spo. dne 15.12.2013 - 13:28 napsal:
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 13:32
jak můžeš napsat vYděl ?
Odesláno 15.12.2013 - 13:36
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 14:05
no jo no vypadat to muze ale nevim proc to tu resis tady se resi neco jineho a ja tu chtel jen nevo zjistit ne aby tu nekdo zas resil I/Y to muzes zalozit vlastni topic treba s nazvem doucovani CJ treba se tam nekdo zastavi
Odesláno 15.12.2013 - 15:40
POPULÁRNÍ
K4r3l01 dne 15.12.2013 - 12:58 napsal:
ne specialni perky poustime manualne nemuze se stat ze by padl na nejakem eventu automatickém jinak specialnich eventu tu bylo jiz vice
Teď zní otázka, do jaké míry člověk musí prosit a dolézat aby měl možnost takový perk získat(aby byl spuštěn event o spec. perk)Je komické že REMIEN údajně pustil event o speciální perk jen proto, že si chtěl zahrát na 54ce kde zrovna nikdo nebyl za účelem přitáhnutí hráčů - aneb aby bylo do koho střílet. Ale...nepřijde vám to trochu nefér vůči ostatním hráčům? Já byl třeba do této doby v tom, že se event o stříbrný perk spouští sám jednou za čas vygenerován náhodně. Očividně se má situace jinak. Potom se má člověk divit, že modrá hvězda dojde na server a místo pozdravu slyší...Prosím prosím, pustíte event???Ale třeba vám to nevadí a baví vás to číst Já nevim. Je fakt ujetý jak rychle někteří lidé získali zlaté a stříbrné perky sotva byli perky vytvořeny, no a turnaj, který zde v dobré vůli proběhl právě o získání některých z nich pouze poukázal na debakl, který vznikne ve chvíli, kdy vyhraje někdo, kdo všechny stříbrné zatím má(i když bylo zmíněno, že ne všechny jsou naprogramované)
PS:Jestli si myslíte, že mě žere že nemam rush speed apod. Tak jsem se perků nabažil dost CoD budu hrát stejně tak s nimi jako bez nich, na důkaz toho se jich všech klidně vzdám(těch 7mi co mam - poctivě získaných). Jde mi jen o to, aby měl každý hráč stejnou šanci, bez toho rozdílu, že jeden bude prosit o spuštění eventu a druhému to přijde pod jeho úroveň. Teď mě klidně perte ale hlavně myslete
The Power of myth - Belerofon
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 16:18
Bely mas pravdu ze to je nefer kdyz eventy o perky co se nedaji kloudne vyhrat se nahlasi treba jen hodinu do predu tak par hracu co nesedi celej den u pc a neco taky delaji tak ze o tom ani nevedi taky bych byl pro kdyz by se to davalo jen v tu danou dobu a zadne upravovani , taky se uz tesim az vyhraju naky specialni perk ale na vanoce kdyz tu bude neco tak tu zas nejsem ja takze pochybuju ze se toho nekdy dockam .
Odesláno 15.12.2013 - 16:44
Nesouhlasim s vámi speciální eventy pouštíme jen ve vzácných případech aspecialy nebyli jen na 54 ale i tusim ze na 50 a 26 a to ze se nahlasi hodinu predem to je snad logicke aby tam hned nenabehly event hunteri a normalni hrac nemel skoro sanci sde tam dostat a tez proto ze je to specialni event jaky by melo vyznam tento event oznamit tyden predem aby o tom vsichni vedely a lidi kteri hrajou hlavne na eventech by ty volna mista obsadily driv aby se tam nikdo opet nedostal takze je to to same
Odesláno 15.12.2013 - 17:35
K4rle, nic proti tobě, ale o tom, jak vzácně pouštíte eventy hovoří ta skutečnost, kolik lidí už ty nejvzácnější perky má Když potkáš na serveru někoho, kdo má zlatej nebo stříbrnej perk tak už to dávno není o tom, že by člověk řekl, týýýýjo, stříbrnej perk, ale spíš je hele, další kdo to má...Stala se z toho velice všední věc a jak už jsem zmiňoval v topicu, co se týkal již zmíněného turnaje, co zde proběhl...Perk ztrácí svou vzácnost...Ale třeba se pletu, třeba všichni ty stříbrné a zlaté perky získali na jediném eventu společně, těžko říct, ani jednou jsem neměl možnost u toho být Jinak netvrdil jsem, že byli tyhle eventy jen na 54ce
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 18:09
jo kajo ale slo by to davat aspon treba 1 nekdy rano pak traba za nakej cas zas odpoledne nebo o vikendu , nekdo chodi do prace furt od rana do vecera tak prez den to nestiha a v noci nebude vstavat kvuli eventu kdyz stejne v 5 vstava zas do prace , tak aby meli moznost i ty hraci co chcodi do prace nebo do skoly a ne jen ti co tu sedi od rana do vecera protoze nemaji co delat
Odesláno 15.12.2013 - 18:28
POPULÁRNÍ
Jaj co tu brečíte? Tak nemáte perk to je tragédie, vy snad hrajete jenom kvůli perkům? Jenom závidíte někomu že má něco navíc, to je ubohý. To že tam byli jenom určitý hráči tak to je štěstí no a prostě se s tím smiřte.
Co budete dělat až je budete mít všechny? Budete tu řvát že není o co hrát
Odesláno 15.12.2013 - 18:32
Odesláno 15.12.2013 - 18:58
Brown bez tebe nám bylo líp
Tak nebo tak ... sem tam nějaká kravinka nějaká dobrá věc ... diskutujte každý jak chcete nevím proč si tu pořád dem po krku ...tak a hotovo taky sem řekla svůj názor viz první věta (a na konec i sranda musí být )
Tak nebo tak ... sem tam nějaká kravinka nějaká dobrá věc ... diskutujte každý jak chcete nevím proč si tu pořád dem po krku ...tak a hotovo taky sem řekla svůj názor viz první věta (a na konec i sranda musí být )
Příspěvek upravil Týnk&: 15.12.2013 - 19:09
Odesláno 15.12.2013 - 19:02
Možna tu bylo lepe bez perku možna ne Ale rozhodně je tu aspon nejaka zabava o dalsi perky,Ale je zbytečne podle mně tu řešit jestli sem stihl tam ten event a že někdo ma ten perk a ja ne Atd......ja třeba nemam žadny perk a nestěžuju si Tak to ber z nadhledem a 1 se dočkáš těž o nějaky perk S pozdravem Zohan
Odesláno 15.12.2013 - 19:03
Mohu napsat to samé,ty vaše topiky stoji za starou belu...a řeší se tam jen hovna (pardon za slovo hovna neumím to jinak vyjádřit :-)
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 19:04
chlapci od ceho tu je forko ? aby tu kazdej mohl projevit svuj nazor tak nevim proc kdyz tu nekdo neco napise jakej ma nazor tak vy hned zacnete kecat neco proti nemu ? mate taky svoje nazory ale to ze nam tu budete psat blbosti co s timto tematem nemaji nic spolecneho tak to skonci jako kazde tema
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.12.2013 - 19:18
Odesláno 15.12.2013 - 19:26
Odesláno 15.12.2013 - 19:27
Odesláno 15.12.2013 - 22:43
řekněme to takhle kdybi se zrušili Eventy tak polovička serverů možná i víc než to by padla jelikož kromě eventu tam nikdo nehraje
a takhle by začal konec 4gf ..
a takhle by začal konec 4gf ..
Příspěvek upravil Uzilino: 15.12.2013 - 22:45
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 15.12.2013 - 23:00
Heh hrabal som sa na tie eventy jak ...... chcel som perky silomocou získať a teraz som zistil že skoro všetky bonus perky su na nič niektoré nefungujú niektoré sú úplne o ničom možno taká bettyna je tu najschopnejší perk.
A čo ma najviac zarazilo že keď budú tie nové hardpointy tak niektoré budú na nejaký token ale dá sa získať iba na evente.
ŠOK prosím vás Hardpointy a perky nedávajte dohromady lebo tu bude bordel.
Môj názor.
A čo ma najviac zarazilo že keď budú tie nové hardpointy tak niektoré budú na nejaký token ale dá sa získať iba na evente.
ŠOK prosím vás Hardpointy a perky nedávajte dohromady lebo tu bude bordel.
Môj názor.
Příspěvek upravil J@SON: 15.12.2013 - 23:02
Odesláno 16.12.2013 - 06:17
ja videl dva eventy o stribrny jinak nic , a to bylo dve hodiny pred a ani jsem se tam nepripojil mohl by by nejaky o vanocich :PPP , samozrejme nechci nikoho navadet , to jen konstatuji
Odesláno 16.12.2013 - 11:29
poviem vám takto... schopný hráč bez perkov si dokáže bez problémov zabiť niekoho s perkamy a keď ste to ešte nepochopili... keď má niekto proti vám tú výhodu perku naučte sa proti tomu nejak hrať zvýši vám to skill AMEN!
Odesláno 16.12.2013 - 15:04
přihlásil jsem se na Turnaj, času na to bylo dostatek. Svoji skupinu jsem poctive vyhral , dostal jsem stribrnej perk . Tu možnost dostal každej takže vaše blbost. A to že pak nekdo píše že bez rush speedu jsem nula (viz. Vete) , tak je to smutný když ten perk mam takovou chvilku , závist je špatná no
Never Give Up.....
Odesláno 16.12.2013 - 15:09
spo. dne 16.12.2013 - 15:04 napsal:
přihlásil jsem se na Turnaj, času na to bylo dostatek. Svoji skupinu jsem poctive vyhral , dostal jsem stribrnej perk . Tu možnost dostal každej takže vaše blbost. A to že pak nekdo píše že bez rush speedu jsem nula (viz. Vete) , tak je to smutný když ten perk mam takovou chvilku , závist je špatná no
spoo to nemá zmysel riešiť, hlavne veteho, každého uráža a vždy sa čuduje čo majú proti nemu.....
Odesláno 16.12.2013 - 15:19
to máš pravdu , jen to konstatuju protože ho asi každej ma za slušnýho :-) přitom by měl mit davno minimalne SPAM lvl
Never Give Up.....
Odesláno 16.12.2013 - 15:55
vete je kapitola sama o sebe... ten sa nezmení nikdy
Odesláno 16.12.2013 - 16:18
no nie je to to co byvalo:) ak mam pravdu povedat tak sa mi tu lepsie hralo minuly rok, tesil som sa ze si tu idem zahrat, ale tento rok ma to uz ani poriadne nebavi, zapisali sa pod to hraci, nove perky a nove mapy, bohuzial tu chodim uz len z nudy
Odesláno 16.12.2013 - 16:24
KopA HnojE dne 15.12.2013 - 18:28 napsal:
Jaj co tu brečíte? Tak nemáte perk to je tragédie, vy snad hrajete jenom kvůli perkům? Jenom závidíte někomu že má něco navíc, to je ubohý. To že tam byli jenom určitý hráči tak to je štěstí no a prostě se s tím smiřte.
Drahý kopečku, až potkáš někoho, kdo tu brečí, že nemá perk, tak dej vědět. Jinak se projevuj laskavě POUZE proti němu. Nevím co je nepochopitelného na tom, že jsem na konci napsal... :Jestli si myslíte, že mě žere že nemam rush speed apod. Tak jsem se perků nabažil dost CoD budu hrát stejně tak s nimi jako bez nich, na důkaz toho se jich všech klidně vzdám(těch 7mi co mam - poctivě získaných).
Má reakce v tomhle topicu byla poukázka nato, aby všichni nedostali stříbrné a zlaté perky hned co vyšli, jestli jsi to nepochopil, tak se nedá nic dělat. Příště čti lépe, stejně tak jako má reakce nemá za účel, aby se ty stříbrné a zlaté perky, co již byly rozdány, sebrali. Účelem mé reakce bylo, aby každý, bez rozdílu, měl stejnou šanci na získání onoho stříbrného či zlatého perku. Nic víc, nic míň, nepsal jsem tu ani to, že se eventy o tyhle perky maj hlásit rok dopředu, ani o to,že se mají pouštět ráno, a tak dále. Nakonec jen napíšu, že návtštěvnost 4gf bez spec. perků byla možná ještě vyšší než po jejich začlenění do hry. Možná už proto, že teď jsou hráči, co chodí hrát jen a pouze eventy. Nicméně s něčím novým bylo potřeba přijít a já neříkám, že eventy s perky jsou absolutní dno, jen se snažím o to, aby nebyl v tomhle případě žádný z hráčů zvýhodněn(pro ty, kdo to nepochopil).
Spoo, turnaj jsem zde zmínil trochu v jiné souvislosti s perkem, vůbec nic proti tobě...Jinak co se týče závistivých hráčů, ty se najdou všude, mysli na to, že to jsou jen lidi
PS : Nikomu nic nezávidim a jde mi o to, aby jste VY lidi, měli šanci ten perk získat, ale hlavně aby tu za týden neběhali všichni s rushspeedem apod.
Příspěvek upravil BELY: 16.12.2013 - 16:24
Odesláno 16.12.2013 - 16:37
Ta vaše honba za perkama je otřesná ...já nemám tenhle a tenhle ..fnuk fnuk..Browne souhlasím s tebou bez eventu to tu bylo lepší.Myslíte si 4 gf zachránily eventy ??.D vždyt je server je plný jen na eventu jinak z 90 % je furt prázdný .. Sice je to mimo téma ,ale oživit si myslím by to tu mohla nějaké klanové turnaje např..(ani by to nemusely být klanové družstva)
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 16.12.2013 - 21:01
jen pokracujte aspon vim jak se mam ke komu chovat ....
Odesláno 17.12.2013 - 15:15
Fisko jestli jsi si nevšiml, nikdo tady nebrečí...Koukám urážet hráče by ti docela šlo, konec konců, když můžeš ponižovat hráče ve hře tak proč ne na fóru, že?Hlavně že se nedokážeš přenést přes to, když hraje někdo s claykama a dskem...
Příspěvek upravil BELY: 17.12.2013 - 15:16
Odesláno 17.12.2013 - 15:42
Brečelo se bez eventů a spec.perků,brečet se bude i s něma a kvůli nim,pánové hoďte na to bobana,nemá to smysl se pořát hádat a hašteřit se kvůli hlouposti.
Zamyslete se nad tím jak řešit něco užitečnějšího a pokud Vás nic nenapadne tak nepruďte,prdne vám cévka a budete tahat nohy(nemyšleno hráče nohy )
Zamyslete se nad tím jak řešit něco užitečnějšího a pokud Vás nic nenapadne tak nepruďte,prdne vám cévka a budete tahat nohy(nemyšleno hráče nohy )
Guest_KenNnY_*
Odesláno 18.12.2013 - 11:07
Jahule velké + Kté revizy chtěl bych se zeptat jestly se míni znovu rozjet Bonus
10 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 10 návětěvníků, 0 anonymních