Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 10.03.2011 - 21:59
Urcite ste sa uz v minulosti pokusali vycistit vase PC od skodliveho virusu. Pripadne zrychlit PC tym, ze spustite antivirus a nieco pochytate. Verte tomu, ci nie. Skusenosti vravia nieco ine. Antivirus zachyti asi 50% skodlivych veci. Zvysok ostane skryty pred jeho zrakmi.
Popis je velmi kratky a rychly:
Ako poskytnut prvu pomoc vasemu PC? Jednoducho. Osobne som zacal pouzivat antivirus Microsoft Essentials. Predstavuje riesenie pre originalne instalacie windows. Nachadza sa na adrese http://www.microsoft...ity_essentials/ . Licencia dovoluje zadarmo pouzitie antivirusu pre domace PC ako aj pre male firmy do 10 PC. Jeho uroven je zhruba na urovni NOD32 a podobnych antivirusov. (Poznamka: nod32 mierne klesol). Ako antivirus samozrejme mozete pouzit aj zadarmo dodavany Avast ci AVG.
Dalsim bodom je odstranenie urcitej vrstvy nechcenych programov pomocou Malwarebytes. V sucastnosti predstavuje spicku pri detekcii a cisteni. Nachadza sa na adrese http://www.malwarebytes.org/ Pre nase ucely postaci, ked nainstalujete FREE verziu a date rychly sken. Budete prekvapeny co vsetko najde.
Poslednym bodom prvej pomoci je casom overeny SpyBot (Search&Destroy). Aplikacia sa nachadza na adrese http://www.safer-net...g/cz/index.html Staci nainstalovat, nechat updatnut a spustit.
V kazdom pripade, vzdy ked nieco taketo idete pouzit, nechajte to vyupdatovat.
Click here to view the article
Popis je velmi kratky a rychly:
Ako poskytnut prvu pomoc vasemu PC? Jednoducho. Osobne som zacal pouzivat antivirus Microsoft Essentials. Predstavuje riesenie pre originalne instalacie windows. Nachadza sa na adrese http://www.microsoft...ity_essentials/ . Licencia dovoluje zadarmo pouzitie antivirusu pre domace PC ako aj pre male firmy do 10 PC. Jeho uroven je zhruba na urovni NOD32 a podobnych antivirusov. (Poznamka: nod32 mierne klesol). Ako antivirus samozrejme mozete pouzit aj zadarmo dodavany Avast ci AVG.
Dalsim bodom je odstranenie urcitej vrstvy nechcenych programov pomocou Malwarebytes. V sucastnosti predstavuje spicku pri detekcii a cisteni. Nachadza sa na adrese http://www.malwarebytes.org/ Pre nase ucely postaci, ked nainstalujete FREE verziu a date rychly sken. Budete prekvapeny co vsetko najde.
Poslednym bodom prvej pomoci je casom overeny SpyBot (Search&Destroy). Aplikacia sa nachadza na adrese http://www.safer-net...g/cz/index.html Staci nainstalovat, nechat updatnut a spustit.
V kazdom pripade, vzdy ked nieco taketo idete pouzit, nechajte to vyupdatovat.
Click here to view the article

Odesláno 11.03.2011 - 00:32
s microsoft esencial jsem mel vzdy spatnou zkusenost, vetsinou u zakaznika, sam funguju uz 3 roky na nod32 zkusebni verzi(naprosto legalne). pokud mel zakaznik zav irovany komp, stacilo to projet eset online scannerem a byl klid
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 11.03.2011 - 07:50
Ahoj, já používám antivir a firewal v jednom - comodo internet security - a jsem s ním spokojeny. Je sice dost otravny, chce všechno povolit asi jako spybot, ale chrání a je free
Odesláno 11.03.2011 - 08:26
Problem s NOD32 je ten, ze sam majitel priznal, ze trh ich akceptoval s vyssou cenou, tak preco by to mali znizovat. Napriek cene, urovne detekcie a kvalitry NOD32 klesa. Momentalne ziju iba z urcitej povesti, co si vybudovali v minulosti.
Mimochodom pri SpyBot-e si nedavajte instalovat TeaTime addon, je to otravny plugin.
Napriek tomu, aky mate antivirus, doporucujem skusit pouzit vyssie spomenute dva programiky, najme ten malwarebytes. Mnohokrat ludia ostanu prekvapeny, co sa este najde v systeme.
EDIT: mimochodom, kto sa prizna, ze nieco nasiel?
Mimochodom pri SpyBot-e si nedavajte instalovat TeaTime addon, je to otravny plugin.
Napriek tomu, aky mate antivirus, doporucujem skusit pouzit vyssie spomenute dva programiky, najme ten malwarebytes. Mnohokrat ludia ostanu prekvapeny, co sa este najde v systeme.
EDIT: mimochodom, kto sa prizna, ze nieco nasiel?

Odesláno 11.03.2011 - 09:06
No ja nevedel, jestli jsem mel napsat nebo ne, ale ja pouzivam hlavne a pouze Malwaresbyte`s anti malware a Ccleaner. Antivir jako residentni aplikaci jsem mel jeden cas a akorat mi to blokovalo kdeco a kdyz nic tak nabihali wokna hrozne dlouho a kazdou chvii nejaky update. Jsem si na to zvykl a casto tak zapominal, proc se mi stavaji lagy behem hry apod.
A uz dlouho jsem nic nenasel
PS: tim samozrejme nerikam, ze je antivir k nicemu, kazdemu dle zajmu a potreb.
A uz dlouho jsem nic nenasel
PS: tim samozrejme nerikam, ze je antivir k nicemu, kazdemu dle zajmu a potreb.
Příspěvek upravil CharlieGoodEye: 11.03.2011 - 09:10
Odesláno 11.03.2011 - 09:12
Odesláno 11.03.2011 - 17:10
rychla kontrola pomocou Malwarebytes nic nenasla
Odesláno 11.03.2011 - 19:43
ou ale kompletna uz toho zopar nasla
Odesláno 12.03.2011 - 08:12
Odesláno 12.03.2011 - 09:16
levelhack unitku, levelhack? xDxD
Odesláno 12.03.2011 - 10:31
Odesláno 12.03.2011 - 16:43
Odesláno 13.03.2011 - 12:14
Ja na cistenie PC pouzivam antivir AVAST ... a program Ccleaner .. ale vyskušam aj ten
Odesláno 13.03.2011 - 12:22
Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100
www.malwarebytes.org
Verzia databázy: 6041
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 8.0.7600.16385
13. 3. 2011 12:17:26
mbam-log-2011-03-13 (12-17-26).txt
Typ kontroly: Úplný test (C:\|D:\|E)
Objektov kontrolovaných: 739462
Uplynutý čas: 1 hodin, 21 minut, 27 sekund
Infikované služby pamäte: 0
Infikované moduly pamäte: 0
Infikované registračné kľúče: 0
Infikované registračné hodnoty: 0
Infikované položky registračných dát: 0
Infikované priečinky: 0
Infikované súbory: 0
Infikované služby pamäte:
(Škodlivé položky neboli zistené)
Infikované moduly pamäte:
Infikované registračné kľúče:
Infikované registračné hodnoty:
Infikované položky registračných dát:
Infikované priečinky:
Infikované súbory:
Moje programy su ties dobre co pouzivam...
www.malwarebytes.org
Verzia databázy: 6041
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 8.0.7600.16385
13. 3. 2011 12:17:26
mbam-log-2011-03-13 (12-17-26).txt
Typ kontroly: Úplný test (C:\|D:\|E)
Objektov kontrolovaných: 739462
Uplynutý čas: 1 hodin, 21 minut, 27 sekund
Infikované služby pamäte: 0
Infikované moduly pamäte: 0
Infikované registračné kľúče: 0
Infikované registračné hodnoty: 0
Infikované položky registračných dát: 0
Infikované priečinky: 0
Infikované súbory: 0
Infikované služby pamäte:
Infikované moduly pamäte:
Infikované registračné kľúče:
Infikované registračné hodnoty:
Infikované položky registračných dát:
Infikované priečinky:
Infikované súbory:
Moje programy su ties dobre co pouzivam...
ssss
Odesláno 15.03.2011 - 23:15
takze chlapi, pouzivam Microsoft Essentials asi 2 roky a som s nim max spokojny...mnaauu dobre pise, ze je na urovni NOD 32, ale hlavne je to, ze Microsoft Essentials nezatazuje tak PC ako NOD 32. A na cistenie PC som tiez pouzival CCleaner ale teraz uz rok slapem na Revouninstal (je i v CZ) a ma ovela viac funkcii ako CCleaner, a dokladne vycisti PC ked robis daky uninstal a v nom tiez kontrolujem Autostart, web, hlbkove cistenie HDD, ...
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Zpět nahoru