět

, uživatelova fotka Lachy 4.12.2012

Nechápu Tvojí aroganci.Přiznal si se,že si použil WH a teď tady šiješ do adminů?Měl by si se zamyslet sám nad sebou,stáhnout vocas a uklidit se někam.Pokud máš teda aspoň krapet cti.
Odpovědět

Mám, proto se přiznávam že jsem používal WH, a vy by jste měli trošku pročistit, a urovnat svoje řady aby měl každej server aktivního admina :)))
Odpovědět

očividně admin aktivní byl , proto máš ban. Do řad adminů se totiž nedostane jen tak někdo a vybrat admina pro promod, ktery by nemel cheaty nebo se nechoval jako dobyt je téměř nemožné viz tvůj případ.
Odpovědět

Problém je že já nežádam o to být admin ale o to aby byli ty admini aktivní častěji :D derp,derp
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 4.12.2012

co máš za informace ohledně Death Runu? Jsem zvědavý
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 4.12.2012

kluci tohle je už hodně OT proto zamikám.
a pro Wutika žádost o unban zamítnuta. :locked:
Odpovědět
Locked