Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 25.12.2012 - 18:49
Ver tomu ze je tam docela dost novejch perku ale nazvy si nechame pro sebe poznate az se vyda revize s perkama
Odesláno 25.12.2012 - 18:50
A ako dlho ju budeme čakať? zhruba ? darček na ďalšie vianoce?
Odesláno 25.12.2012 - 18:51
tak to doufam ze mnohem drive tez se na tuto dalsi revizi tesim
Odesláno 25.12.2012 - 18:52
já raději ne,jedině že bych dostal proti pancíř
Příspěvek upravil Bris©: 25.12.2012 - 18:54
Odesláno 25.12.2012 - 19:03
mohly by jste se kouknout na perk: poslení okamžik? někdy se zapne jednou za mapu a někdy vubec, i když me zabije do nohy
jinak super práce
vrátí se do hry někdy granátomet ?
jinak super práce
vrátí se do hry někdy granátomet ?
Příspěvek upravil xXx/neo: 25.12.2012 - 19:22
Odesláno 25.12.2012 - 19:57
Co takhle perk proti martyru? Možná nereálné, ale když už se omezil plyn, chtělo by to i druhou skupinu hráčů, která se spoléhá, že po zabití stejně někoho sejmou, nějak omezit.
Odesláno 25.12.2012 - 20:32
a to by jsi chtel udelat jak jako odolnost proti granatum?to je vazne nerealne
Odesláno 25.12.2012 - 21:37
Tak.. S novými změnami jsem celkem spokojen, ta kuše je libová..! Co se deserta týče, tak je to lepší.. nesnáším hráče, který v jednom místě nechaj celej zásobník stylem buď a nebo. S tím plynem bych to vrátil, každá věc otevřená určitým levelem je podle mě pro hráče zasloužená, a že se to nižším levelům nelíbí, to bych tak nehrotil. Zdvihání bomby? Paráda.. konečně se vyhneme nechtěnému sbírání během hry jako defend, a tím zbytečného prozrazení.
Navrhoval bych vrácení nervového plynu do normálu tak, jak byl, a zpřístupnění plynové masky již od 1. levelu.. NA XM8 NESAHAT!
Podle mě by se mělo něco udělat s DSkem.. v životě sem nikde neviděl, že by voják při běhu nebyl slyšet.. ( předem říkám, že mám vysoce kvalitní herní sluchátka, a pokud je trošku klid, slyším ho celkem dobře ). Perk DS bych poposunul do první sady perků, aby si hráči mohli vybrat mezi DS a třemi granáty. Jejich kombinace opravdu není na místě!
Byl sem na brigádě a byl vyklepanej až zase přijdu domů a vytáhnu kuš s výbušnými hroty..
Myslím si, že zastanu názor většiny hráčů 4.GF když řeknu, že by Mňauuu, R3mien a spousta adminů a lidí, kteří se nejen na včerejších úpravách podíleli by měli dostat obrovskou pochvalu..!
Navrhoval bych vrácení nervového plynu do normálu tak, jak byl, a zpřístupnění plynové masky již od 1. levelu.. NA XM8 NESAHAT!
Podle mě by se mělo něco udělat s DSkem.. v životě sem nikde neviděl, že by voják při běhu nebyl slyšet.. ( předem říkám, že mám vysoce kvalitní herní sluchátka, a pokud je trošku klid, slyším ho celkem dobře ). Perk DS bych poposunul do první sady perků, aby si hráči mohli vybrat mezi DS a třemi granáty. Jejich kombinace opravdu není na místě!
Byl sem na brigádě a byl vyklepanej až zase přijdu domů a vytáhnu kuš s výbušnými hroty..
Myslím si, že zastanu názor většiny hráčů 4.GF když řeknu, že by Mňauuu, R3mien a spousta adminů a lidí, kteří se nejen na včerejších úpravách podíleli by měli dostat obrovskou pochvalu..!
>>KaT<<
Odesláno 25.12.2012 - 21:58
huNNters/KaT.CL dne 25.12.2012 - 21:37 napsal:
Tak.. S novými změnami jsem celkem spokojen, ta kuše je libová..! Co se deserta týče, tak je to lepší.. nesnáším hráče, který v jednom místě nechaj celej zásobník stylem buď a nebo. S tím plynem bych to vrátil, každá věc otevřená určitým levelem je podle mě pro hráče zasloužená, a že se to nižším levelům nelíbí, to bych tak nehrotil. Zdvihání bomby? Paráda.. konečně se vyhneme nechtěnému sbírání během hry jako defend, a tím zbytečného prozrazení.
Vo všetkom súhlasím s Katom najme s tým DS to je dobrý nápad, ten plyn mi teraz ani nevadí teraz je to dobre.
Akurát ten deagle mi trochu vrtá v hlave že predtým to bolo lepšie keby trhal iba dohora tak by to bol oešte ako tak ale kedže trha aj do strany tak to už nieje lahke, teraz je to take ako na snipách vystrel a nabi, pretože strelim s deaglem ked netrafím tak zas musím poriadne namieriť, síce lepší hráči to dávajú na jednu ránu , no ked si vezmem scope class tak s deaglom to už nebude tako a zas ine sekundárne zbrane niesú až take silné..
Odesláno 25.12.2012 - 22:07
K4r3l01 ....já tam píšu, že je to nereálné. Jen jsem chtěl, aby se vývojáři zamysleli nad tím, že i martyr kazí hru. Omezil se plyn, ok v pořádku. Sice jsem proti, ale pokud to pomůže hratelnosti a přiláká nové hráče, pak v pohodě. Stejně tak kazí hru i mártyr, hráči si také stěžují, ale nic se neděje. Jestli mě plyn zabil 3x, pak mártyr mě právě teď zabil 15x a nedá se mu vždy vyhnout. Obvzlášť pokud ho má většina hráčů na mapě. Třeba vstoupíš do budovy a prásk. Ani jsem si nevystřelil a killne mě něčí mártyr. Ať mártyr je, ale killne jen toho, kdo ho předtím zabil. Právě jsem byl na 62. a hrát proti bandě mártyrářům je dost na prd. Nepohneš se a na menších mapách je to větší problém než plyn. Proti plynu je alespoň obrana.
Odesláno 25.12.2012 - 22:22
XM-8 změňte. Taky jsem tady mohl psát že na nervák a deagle nesahat, protože jsem rusher a používám to.
Odesláno 25.12.2012 - 22:26
R3MIEN dne 25.12.2012 - 13:15 napsal:
- nervak nastaveno 2ks od zacatku max 4ks mozno nabrat na zemi
Bengoro dne 25.12.2012 - 19:57 napsal:
Co takhle perk proti martyru? Možná nereálné, ale když už se omezil plyn, chtělo by to i druhou skupinu hráčů, která se spoléhá, že po zabití stejně někoho sejmou, nějak omezit.
A jak se ten plyn omezil? Podle mě se pouze jen přesunul na jiné místo. Co jsem dneska hrál, tak byl stejný jako dřív(co se účinnosti týká). Navíc pokud jsem správně pochopil, tak se plánuje že budou v základní výbavě hned dva, to mi příjde spíš jako rozšíření, než omezování. To přesunutí nerváku do prvního perku vidím tak, že teď je z něj spíš taktická pomůcka než zbraň hromadného ničení.
Omezí se martyr, hráči si začnou brát munici s teflonem a hned si budeš stěžovat na prostřelování zdí, že tě zabíjejí náhodné průstřely skrz zeď a budeš žádat omezení síly munice s teflonem.
Btw. měl jsem za to, že martyr už byl částečně omezen a z některých gametypů dokonce úplně vyloučen.
Odesláno 25.12.2012 - 22:29
Na každý perk by měl být nějaký counter perk.
Odesláno 25.12.2012 - 23:20
ted jsem odesel s 54 výbušný samostříly mě to totálně znechuttnily zlatý nerváky na to je maska před tím se neschovám nikde
Odesláno 25.12.2012 - 23:26
Odesláno 26.12.2012 - 01:56
Zdravím,
tak s revizí jsem zatím spokojenej. Škorpik je dobrej a s kuší je taky sranda ....
Co se týče sebrání bomby za defend až po zmáčknutí klávesy, tak se mi dnes na 50 několikrát stalo, že jsem ji sebral jako dřív automaticky...
Jinak nechápu, co tu vymejšlíte s perkem proti martyru...Na všechno se pak rovnou udělá antiperk a nemusej tu žádný perky vůbec bejt...
S čím akorát nesouhlasím, tak jsou 2 nerváky...Už i teď jich tam bylo poměrně dost...
Jinak od adminů suprová práce ...
S pozdravem Coach
tak s revizí jsem zatím spokojenej. Škorpik je dobrej a s kuší je taky sranda ....
Co se týče sebrání bomby za defend až po zmáčknutí klávesy, tak se mi dnes na 50 několikrát stalo, že jsem ji sebral jako dřív automaticky...
Jinak nechápu, co tu vymejšlíte s perkem proti martyru...Na všechno se pak rovnou udělá antiperk a nemusej tu žádný perky vůbec bejt...
S čím akorát nesouhlasím, tak jsou 2 nerváky...Už i teď jich tam bylo poměrně dost...
Jinak od adminů suprová práce ...
S pozdravem Coach
Příspěvek upravil Coach: 26.12.2012 - 01:58
Odesláno 26.12.2012 - 04:18
Osobne bych byl pro jeden nervak po narozeni a potom max aby mohl mit u sebe 2 nervaky pokud se to udela stylem 2 po narozeni a muze mit max 4 tak to bude jeste horsi nez je tomu ted
Odesláno 26.12.2012 - 15:24
Zdravím. nevím čím to je,ale po tehle rewizi se mi zda,že hra dost ubrala na plynulosti.Střelba a běh se mi zdá sekanější.Jinak změny vítám. Sice po změně nerváku na perk jej lidi úplně přestali používat což zapříčinilo obrovský rozkvět perku DS,doufám,že by se k tomu dal udělat i nějaký anti perk na lepší sluch. A když už se ubralo na přesnosti u deagla tak nechápu prox xm8 je stále přesná,nezlobte se na mě,ale i když člověk na ni hodí dubl tap tak se ani nepohne což je dosti přehnané....
Odesláno 26.12.2012 - 20:58
S rozhozením eaglu jsem spokojen,velká ráže,velké kopání,můj názor je ten,že zbraně a střelba z nich by se měla co nejvíce podobat skutečnosti.
Odesláno 27.12.2012 - 10:53
Já se k tomu přidám přidávají se perky není pro ně místo a využití a čím dál těžší si mezi nima vybrat. Co se týče plynu nelíbí se mi to že byl dán na perk č.1 vrátilo se to do kolejí všichni DS a nikdo masku ano ma TDM,DM ano tam se to dá pochopit že se jim to nelíbilo ale na sad určitě bych to nechal tak jak to bylo deagle až nebude tak od těla dá se sním trefit je to ow né promod zatím se mi to líbí, i když promodově je to lepší ale to je zase něco jiného. S kuší jsem hrál 1 den dobrá zbran ale jak už někdo psal určitě oslabit velikost a učinnost bomb. To jsou asi zatím moje poznatky Děkuju Delta
Odesláno 27.12.2012 - 11:36
Hral som tu asi pred rokom, bol som lvl 106 a keďže som mal v škole trochu viac povinností, tak som si dal na rok pauzu. Teraz som sa vrátil, a priznávam, je to tu trochu iné ako kedysi. Čo hrajem tých 5 dní, nenatrafil som na nikoho s plynom. Každý má kušu a nepočujem nič iné len pip pip pip piiiiip. Zbraň to je dobrá, chcem pochváliť prácu adminov, sú naozaj super, na tie nové perky sa veľmi teším. Len tá kuša je na môj vkus až príliš silná. Podľa mňa by pomohlo, keby sa sila výbušného šípu sklepala na úroveň, akú mal niekedy granátomet. Ináč Desert sa mi páči, ten fov trocha viac od tela je dobrý, mne osobne sa s tým lepšie mieri a to kopanie, to je najmenej. Presunutie plynu do P1 je tiež perfektná zmena, lebo odvtedy plyn nikto nemá . Jedinú výhradu mám voči kuši. Ináč sa vám vydarila.
Guest_pikosss_*
Odesláno 27.12.2012 - 11:37
REimene dobře ty stěma perkama supr fakt už se těším
Guest_pikosss_*
Odesláno 27.12.2012 - 11:56
R3MIEN je borec pokud to dokaže
Odesláno 27.12.2012 - 12:00
za mě:
kuše super - výbuch mi nepřijde přehnaný, nabijení je dlouhé a šípů je jen pár takže mi to přijde v pořádku
desert - konečně to není ultimátní zbraň, ve hře mi přijde, že se úprava nelíbí jen "skillerům" a změnu bych zachoval
plyn - pravda, že na SaD se opět vehementně rozjelo DS, plyn byl takovou jakouž takouž anti DS zbraní ( sám jsem plyn používal jen když bylo na servru hromada vyskokých lvl s tichošlápkem, proti malým lvl jsem plyn nikdy nepoužíval - ať žije smoke),
ale taky nemam rád claye a těch je víc než plynu takže si radší ponecham odhalovač výbušnin než abych si vzal plyn - nestálo by za to přehodit ho do třetího perku? případně ponechat jak to bylo, ale masku dát od malého lvl
scorpion - jupí, zase hraju s výbavou jak za mlada
AC - ještě jsem neotestoval, ale furt vyčkávám kdy tim na SaD někoho sejmu to bude haló
Velká pochvala za práci, kterou tato revize vyžadovala - GOOD JOB
kuše super - výbuch mi nepřijde přehnaný, nabijení je dlouhé a šípů je jen pár takže mi to přijde v pořádku
desert - konečně to není ultimátní zbraň, ve hře mi přijde, že se úprava nelíbí jen "skillerům" a změnu bych zachoval
plyn - pravda, že na SaD se opět vehementně rozjelo DS, plyn byl takovou jakouž takouž anti DS zbraní ( sám jsem plyn používal jen když bylo na servru hromada vyskokých lvl s tichošlápkem, proti malým lvl jsem plyn nikdy nepoužíval - ať žije smoke),
ale taky nemam rád claye a těch je víc než plynu takže si radší ponecham odhalovač výbušnin než abych si vzal plyn - nestálo by za to přehodit ho do třetího perku? případně ponechat jak to bylo, ale masku dát od malého lvl
scorpion - jupí, zase hraju s výbavou jak za mlada
AC - ještě jsem neotestoval, ale furt vyčkávám kdy tim na SaD někoho sejmu to bude haló
Velká pochvala za práci, kterou tato revize vyžadovala - GOOD JOB
Příspěvek upravil youko Kurama: 27.12.2012 - 12:01
Odesláno 27.12.2012 - 15:26
Hrával jsem jen na 62# Only eagle a teď? To se nedá..!
Je to hnus..
A ještě tady ▲ komentář "desert - konečně to není ultimátní zbraň, ve hře mi přijde, že se úprava nelíbí jen "skillerům" a změnu bych zachoval"
Skillerům?proč ne Tohle se fakt nepovedlo..
Je to hnus..
A ještě tady ▲ komentář "desert - konečně to není ultimátní zbraň, ve hře mi přijde, že se úprava nelíbí jen "skillerům" a změnu bych zachoval"
Skillerům?proč ne Tohle se fakt nepovedlo..
Guest_pikosss_*
Odesláno 27.12.2012 - 15:57
mužete změnit hudbu při načitani mapy?
Odesláno 27.12.2012 - 19:27
Za mňa už všetko napísal Kat. Revizia je fajn, kuša je parádna, je to troška nový štýl ale Fun Snad len nervak vybuchuje v nebesiach a neda sa nikam dohodit, skoda ho v tom perku, kedze som ho pouzival proti tichoslapkom ktorých je teraz 2x toľko ako bolo, teda aspon na SaD. A celkom mi vadi že nemôžem mať nervák a vyhľadávač výbušín. Samozrejme Ds a 3nady sú stále povolené. Ale palec hore za kušu a za deagla.
Odesláno 28.12.2012 - 14:34
Revízia je v pohode, len sa mi nepáči to ako je silný škorpión, skoro vôbec nekope, zabije hráča cez celú mapu. Nervák by nemusel byť v prvom perku. Úprava deaglu je podľa mňa +. S kušov skúsenosti ešte nemám tak nemôžem moc súdiť.
Odesláno 28.12.2012 - 14:45
Sorry altiku, ale mínusko tam máš za toho škorpika...To se dalo čekat , že se zase za chvíli ozve skupinka hráčů, kterým nový škorpion bude připadat moc silnej, tak ho zase admini trochu rozhoděj a už s nim opět nikdo hrát nebude...Pořád dokola....Myslím, že není zrovna od vysokého lvlu, aby si ho nemohli vzít i ostatní...
Toť vše
Toť vše
Odesláno 28.12.2012 - 15:17
Coach dne 28.12.2012 - 14:45 napsal:
Sorry altiku, ale mínusko tam máš za toho škorpika...To se dalo čekat , že se zase za chvíli ozve skupinka hráčů, kterým nový škorpion bude připadat moc silnej, tak ho zase admini trochu rozhoděj a už s nim opět nikdo hrát nebude...Pořád dokola....Myslím, že není zrovna od vysokého lvlu, aby si ho nemohli vzít i ostatní...
Toť vše
Toť vše
Ale škorpion nie je zbraň na veľké vzdialenosti. Prečo by mal byť silný ako M4 a podobné zbrane ? Prečo skoro vôbec pri streľbe nekope ?
Odesláno 28.12.2012 - 15:35
S kuší nehraju ta tichá snipa byla podle mě lepší ale ani z tou sem nehrál takže mi to nevadí....
S desetrem sem nikdy pořádně neuměl takže u něj mi ta změna ani nák nevadíí
Ale co se mi nelíbí jen ten změněný plyn měl zůstat tak jako dřív a pokud ho dát do perku tak po 3 jako jsou stuny a nády nebo po jedno jak to bylo
Jak psal Yoko hodně se díky tomu rozjelo DS já osobně proti němu skoro nic nemam.... ale díky plynu to nebylo s tím DS tak hrozný... možná malý lvly si nestěžují na plyn protože ho nemají... Já osobně používal plynovku tedkon je to pro mě zbytečný perk bez využití a prot jedu DS jako dalších hodně hráčů
a ten plyn vůbec ani nikam nwedoletíí takže je to dalši pro mě zbytečný perk
S desetrem sem nikdy pořádně neuměl takže u něj mi ta změna ani nák nevadíí
Ale co se mi nelíbí jen ten změněný plyn měl zůstat tak jako dřív a pokud ho dát do perku tak po 3 jako jsou stuny a nády nebo po jedno jak to bylo
Jak psal Yoko hodně se díky tomu rozjelo DS já osobně proti němu skoro nic nemam.... ale díky plynu to nebylo s tím DS tak hrozný... možná malý lvly si nestěžují na plyn protože ho nemají... Já osobně používal plynovku tedkon je to pro mě zbytečný perk bez využití a prot jedu DS jako dalších hodně hráčů
a ten plyn vůbec ani nikam nwedoletíí takže je to dalši pro mě zbytečný perk
Odesláno 28.12.2012 - 17:48
Jejda nestraš se třema nervákama už takhle mám obavy z toho, že budou v základní výbavě dva A že díky tomu nerváku v prvním perku přibylo víc hráčů s ds? Na to mám jednu radu: "Zkuste začít hrát očima a přemýšlet u toho, místo spolehání se na uši."
Odesláno 28.12.2012 - 18:00
Lameduck dne 28.12.2012 - 17:48 napsal:
Jejda nestraš se třema nervákama už takhle mám obavy z toho, že budou v základní výbavě dva A že díky tomu nerváku v prvním perku přibylo víc hráčů s ds? Na to mám jednu radu: "Zkuste začít hrát očima a přemýšlet u toho, místo spolehání se na uši."
no ono když jsi třeba sám a bráníš plant kde si položil a jdou na tebe DSka ze 3 stran tak se špatně brání očima ale ať se nám to zase nezvrhne v rozebírání DS perku
Odesláno 28.12.2012 - 18:17
Tak ať se udělá třeba limit na perky. Třeba max. 5 hráčů bude moct mít DS, zbytek si bude muset vybrat něco jiného. Asi je to těžší na provedení, ale určitě to není špatný nápad a vyzkoušíme si i jiné perky (už vidím jak bych na to nadával )
Odesláno 28.12.2012 - 18:38
Myslel jsem to jako perk pro větší lvl aby to bylo stejně jako nády a stuny v perku sou po 3 a normálně po jednom..... tenhle plyn co je tak než ho hodim tak sem mrtvej....a stejně ho ani nikam nedohodim protože nikam nedolítne a bouchne už ve vzduchu
Odesláno 28.12.2012 - 22:47
NERVAK: je tam BUG!! V priebehu dalsich dni bude vydana oprava! Najprv treba citat a potom sa stazovat. Bolo to tu uz napisane X krat!!!
Odesláno 30.12.2012 - 09:24
ahojte upravy su super ale mohly by ste trosku znizit lvl na mx8 a na vip dat 1000 pripojení ja si myslim ze je to uz dost ak nemam ziadny prehresok mohly by ste nieco urobit s tym sponzorskym zo slovenska je to strasne komplikovane poslal by som nejake peniaze ale postove poukazky su inaksie a cez banky je to zlozite skuste s tym nieco robit keby sa to dalo cez sms bolo my to super
Odesláno 30.12.2012 - 21:07
Ke škorpíku,nekope protože má v rukojeti protizávaží,které zpětný ráz kompenzuje,jsem sním naprosto spokojen,je to jak ve skutečnosti a tak to má být.Aby se ze zbraní střílelo jako v reálu.
Odesláno 31.12.2012 - 09:42
Pro toto je Call of Duty né vojenský simulátor, podle mého je názor "aby se ze zbraní střílelo jako v reálu" scestný.
Deagle - Vůbec se mi nelíbí, nehledě na to, že buguje nějaký černý kruhy. Udělal bych ho jako na promodu, tj. dmg 70 a do hlavy 98; je to přeci sekundární zbraň ne? I kdyby to mělo mít ráži jako protitankový kanón...
Deagle - Vůbec se mi nelíbí, nehledě na to, že buguje nějaký černý kruhy. Udělal bych ho jako na promodu, tj. dmg 70 a do hlavy 98; je to přeci sekundární zbraň ne? I kdyby to mělo mít ráži jako protitankový kanón...
Odesláno 31.12.2012 - 13:36
ahoj, chybí mi tu zmíňka o snížení potřebného levelu na explosivní kuš ze 135 na něco přijatelného (budiž fams 130 lvl si nechte pro pár vyvolených).
možná se tu o tom nikdo nezmínil, protože právě na ten level ani nedosáhne. na level 100 je potřeba 4 170 280 expů (to sem nahrál cca za 2-3 roky) a myslím že hraju dobře. na level 135 je potřeba 13 480 280 což je 3x více (jen o 35 levelů navíc a 3x větší množství zkušeností). kdybych postupoval dále tímto tempem tak levelu 135 dosáhnu zhruba za 6 let.
dosáhnout na mx-8 se dá, ale pak už je to o ničem.
stačí si uvědomit co je odměnou za levely:
80lvl atom
95 plyn
100 mx-8
130 fams
135 explosivn kuše
mezy levelem 100-130 je obrovká mezera kde není žádná odměna za levely, nemluvě o propasti 6 milionu expů (na level 100 je potřeba jen 4 miliony expů a na level 130 10,8 milionu expů) a od levelu 133 na další level expit přes milion expů ??
takže si myslim že jste si přidaly zbraň jen samy pro sebe, to ji rovnou dejte na level 150 nebo 200 .............
možná se tu o tom nikdo nezmínil, protože právě na ten level ani nedosáhne. na level 100 je potřeba 4 170 280 expů (to sem nahrál cca za 2-3 roky) a myslím že hraju dobře. na level 135 je potřeba 13 480 280 což je 3x více (jen o 35 levelů navíc a 3x větší množství zkušeností). kdybych postupoval dále tímto tempem tak levelu 135 dosáhnu zhruba za 6 let.
dosáhnout na mx-8 se dá, ale pak už je to o ničem.
stačí si uvědomit co je odměnou za levely:
80lvl atom
95 plyn
100 mx-8
130 fams
135 explosivn kuše
mezy levelem 100-130 je obrovká mezera kde není žádná odměna za levely, nemluvě o propasti 6 milionu expů (na level 100 je potřeba jen 4 miliony expů a na level 130 10,8 milionu expů) a od levelu 133 na další level expit přes milion expů ??
takže si myslim že jste si přidaly zbraň jen samy pro sebe, to ji rovnou dejte na level 150 nebo 200 .............
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních