Ahoj.
Áno, môžem ti to vysvetliť. Nehovoriac o tom, že vďaka tebe mi zo serveru odchádzajú ľudia, lebo si arogantný, myslíš si o sebe, že si jediný kto to hrať vie a každému mávaš pred očami "som promódový hráč" máš stále nejakú uštipačnú poznámku, nerešpektuješ to že na Yeddle sa kemp nenosí - proste svojím štýlom hry a správaním prinášaš na server nepokoj. Ak píšem o štýle hry tak nemám na mysli zvolené pérky. Tie si môžeš mať aké chceš. Je to každého osobná vec. Dostávam sa k tomu prečo tie dva dni. Mapa mp_jor1 - bol si označený minimálne 5 krát (čo môžu potvrdiť hráči ktorý tam boli) a stále si nepochopil, že je asi niečo v neporiadku. Práve naopak. Náramne sa na tom zabávaš. Každú mapu si vyberáš jedno až dve frekventované miesta, kde si z pravidla chránený stenami a len vyčkávaš kto ti tam nabehne. Ak tomu hovoríš umenie promodového hráča, tak to radšej ostanem o lvl nižšie. Napísal som ti, že svojou kemp hrou kazíš hru ostatným a je to pravda, lebo napríklad aj pravidelný hráč ako je pántáta na server prestal kvôli tebe chodiť a ty si odpísal, že aj ja ti kazím hru tou mojou. Možno to vnímaš inak ako ja, ale z môjho pohľadu je to provokacia. V podstate som ti to zrátal všetko za ten čas čo si bol na serveru a dal ti 2 dni TB. Dlho som sa tomu bránil, lebo si chalan čo si potrebuje niečo dokazovať a leštiť ego, ale pohár trpezlivosti pretiekol. Písať do chatu, že miluješ Danielku, keď vieš že chat kontrolujem tak mňa ako otca to docela riadne vytočilo. Ak by si bol po ruke tak jednu zlizneš. Predýchal som to a jej som na server zakázal chodiť pokiaľ si tam ty. Keď budeš otcom pochopíš. Potom na servery keď bola zmienka o DS tak napíšeš - říkej dodovi

a ostatným skillerum na serveru.

To ako že čo? Chceš určovať aké pérky sa môžu používať a aké nie. Jasné - najlepšie by bolo aby si v tom svojom kemp priestore počul už na diaľku rusherov. Lepšie by sa strieľaľo. Tú drhú časť ani nekomentujem.
Ak si bol tým banom nespokojný tak si mal prísť na fórum. Chcel si vysvetlenie v hre, ale ja ti tam nič vysvetľovať nemusím a ani nebudem. Na to slúži chat alebo TS. Na TS som ťa volal a bol by som ti to objasnil. Že ho nemáš to nie je môj problém. Keď si zvládol registráciu na fóre tak by si zvládol aj TS. Ty si sa miesto toho pripojil do hry z NB a keď som ti písal, že obchádzaš ban tak tvoja odpoveď bola, že si na NB A a ban neodchádzaš. Ban sa neudeľuje PC a Notebookom ale hráčom. A za ďalšie si sa nemal zapojiť do hry. Prísť na server keď máš Ban s pozdravom " dodo ahooj :-) " si chcel povedať čo. že sme na teba všetci krátky? Ak by si nebol hral tých 30 nedostaneš. Bolo to tvoje rozhodnutie. Teraz už nie je podstatný ten ban na 2dni. Proste si porušil pravidlá a obchádza si ban.
PS: nie som voči tebe zaujatý aj keď je pravda, že si pre mňa problém na servru. Nie ako hráč alebo súper, lebo naše vzájomné strety som prevážne vyhral ale problémom ako som už písal na začiatku. S Komančom a za pomoci ostatných adminov sme na servery nechali veľa času a práce a aj na úkor našich rodín a odmenou nám bola slušná návštevnosť. Tvoja prítomnosť na servery nám našu prácu sťažuje. Musím presviedčať hráčov aby sa tebou nedali vyprovokovať a neodišli zo serveru. Najlepšie riešenie by bolo ak by sa sa prestal zahadzovať s takými amatérmi ako sme mi a šiel hrať na ten svoj promód. Pri nás malých len strácaš svoj drahocenný čas.