MAPA mp_grange
Marsal_Konev
28.03.2011
cleanerman
28.03.2011
joj, taky pěkné mapky. Kdy se zařadí do rotace????
Příspěvek upravil Cleanerman: 28.03.2011 - 13:57
Příspěvek upravil Cleanerman: 28.03.2011 - 13:57
Petr Watzke
31.03.2011
Tu jsem si taky prošel a je to spíš camp mapa.Uprostřed jakási vesnička a okolo mírně zvlněný až kopcovitý terén.Takže to vidím spíš na obsazování rohu map a kopců.Do vesnice se nikdo moc nepožene,leda by se zakempil v nějakém baráku.tahle mapa není určitě"běhací",právě naopak.Připomíná dost mapu z toho divokého západu(jméno nevím).
CharlieGoodEye
31.03.2011
Tak jsem zvedavy na prvni reakce, ja ji uz zkousel a vydrzela asi pet minut. Neni prilis velika, co se tyka stredu, ale je mozne chodit az na kraj mapy a to nahoru na kopec a pres vodu (ano, zahrat si na Chrise Angela v COD uz neni problem) ke skalam a tam kempit se snipou. Problem akorat, ze od skal neni s tou snipou moc co snipit a z kopce dolu, kdyz si clovek lehne, tak celkem slusny kemp flek. Konstrukce mapy je trochu neproporcionalni, coz me trochu rusi, ale jinak ma hezky prostredi, pekny napad.
Ale to je jen muj nazor, treba se jinym zase bude naopak zamlouvat a to ja nikomu neberu
Ale to je jen muj nazor, treba se jinym zase bude naopak zamlouvat a to ja nikomu neberu
Čučo
31.03.2011
Jo!to by šlo
malý střední mám rád
,ale nejak ubývá času na hraní.Posoudit víc nemůžu ještě jsem ji nehrál.
Příspěvek upravil Cuco: 31.03.2011 - 18:53
Příspěvek upravil Cuco: 31.03.2011 - 18:53
Brnda
1.04.2011
jo je dobra da se hrat vsude samy jumpy na ruzne strechy takze je to aji docela kemp mapa ale je mala takze i rush